Dodaj do ulubionych

Obstawiamy nowego opiekuna?!

11.08.05, 14:17
Parkoś gdzieś napisał, że już ktoś się zgłosił. Kogo obstawiacie?!

Myślę o trójcy czyli wydaniu 3w1:
Q - ba
B - runo
A - aren

Mam nadzieję, że zawsze nieomylna i jedynie słuszna Administracja dobrze
poczyta wszystko i podejmie jedynie słuszną decyzję.
Obserwuj wątek
    • czarnycharakter Proponuje Parkowego. 11.08.05, 14:37
      czch
      • chetor Jesteś do tyłu ;) 11.08.05, 14:44
        Ja i Parkowy już byliśmy od dawna. Niedawno zrezygnowaliśy dla pewnych teorii,
        kóre nie wypaliły. Ponoć Parkoś zgłosił się ponownie, ale są jakieś przeszkody.
        • czarnycharakter "jestes do tylu" jest bardzo oglonikowym 11.08.05, 14:47
          i troche apodyktycznym stwierdzeniem... :-)
          Przeszkody zas sa po to, aby je pokonywac.
          czch
          • chetor Gdzież tu apodyktyczność ;) 11.08.05, 14:50
            Przeszkody są różniste, najgorsze mogą okazać się te wewnętrzne.
            • czarnycharakter zamieszkajcie na Mysiej, przeszkody znikna! :-) 11.08.05, 14:55
              czch
              • chetor Re: zamieszkajcie na Mysiej, przeszkody znikna! : 11.08.05, 15:32
                Jeśli masz na myśli tę samą Mysią co ja, to mam nadzieję, że to se ne vrati ;-)
                • soter_mlodszy Kto na pewno nie.................................. 11.08.05, 15:42
                  oczywiście soter!
                  on tylko armia zaciężna do obrony zawsze gotowa, nie lubi kierowniczych
                  stanowisk...najemnik, saracen!;-DDDD
                  • naata Re: Kto na pewno nie............................. 11.08.05, 16:13
                    .. i ja tez nie w co z reszta i tak mi wszyscy wierzą... ;P
                    Ale, nie widze tu innej opcji, dawna musi wrócić. Noo, chyba, żeee.. jakiś
                    miły Admin z portalu polubił nas taaak bardzo, że chciałby na trzeciego.. Czemu
                    nieee ? ;DDD
                • czarnycharakter Jasne, Chetor, ze myslalem o "tej" Mysiej - 11.08.05, 16:31
                  - byl to wiec po prostu zart ! :-)
                  czch
                  • parkowy Re: Jasne, Chetor, ze myslalem o "tej" Mysiej - 11.08.05, 16:42
                    Wiem kto zgłosił się,więc nie będę zgadywał.:)Parkoś nie zgłosił się,jeno zaproponował wyższej sile forum powrót dawnych opiekunów,coby zapanować nad anarchią.:D
                    • naata Re: Jasne, Chetor, ze myslalem o "tej" Mysiej - 11.08.05, 17:15
                      Parkoś, i co ci siła wyższa odpowiedział?? JakEś konkrety, ja całkiem ciemna
                      jestem, chciałbym wiedzieć kto, moim, naszym, Panem bedzie??? ;]]
                      • chetor Parkoś, co Ty na mój rebus u góry.... 11.08.05, 19:33
                        ...powiesz? Czy nie jest to ciekawe zestawienie?!
                        • naata Re: Parkoś, co Ty na mój rebus u góry.... 11.08.05, 20:36
                          Przyznam, że ciekawe zestawienie. Ale.. i tak ich po stylu poznamy, nick można
                          zmienić, siebie nie. Sie okaże.
                          • parkowy Re: Parkoś, co Ty na mój rebus u góry.... 11.08.05, 21:25
                            Przed wyjściem do pracy jedynie krótko:nikt z Was dotąd nie odgadł.:)
                            • chetor Re: Parkoś, co Ty na mój rebus u góry.... 12.08.05, 11:02
                              Muszę powiedzieć, że piszesz baaardzo niejasno. Gdzieś tam inaczej, potem też
                              zawijasz, pogubiłem sie kompletnie.
                              • parkowy Re: Parkoś, co Ty na mój rebus u góry.... 12.08.05, 11:14
                                Nic nie kluczę.:) Podpowiedź w mailu.:)
                                • naata Re: Parkoś, co Ty na mój rebus u góry.... 12.08.05, 11:23
                                  .. i do mnie tez proszę... mejla, Parkowy ;)
                                  Ale chyba juz wiem, kto chce zostać naszym "opiekunem".. tez w mail-u ;)
                                  • parkowy Re: Parkoś, co Ty na mój rebus u góry.... 12.08.05, 11:25
                                    No to czekam.czekam na rozwiązanie.:)
                                    • chetor Czytaj mejla ;-).. 12.08.05, 11:32
                                      Czytałem, teraz Ty czytaj, może otworzą się oczka ;-))
                                      • dodo66 Rozumiem ze na tym forum sa rowni i rowniejsi .. 12.08.05, 15:58
                                        I ze poza B4 cala reszta jest tylko rowna.
                                        Zupelnie nie mam pojecia kto to moze byc ten trzeci, wiec nie zgaduje. Aaren wg
                                        mnie odpada, bo byl zlosliwy, Bruno - jego milosc sie szybko wypalila . Nie
                                        wiem. Pas.
                                        • chetor Re: Inni też rozumieją 12.08.05, 16:06
                                          Ja- Ich weiss das, und ich will das
                                          dodo66 10.08.2005 23:19
                                          ...... Vielleicht hilft das ein bisschen Dummheit auf diesem Forum
                                          eizuschraenken. Das ist mein Ziel. Amen.

A co z głupotą tego forum?! JużCięnie razi?!
                                          Żałosne :(((
                                          Amen.
                                          • aaren Opiekunami forum na pewno nie mogą być 13.08.05, 20:44
                                            CzCh i Chetor. Oni będą zbyt zajęci grą w ping-ponga.
                                            Panie Chetor- dlaczego ja? Czyzby odczytał Pan we mnie drugiego leadera?
                                            • chetor Re: Opiekunami forum 14.08.05, 17:38
                                              Drugiego na pewno, ale raczej od tyłu ;)
                                              • naata Re: Opiekunami forum 14.08.05, 20:39
                                                Dlaczego Aren? Nic nie kapuję!?
                                                • toja50 Re: Opiekunami forum 18.08.05, 12:06
                                                  Poczekam az sie wyjasni, nie mam zadnych sugestii.
                                                  • parkowy Re: Opiekunami forum 18.08.05, 14:43
                                                    Może to zarozumiałe,jednak jest to prawda:forum to MY.Bez nas to forum zniknie w krótkim czasie.Nie udały się próby zmian,mające napędzić nam wielu nowych forumowiczów.Pozostał stary skład,dzieki któremu forum ruszyło i ten skład zadecyduje o wyborze opiekuna.Może to dotarło do głównych moderatorów,skoro nadal nie ma nikogo innego,widniejącego na stronie głównej.
    • qba26 Re: Obstawiamy nowego opiekuna?! 18.08.05, 16:51
      Pozdrawiam wszystkich i odpowiadam że gdybym się zgłosił na opiekuna rozpieprzył
      bym ten cały czat grudziądzki, ale nie mam zbytnio czasu sie tu z niektórymi
      słownie przepychać.
      • qba26 Re: Obstawiamy nowego opiekuna?! 18.08.05, 16:53
        I jeszcze jedno nie mam nic wspólnego z żadnymi osobami na tym forum co do
        których jedna szczególnie mi niepasująca osoba mnie przymierza.
        • czarnycharakter do s qba nego26: 18.08.05, 22:29
          - stylistyka,
          - ortografia,
          - interpunkcja;
          "madrosci" zas na samym koncu (za jakies 25 lat)...
          czch
          • parkowy Re: do s qba nego26: 18.08.05, 23:00
            Czarny,trafiłeś w sedno.:)
          • qba26 Re: do czesanego ch_a: 18.08.05, 23:04
            czch
            .......................
            - skrótowość,
            - otępiałość,
            - ironia,
            w postępowaniu jak na mądralę w wieku 7 lat ...(ciekwe co znaczą te trzy kropki?)
      • anaiss Re: Obstawiamy nowego opiekuna?! 18.08.05, 17:13
        qba26 napisał:

> Pozdrawiam wszystkich i odpowiadam że gdybym się zgłosił na opiekuna
        rozpieprzy
        > ł
        > bym ten cały czat grudziądzki, ale nie mam zbytnio czasu sie tu z niektórymi
        > słownie przepychać.

dlaczego to Ci przeszkadza?
        • qba26 Re: Obstawiamy nowego opiekuna?! 18.08.05, 22:59
          Bo nie lubię jak ktoś pod moim adresem robi podchody, czego przykładem jest
          wypowiedź:
          Myślę o trójcy czyli wydaniu 3w1:
          Q - ba
          B - runo
          A - aren
    • chetor Ponaglenie..... 19.08.05, 09:18
      ..wysłałem do adminów, aby skończyli z tym stanem niebytu, albo w tę, albo w
      drugą stronę. Trzeba jakoś się zabezpieczyć przed nalotem wiedźm.
      • qba26 Re: Ponaglenie..... 19.08.05, 09:30
        wołamy: cenzuro wróć!!!
        czytamy: wodzu prowadź!!!
        • parkowy Re: Ponaglenie..... 19.08.05, 15:30
          Qba nic się nie zmienił.:)
          • chetor Re: Ponaglenie..... 19.08.05, 16:09
            Przypadek nieuleczanly, a medycyna już tak daleko zaszła ;)
            • qba26 Re: Ponaglenie..... 19.08.05, 16:16
              też miałem nadzieję Ze ci wodzu pomogą, ale niestety są sytuacje których nie
              rozumiałeś i już nie zrozumiesz mimo dalszych postępów medycyny.
    • chetor Załatwione :) 19.08.05, 16:26
      Będzie dobrze ale ciut inaczej. Przed chwilą dostałem pismo firmowe od Admina ;-)
      • naata Re: Załatwione :) 19.08.05, 16:29
        Qba w swoim żywiole????
        Zarzucasz nam zniewolenie władzą Wodza? Którego? Jak widzisz nikt tu nad nami
        nie panuje. Sami dla siebie jesteśmy "wodzami".I zostaniemy.
        • qba26 Re: Załatwione :) 19.08.05, 16:43
          cenzura wraca? No, nareszcie bedzie układnie i grzecznie (dla grupy trzymajacej
          władzę):-)
          Ale pamietajcie, że to moje działanie zmusiło wodza na c do zmiany zdania :-)
          • naata Re: Załatwione :) 19.08.05, 16:45
            Jak cenzura? Przcież, jeszcze, cały czas tu piszesz. he he he
            • qba26 Re: Załatwione :) 19.08.05, 16:46
              I tak to wytną :-)
              • naata Re: Załatwione :) 19.08.05, 17:01
                Być może sam to uczynisz?? ;-)
                • chetor Stało się ;-))) 19.08.05, 18:36
                  Maaaamy waaadzęęę ;-)

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, jak było na początku itd. ;-)
                  Chetor
                  • czarnycharakter nie wiedzialem, 19.08.05, 18:48
                    ze az trojcy trzeba do trzymania malych nozyczek... :-))
                    czch
                    • chetor Re: Tak się po prostu 19.08.05, 19:44
                      ..złożyło przez tę mieszankę ostatnimi czasy.
    • toja50 Re: Obstawiamy nowego opiekuna?! 19.08.05, 20:04
      Ale niespodzianka:-) widocznie musi byc trzech:-)))
      • qba26 Re: Obstawiamy nowego opiekuna?! 19.08.05, 21:02
        No to mamy triumwirat. A historia lubi sie powtarzać ;-)
        • naata Re: Obstawiamy nowego opiekuna?! 19.08.05, 21:29
          Nie pomyślałam o Matematolku. Ale widać tak ma być i już.
          Nowo-starzy Opiekunowie - Witajcie!
          ;-)
          • toja50 Re: Obstawiamy nowego opiekuna?! 19.08.05, 21:36
            No chociaz jeden z Grudziadza, bedzie mial oko na reszte;-)
            • qba26 Re: Obstawiamy nowego opiekuna?! 19.08.05, 21:49
              Szkoda że nie kobieta, by łagodziła trochę ich cenzorskie zapędy :-)
              • toja50 Re: Obstawiamy nowego opiekuna?! 19.08.05, 21:52
                Masz racje, szkoda, ze na to nie wpadlam:-)
                • qba26 Re: Obstawiamy nowego opiekuna?! 19.08.05, 21:56
                  Ja nawet wiem kto by się tam nadawał :-)
                  • toja50 Re: Obstawiamy nowego opiekuna?! 19.08.05, 21:59
                    A ja nie wiem:-(
                    • qba26 Re: Obstawiamy nowego opiekuna?! 19.08.05, 22:01
                      Ale zawsze można jeszcze dodać jedną osobę, byłoby juz pewne GTW-4 ;-)
                      • naata Re: Obstawiamy nowego opiekuna?! 19.08.05, 22:55
                        Nie. Wystarczy. Trzech pilnujących - trzech piszących? he he he
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka