Dodaj do ulubionych

Parada?!?!

09.06.05, 21:57
Z ta parada w Warszawie to istna parodia, niby jestem tolerancyjna, ale jak
pokazywali cosik w TV bralo mnie na w.....y :-(
Obserwuj wątek
    • radzisz4 Re: Parada?!?! 09.06.05, 23:08
      Mi się zbiera na w....y jak widzę to całe towarszystwo z LPru, RKNu itp
      "katolickich" partyjek...
      • naata Re: Parada?!?! 10.06.05, 09:43
        ..gdyby w tym wszystkim chodziło o moralność gejów...
        Ale niestety, nie...
        Lansowanie nowej moralności przyszłej IV RZ-plitej, z łamaniem prawa
        konstytucyjnego, przez uzurpatora do prezentowania WSZYSTKICH Polaków. Jak
        świat, JUŻ nas widzi, wiadomo. I jakby tego nie nazwał, jesteśmy
        świadkami "parady nietolerancji" partii, które chcą nas na siłę "umoralniać".
        Tu, przyznaje racje Radziszowi, też mnie coś bierze, jak słyszę takich
        Niesłowskich i mu podobnych z księdzem włącznie ( niech umoralnia swoich braci,
        którzy nie gorzej od gejów, grzeszą)
        Czyli, Warszawa Wiochą Europy.

• chetor Re: Parada?!?! 10.06.05, 09:49
          Zdania jak zwykle podzielone, a obie strony przeginają. Gdyby parada nie
          zawierała obscenicznych wybryków i ubiorów to nie mam nic przeciwko. Ale o tym
          się nie dowiemy ponieważ do niej nie dojdzie.
          • naata Re: Parada?!?! 10.06.05, 09:54
            "...się nie dowiemy ponieważ do niej nie dojdzie"

Nie dojdzie do niej, nie dlatego, że pedały się brzydko zachowują, lecz
            dlatego, ze prezydent W-wy łamie prawo!
            • chetor Re: Parada?!?! 10.06.05, 10:08
              Wiem, że Kaczor nie dopuszcza. Czy łamie prawo czy tylko wykorzystuje kruczki
              prawne tego nie wiem, bo i sami prawnicy nie mogą dojść do ładu.
              • naata Re: Parada?!?! 10.06.05, 10:29
                ... "wykorzystanie kruczków prawnych" do łamania praw człowieka w
                demokratycznym państwie? Śmierdzi to na odległość zamordyzmem i narodowym
                nacjonalizmem.Obyśmy nie obudzili sie znowu z ręką...
                • toja50 Re: Parada?!?! 10.06.05, 12:02
                  Tu nie chodzi o LPR i cale to towarzystwo. wiadomo, ze to przegiecie, chodzi mi
                  o prowokowanie takiej brzydkiej sytuacji, to zbyt osobiste, by wywlekac na
                  ulice:-(
                  • parkowy Re: Parada?!?! 10.06.05, 21:22
                    Jeszcze raz przypomnę,jestem bardzo tolerancyjny.Nie mogę patrzeć na partię moherowych beretów,czy osobistą partię rodziny Giertychów.Z równym obrzydzeniem spoglądam na obnoszenie się swoją innością w wykonaniu towarzystwa z spod znaku tęczy.Zaczynam się zastanawiać,czy może ja również powinienem demonstrować na ulicy swoją,w moim mniemaniu,normalność?Ilekroć słucham w tv wystąpień przywódców gejów i lesbijek,odnoszę wrażenie,że jako hetero jestem nienormalny.Pracuję z ludźmi wśród których jest paru gejów.Oni sami twierdzą,że uczestnicy tzw.parad wolności są jedynie zadymiarzami.Trudno się z nimi nie zgodzić.
                    Tak Naatko,jestem z wiochy.Jakoś muszę sobie z tym radzić,niestety.pzdr
                    • naata Re: Parada?!?! 11.06.05, 16:20
                      "..gdyby w tym wszystkim chodziło o moralność gejów...
                      Ale niestety, nie..."

Tak zaczęłam, Parkosiu... No i niestety mam, chyba, rację? Prawica przegina w
                      tępieniu lewicy, a lewicaaa.. robi co, i gdzie, może. Osobi scie, lewicy za
                      kare, kazałabym iść pieszo na pielgrzymkę do Częstochowy ;P

"Tak Naatko,jestem z wiochy.Jakoś muszę sobie z tym radzić,niestety.pzdr"

Nie przejmuj się, ja też z wiochy ;PP

I o to właśnie chodzi, by społeczeństwo zaczęło skakać sobie do ślepiów,
                      poprawna partia, poprawne politycznie poglądy, wyznanie i szlaban na WOLNOŚĆ!
                      Jak widać, nie wszyscy dają sie w to wciągać. Osobiście nie interesuje mnie
                      zycie sexualne gejów, niech sobie robia co chcą, byle również zgodnie z prawem.
                      Prawo nie może dyskryminować nikogo. Też znam gejów, nie są oni jednolici w
                      swej społeczności, tak jak różni jesteśmy my, sa ludzie i taborety.

Cała ta "wojenka" Ducka z homoseksualistami, powinna zmusić do refleksji, że
                      własne, prywatne fobie, faszystowskie i rasistowskie pokrzykiwania nie maja
                      miejsca w demokratycznym państwie.

Pozdrawiam

• parkowy Re: Parada?!?! 11.06.05, 17:29
                        Mam w nosie poprawne poglądy,poprawną partię z jej poprawnymi przywódcami.Powiem więcej ,mam gdzieś taką "wolność",w której każdy może sobie robić co mu się żywnie podoba.Brakuje jeszcze marszów gwiaździstych faszystów z wolnością na ustach.Niech sobie geje urządzają pikniki na podmiejskich plantach,a nie pałętają po centrum w obeśnych strojach,jawnie manifestując swoją inność.To samo dotyczy rydzykowego plemienia,górników i kolejarzy.pzdr
                        • parkowy Re: Parada?!?! 11.06.05, 20:32
                          Jeszcze dwa słowa.Wiem,wiem,telewizja kłamie,jednak we wszystkich dzisiejszych newsach pokazywano również zachowanie homoseksualistów w innych krajach.Czy wdarcia się do kościołów (Katedra Noterdam)i odegranie tam ceremonii śłubu jest też tą WOLNOŚCIĄ,o której tyle ostatnio głośno?Jedna z uczestniczek dzisiejszej manifestacji w W-wie powiedziała:dzisiejsza manifa miała pokazać moją dumę z bycia lesbijką.Pytam w związku z tym jeszcze raz,czy na tym ma polegać wolność?
                          p.s.
                          z ostatniej chwili:
                          polscy pedofile organizują w stolicy manifestację pod hasłem "jedno dziecko dla każdego",oraz " jesteśmy normalni-chcemy równych praw i możliwości adopcji dzieci"
                          pozdrowienia
                          • toja50 Re: Parada?!?! 11.06.05, 22:08
                            Ale dyskusja goraca, ale tak przed noca nie dam rady sie wtracic, kazdy ma
                            troche racji. Balaganu narobil Kaczynski, Przeszli by sobie i kota z kulawa
                            noga by to obeszlo, a tak zrobiono szum niepotrzebny i mamy co mamy. A za ta
                            nasza "wolnosc" drogo placimy:-(
                          • naata Re: Parada?!?! 11.06.05, 23:23
                            Nie mam słów!!!
                            Mam 5 programów TV i nie chce mieć więcej, mam swój rozum i myślę, zastanawiam
                            sie kto i dlaczego ma w tym swój interes, przecież nie o nasze(obywayteli
                            pospolitych) interesy tu chodzi! Nie ma chleba, są IGRZYSKA!!! Osobiście
                            proponowałabym przemarsz 30% bezrobotnych! Okradanych emerytów, rencistów!
                            Głodnych (5mln) i niedożywionych dzieci, tak bardzo "kochanych" przez naszych
                            p.o.l.i.t.y.k.ó.w. i cudownie rozmnożone instytucje dobroczynnych, łaskawców!!!
                            Dość tej farmazonii! Dość tej niezdrowej propagandy! Dość oszołomstwa
                            wszelkiej maści! Dość, dość, dość!!!!!!!!!!!!
                            Co z tą Polską???
                            Ano! W nieciekawych czasach żyjemy!!!

• dodo66 Re: Parada?!?! 11.06.05, 23:50
      Temat jest drazliwy-racje sa dwie. Z jednej strony zdrowe, prowadzace do
      szczescia zycie hetero najlepiej w rodzinie, z drugiej strony .. Wyobrazcie
      sobie, ze macie pociag do plci przeciwnej. I zyjecie w srodowisku gdzie musicie
      to ciagle (najczesciej)ukrywac. Klamac, udawac, ukrywac sie. Do czego to
      prowadzi? Do frustracji i poczucia wlasnej winy, za cos, za co winy nie
      ponosicie, bo juz tak zostaliscie stworzeni. Homoseksualizm nie jest wolnym
      wyborem. I ta swiadomosc-gdybyscie urodzili sie dalej na zachod (kto z nas o tym
      nie myslal?) moglibyscie prowadzic normalne zycie. Wiec jak mozna sie dziwic, ze
      oni chca tylko normalnego zycia? Chca zwrocic nasza uwage, ze tez sa.Stad ta
      frustracja i ich desperacja w dzisiejszym zakazanym marszu. Jeszce raz dano im
      do zrozumienia, ze zyja niby poza spoleczenstwem.Pewnie dlatego ich
      zdeterminowanie i agresywne zachowanie. Tolerujmy innych w naszym otoczeniu.
      Nie nasladujmy - zreszta tego sie nie da- ale: ZYJMY I DAJMY ZYC INNYM.Oni
      walcza o swoje prawa. Pomyslcie jak bardziej bezwzglednie o "swoje" prawa i
      czyim kosztem walcza politycy, gornicy etc.
      • soter_mlodszy Re: Parada?!?! 12.06.05, 09:34
        witam Grudziądz, przepraszam, że w tym wątku, ale czy wczoraj czasem jakaś
        parada nie przeszła?;-)))

ściskam Graudenz!
        • bajer.bajer Re: Parada?!?! 12.06.05, 16:28
          Macie, Państwo, ciekawe poglądy na sprawę, która zaprząta głowy politykom,
          TOLERANCJA. Dużo się o niej mówi , ale nie widać jej w zyciu codziennym. Nie
          dotyczy ona tylko pederastów i lesbijki, najgorszy jej brak widzę w życiu
          codziennym. W urzędach, szkołach, na ulicy, a nawet w kościele. Moim zdaniem
          rządzi pieniądz, jednakowo łakomy dla wszystkich,którzy już są przy sterze i
          tym którzy do ten ster przejmą. Próba sił, jaką nam zademonstrowano, jest, moim
          zdaniem, żenująca. Kaczński i PiS, LPR a nawet PO, to to samo co było kiedyś.
          Ci sami ludzie tylko w innych kolorach. Nie wspomnę już o pozorowanych ruchach
          Lewicy, która ratuje się jak może. Za późno!
          Henryk
          • naata Re: Parada?!?! 13.06.05, 12:09
            O! Witam Soterka i Henryka! Faktycznie masz zbliżone opinie do naszych. Tak
            naprawdę, osobiście mam juz dość tej całej gadaniny, i zastępczych tematów.
            Skąd jesteś Henryk? Ja tez z Południa, Tychy. A Ty?
            Pzdr
            • toja50 Re: Parada?!?! 13.06.05, 18:10
              Witam Sotera,!!!!! moze i An sie znajdzie, no i nowy bajer bajer, zeby tylko z
              tego jakis bajer nie wyszedl, pokazal sie i znikal, prosze zagoscic tu na
              dluzej, prosze uprzejmie:-)potrzeba nam tu troszke nowych i innych. Pozdrawiam
              • bajer.bajer Re: Parada?!?! 14.06.05, 16:38
                Dzięi, Pani Toju, za powitanie. Może wyjaśnię skąd mój nick? Z pochodzenia
                jestem Tyrolczykiem, kraina-wieś leży na Bajerach. Stąd też moje zamiłowanie do
                gór ;-) Chętnie zostanę z miłym Towarzystwem, ale nie wiem czy Was nie zanudzę?
                Umówmy się więc, że mi o tym w porę powiecie? ;-)
                Pozdrawiam
                Henryk
    • toja50 Re: Parada?!?! 14.06.05, 11:25
      Tej parady konca nie widac:-( a przy tym tyle smrodu sie ciagnie (((
      • naata Re: Parada?!?! 14.06.05, 11:33
        Końca nie widać i jeszcze długo będą się ciągac po sądach, dostarczając
        niezdrowych emocji.
        • bajer.bajer Re: Parada?!?! 14.06.05, 16:44
          Cała zadyma z paradą i naszymi krzykaczami jest naprawdę żenująca. Jeszcze
          niejedno usłyszymy na temat naszych "liderów",na jesień wybory , zażarta walka
          o polityczne przetrwanie.
          • parkowy Re: Parada?!?! 14.06.05, 20:28
            ...właśnie,Henryk ma rację.Zbliżające się wybory stają się areną niepotrzebnego zamieszania.Może wystarczy przeczekać?
            • toja50 Re: Parada?!?! 14.06.05, 21:34
              Tyle wyborow sie zbliza, trudno bedzie przeczekac. No i dzieje sie tyle, ze
              warto milczec:-( Pozdrawiam wszystkich zaniepokojonych.
              • naata Re: Parada?!?! 14.06.05, 21:47
                Przeczekac sie nie da, oby nie było jeszcze gorzej, kaczynow powiedział, że nie
                daruje, i kara będzie..po wyborach? Zmieni konstytucję?
                • toja50 Re: Parada?!?! 14.06.05, 21:50
                  Prawde mowiac bylam zniesmaczona widokiem Nalecza w tym towarzystwie,
                  niepowazne to jakies i ta Jaruga, co to jest??? Ale Kaczora nie chce na
                  prezydenta, nie, nie, nie. Tylko kogo?
                  • chetor Re: Parada?!?! 15.06.05, 19:35
                    Będzie kolejna parada. Ciekawe czy homoseksualiści będą też przeszkadzać?
                    • parkowy Re: Parada?!?! 15.06.05, 20:01
                      Kaczyński tym razem wyjątkowo poprawny,dziwne,co?:)
                    • toja50 Re: Parada?!?! 15.06.05, 20:01
                      Jak w banku, przeciez o to chodzi, a policja ma ochraniac i Kalisz musi sie
                      wykazac teraz, oj musi:-)
                      • naata Re: Parada?!?! 15.06.05, 21:11
                        hej!hej!
                        bliźniaczki,księżycowe dzieci
                        kto nas nie chce kochać na paradę leci

;P
                        • naata Re: Parada normalnośći 23.06.05, 10:13
                          ...się odbyła, a my nic???
                          Jak było do przewidzenia Kaczyńscy stracili na tej całej hecy, i dobrze im tak..
                          • parkowy Re: Parada normalnośći 24.06.05, 17:38
                            Zadymiarze z obu stron,szkoda się podniecać.:)
                            • toja50 Re: Parada normalnośći 25.06.05, 13:14
                              A jablka lubicie??? Belka ma je w swojej teczce,moze sie podzieli?
                              • naata Re: Parada normalnośći 25.06.05, 19:04
                                Dziś była Jolka.. nie to nie krzyżówka, ale równie skumplikowana ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka