toja50 04.12.04, 14:02 Alez dzisiaj sie wszystko slimaczy, nie mam cierpliwosci. Pozdrawiam, moze wieczorkiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naata Re: slimakowo-( 04.12.04, 14:40 Odpukać, jakoś sie kula, ale i tak wpadłam na chwilkę przy kawce po obiadku, dopiero wieczorkiem b ede miała czas na pogadanie ;) wiem, wiem, dziś Barbary, większość na balach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: slimakowo-( 04.12.04, 20:53 Spokojnie, An-uś, u mnie przeważnie ślimakowooooo, tylko czasami jest oki, ale juz się psuje ;( Mówią ; nie chwal dznia przed zachodem słońca, nooo i pewnie dlatego, ze za wcześnie pochwaliłam się dobrym dostępem ;) ale cieeeeeerpliwaaaa bartdzo jestem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: slimakowo-( 04.12.04, 21:43 Ja też jestem cierpliwa, zanim mi się strona otworzy, to zdążę pół gazety przeczytać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: slimakowo-( 04.12.04, 22:17 hehe kiedyś GW była moja wyrocznia, jaaaakoś,wszystko to się pozmieniałooo .. ;] Właściwie przestaję czytac wszelkie gazety, może to otępienie umysłowe? kto wie...ale tyle 'rzeczy pożytecznych' jeszcze nie zdążyłam przeczytać ...nadrabian więc zanim będzie za pózno, pewnikiem starzeję się i już! ;0))) ...no i od slimaczenia, weszłam, jak zwykle za daleko w temat, a tym bardziej w wątek ...;P ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: slimakowo-( 04.12.04, 22:22 a u mnie się teraz trochę poprawiło :-) "Rzepę" czytam aktualnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: slimakowo-( 05.12.04, 19:08 Proszę nie narzekać,wszystko chodzi normalno.:) Naatko,sama przyznajesz,masz talent do rozwijania tematów w przeróżniste kierunki.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: slimakowo-( 05.12.04, 22:23 ..dziś chodzi tak średnio, teraz trochę lepiej ;) Piszeszz Parkosiu, ze mam "talent" do gadania? ano mam he he he An, "Rzepa" jest dla mnie za ciężka ;)) ale przyznaję, ze składałam sobie dodatki prawo na codzień itp. Myślę, że jedna z ciekawszych gazet, chociaż i tam czasem pojawiają sie "wizjonierzy". Czytam dużo różnistych gazet,mam przecież internet ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: slimakowo-( 06.12.04, 08:38 Już tak około tygodnia kiepsko to wszystko chodzi. Widocznie tylko wejścia zachodnie mają lepszą przepustowość :) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: slimakowo-( 06.12.04, 09:42 Wczoraj było kiepsko, dzisiaj lepiej, a u mnie musi działać bo czekam na propozycje, dałam ogłoszenie, szukam zajęcia/pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: slimakowo-( 06.12.04, 17:22 Czyli na Zachodzie bez zmian, jeszcze lepiej jak bardzo dobrze. Szkoda, ze nie u nas :-((((((( rozniscie, ale ostatnio gorzej. Parkos ! trzymaj sie i czasem pomysl o nas ! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: slimakowo-( 06.12.04, 20:07 Trzymam się i myślę o was cały czas,nawet kiedy akurat się nie wpisuję.:)Zarezerwować dla Was jakieś działki budowlane,czy co? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: slimakowo-( 06.12.04, 22:08 Oj! przydalyby sie ,oj tak, jakos tak wszedzie blizej stamtad i klimat bardziej przyjazny, no i sasiedztwo hehe nie ma to jak znajomosci! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: slimakowo-( 08.12.04, 21:36 U mnie dzisiaj okropnie slimaczy! Trudno, pewnie do jutra. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: slimakowo-( 08.12.04, 22:14 U mnie było paskudnie, a i teraz nielepiej, może pomęcze jeszcze swoja cierpliwość ...;-) Parkoś, działkę... czego??? ;DD Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: slimakowo-( 08.12.04, 22:40 Troche sie poprawilo, ale zrobilo sie pozno i trza cialo swe zlozyc w stosownym miejscu! Pozdrawiam, czyli dobranoc mowie. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: slimakowo-( 08.12.04, 23:53 Dopiero wróciłóem z pracy.:( padam na nos,na razie... Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: slimakowo-( 14.12.04, 10:47 Dzisiaj chyba wszystkie slimaki wyszly na zer. Do wieczora zatem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: slimakowo-( 16.12.04, 20:04 Strasznie to wszystko dzisiaj o tej porze dziala, daje wiec sobie spokoj! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: slimakowo-( 18.12.04, 10:24 zmuszona jestem skończyć "mój nałóg internetowy" nie mam cierpliwości, pewnie wszyscy mężowie i "single" usiedli do komputerów,nie chcąc przeszkadzć żonom w przedświątecznych pracach ;PP PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: slimakowo-( 18.12.04, 13:20 To prawda, okropnie wolne to wszystko. Czyli dbaja o pracujace w kuchni zony:-), juz myslalam, ze Naata do PZPR wstapila, a to tylko jedna literka i znaczy pozdrowienia, no,no! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: slimakowo-( 18.12.04, 15:40 hehe "PZDR" cały czas odczytywałam jako pzpr ;DD zrobiłam doświadczenie na Was ;-))) U mnie od rana się ślimaczy, pewnie antena zamokła, poczekam jednak do wieczora choć klawiatura mnie "swędzi" ;-))) Pozdrawiam ;DD Odpowiedz Link Zgłoś