toja50 15.04.05, 21:02 Nie chce mi sie wierzyc, ze PiS przejal prowadzenie, to nie moze byc prawda, toz to bylaby tragedia, dwoch panow K na czele. Czyzby wszyscy ogladali niedawno " O dwoch takich....." o rany, juz mi nie jest wesolo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parkowy Re: PiS ??? 16.04.05, 10:24 Eeee tam,nie przejmuj się tak,to dopiero początki przedbiegów wyborczych.:)Obronasamychsiebie też,kiedyś prowadziła i co? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: PiS ??? 16.04.05, 12:01 Na sam temat wątku powiedziało misię:) głośno "e tam(!)..patrzę a tu Parkoś ma te same odzywy he he he A więc EEeee TAM!!! nie wierzę... i już! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: PiS ??? 16.04.05, 19:16 Ktos powiedzial, ze niewiele jest rzeczy,ktore mozna zniesc na trzezwo i chyba tak przed tymi wyborami bedzie, ze sobie lykne, bo nie zniose tego towarzystwa. Ladnie Zyta powiedziala o "niektorych"? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: PiS ??? 16.04.05, 22:42 To się narobiło, nasza Tojka chce łyknąc? he he ..ale, fakt, na trzeźwo się nie da! ;-)) Nie słyszałam co mówiła Zytka, może Ona tez zaczyna łykać ;-))) Pozdrawiam na wesoło, na poważnie można dostać ...no właśnie, można dostać! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: PiS ??? 17.04.05, 19:46 Czekałem na jakieś sprostowanie ToJi o tym łykaniu, ale nic. Może jednak dojrzała w końcu i wyjdzie jeszcze na ludzi ;P Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: PiS ??? 18.04.05, 14:23 Fajnie sie sprawdza? No i prosze nie zbaczac z tematu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: PiS ??? 18.04.05, 14:38 A temat taki, ze rydzyk chce połączyć PiSa z LPRem ???? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: PiS ??? 19.04.05, 10:20 O Qrczę! No to PO powinno polączyć się Samoobroną ;DD Nie wierzę by wygrali, choć niespodzianki moga być, ale to byłoby fatalne. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: PiS ??? 20.04.05, 10:16 rydzykowi nie wyszło. Kaczory, co dziwne, szybko i zdecydowanie powiedziały, że im po drodze z PO. Odpowiedz Link Zgłoś