18.09.05, 22:52
www.grudziadz.com.pl/
Na w/w stronie jest sondaż prezydencki.Zaskakuje mnie wysoka pozycja kLepera.Czołowy demagog upływającej kadencji Semju ma tak wysokie notowania w Grudziądzu?
Obserwuj wątek
    • toja50 Re: sondaż 19.09.05, 21:57
      Mnie nie zaskakuje, w miescie takim jak Grudziadz zyje sporo zwolennikow
      Leppera:-)Znam osobiscie, brrr, wielu:-)
      • mmk9 Re: sondaż 20.09.05, 13:56
        Hmmm...w mieście, zgoda, ale to jest ankieta internetowa, więc respondenci po
        jakiejs selekcji jednak ?
        • parkowy Re: sondaż 20.09.05, 15:02
          Właśnie to jest zastanawiające.Na stronę Grudziądza wchodzą z reguły grudziądzanie,mający dostęp do netu.Można wysnuć kolejny wniosek,że sa to osoby raczej młode.Nie znam dokładnie liczby osób mających stały dostęp do netu,jeśli więc zaryzykować kolejne założenie,mogą to być osoby korzystające z dostępu w pracy.Ciekawy profil swych zwolenników ma opalony w naszym mieście.:)
          • toja50 Re: sondaż 20.09.05, 15:52
            A przypomnijcie sobie zamkniete forum na stronie grudziadz.pl
            I czy tylko mlodzi? nie jestem taka pewna:-)
            Do tego taki wesoly koncert Trubadurow na rynku glownym w oczekiwaniu na
            Leppera. Wie co ludek lubi:-) Dalej sie nie dziwie:-)
            • chetor Re: sondaż 20.09.05, 19:48
              Zwolennicy Mulata otaczają cały Grudziądz, Łasin, Radzyń itd.
              • parkowy Re: sondaż 20.09.05, 21:39
                W takim razie pomóc może jedynie "odmulacenie" środowiska.:) Mówiąc poważnie,dziwi mnie to poparcie dla mulata.Okłamał ludzi mówiąc,ze stracą na wejściu do Unii,zbłaźnił się mówiąc o talibach w Klewkach.
                • toja50 Re: sondaż 20.09.05, 22:55
                  Trudna sprawa, prawie niemozliwa:-(
                  • chetor Re: sondaż 21.09.05, 08:13
                    Może będę brutalny, ale uważam, że "odmulacenie" odmóżdżonego środowiska nie
                    jest możliwe. Przynajmniej w przytłaczającej większości :(
                    • anaiss Re: sondaż 21.09.05, 08:25
                      mam własną teorię na ten temat :)
                      • parkowy Re: sondaż 21.09.05, 11:11
                        ???? :)
                        • anaiss Re: sondaż 21.09.05, 11:43
                          na temat prawidłowości rządzących preferencjami wyborców
                          • toja50 Re: sondaż 21.09.05, 11:48
                            A ja myslalam, ze chcesz odwiedzic solarium:-)
                            • chetor Re: sondaż 21.09.05, 17:34
                              Posiadanie własnej teorii nie wiąże się, tak przypuszczam, z korzystaniem z
                              solarium ;-))
                              • toja50 Re: sondaż 26.09.05, 11:56
                                Od wczoraj nie wierze sondazom!!!
                                • parkowy Re: sondaż 26.09.05, 17:32
                                  Ludzie potrafią zrobić voltę w ostatniej chwili.Pamiętacie swoje preferencje z przed dwu tygodni?Jak miały się one do wczorajszego dnia,w lokalu wyborczym?Sam postawiłem krzyżyk dokładnie przy tej samej opcji,którą popierałem wcześniej.Znam jednak forumowiczów,którzy dali się nabrać na lep czarnej PR PIS-u.
                                  • naata Re: sondaż 26.09.05, 18:28
                                    Parkosiu,ja, baba pospolita nie dałam się nabrać ;-))
                                    A, co to jest "PR"? Chyba nie "Płacząca Przeczplita"?
                                    eee.. damy se radę ;)
                                    • a_g1 Re: sondaż 26.09.05, 18:35
                                      Nie rozumiem - przeciez kazda partia nabiera przed wyborami.
                                  • chetor Re: sondaż 26.09.05, 18:44
                                    Jeśli mnie masz na myśii to wyjaśniem, że nie daję się łapać na żadne lepy.
                                    Zmiana była w pełni świadoma co starałem się uzasadnić. Może tylko krowa nie
                                    zmienia poglądów? ;)
                                    • naata Re: sondaż 26.09.05, 19:32
                                      Nie ma o co kruszyć kopii.. Panowie ;-) I tak, to wszystko do .. hmm ;-)
                                      Jak się okazało ani PiS, ani PO nie odnieśli wielkiego zwycięstwa. Co to te 20
                                      pare %? Za dużo młodzieży wyjechało, ot co! Jeszcze trochę i nie będzie komu
                                      głosować. Likwidowanie bezrobocia emigracją zarobkową daje efekty ;P

a_g1 ma rację, przed wyborami politycy zmieniają się w łagodne baranki,
                                      obiecają wszystko, by dojść do właaaadzy. Póżniej, to juz wiadomo, wszystko w
                                      rękach... Opatrzności.
                                      • toja50 Re: sondaż 26.09.05, 19:43
                                        Naata! chyba jednak dalas sie nabrac:-)
                                        • naata Re: sondaż 26.09.05, 20:04
                                          he he he .. myślę, że, jednak nie ;-))
                                          • parkowy Re: sondaż 27.09.05, 08:30
                                            Dzisiejsza GW publikuje szczegółowe rozłożenie głosów oraz preferencje wyborców,w zależności od wieku,wykszałcenia i miejsca zamieszkania.Wnioski podobne jak po wyborach do europarlamentu.Zachodnia Polska najbardziej prorynkowa,regiony wiejskie,jak zwykle zachowawcze.NIe znam dokładnych analiz Grudziądza,jednak w piernikowie wygrała PO,mimo ewidentnej straty głosu Chetora.:)Cieszy mnie osobiście zmniejszenie poparcia LPR,oraz zamieszanie wokół Giertycha juniora w W-wie.Nie ma jeszcze oficjalnych danych,jednak brakuje jemu parę głosów,by wejść do Sejmu.Może być śmiesznie.:)
                                            • chetor Re: sondaż 27.09.05, 08:33
                                              W Policach absolutnie wygrała PO. Mnie najbardziej martwi jednak ciągle wysokie
                                              poparcie Mulata. Romek G. jednak wejdzie :((
                                              • chetor Re: sondaż 27.09.05, 09:59
                                                Sondaże "mówią", że Kaczor goni Tuska, a gazety podają, że:

www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1742&news_id=73886&scroll_article_id=73886&layout=1&page=text&list_position=1
                                                jaki będzie efekt?
                                                • toja50 Re: sondaż 27.09.05, 11:47
                                                  ???
                                                  • naata Re: sondaż 27.09.05, 13:39
                                                    gra.mkombinat.com/gra/
                                                    bierzmy sprawy w swoje ręce i poprawmy wyniki ;P
                                                  • chetor Re: sondaż 27.09.05, 14:03
                                                    Wziąłem - upuściłem wszystkim krwi ;-)
                                                  • naata Re: sondaż 27.09.05, 14:39
                                                    przy moim refleksie, samobrona zleperowała sejm ;DD
                                                  • chetor Re: sondaż 28.09.05, 09:11
                                                    Ufff, coraz ciekawiej, niebezpiczniej, komiczniej ???
                                                    LKaczor goni Kła ??!!!
                                                  • naata Re: sondaż 28.09.05, 10:18
                                                    Plotka o niewejściu Romka Wielkiego do sejmu przyniosła na moment ulgę, uff..
                                                    pomyśłałam, będzie troche spokojniej, a tu masz!
                                                    Dalej będzie się działo, teraz mają dopiero okazję "zabłysnąć".

Wolałabym, by kaczor kła nie dogonił...Ale, niezbadane sa wyroki nieba...
                                                  • parkowy Re: sondaż 28.09.05, 10:45
                                                    wiadomosci.gazeta.pl/wybory2005/1,67805,2939669.html
                                                    Kurski śmieje się w twarz PO.Czarny PR,o którym pisałem parę dnie wcześniej to jego sprawka.
                                                  • chetor Re: sondaż 28.09.05, 10:50
                                                    Nie cierpię faceta, wstrętny i obrzydliwy. Drażnią mnie też wypowiedzi
                                                    Komorowskiego z PO.
                                                    Mam nadzieję, że Kurskiego utemperują.
                                                  • parkowy Re: sondaż 28.09.05, 10:52
                                                    No co ty,awansują za "kawał dobrej roboty";)
                                                  • chetor Re: sondaż 28.09.05, 10:54
                                                    Nie kracz, bo to by mnie zdołowało, po tym co zrobiłem.
                                                  • parkowy Re: sondaż 28.09.05, 10:56
                                                    Przecie mnie znasz,będę wypominał do końca świata,lub jeszcze dłużej.:)
                                                  • anaiss Re: sondaż 28.09.05, 11:06
                                                    chetor napisał:

> Nie cierpię faceta, wstrętny i obrzydliwy.[...]

Nie spodziewałam się po Tobie tak mało wyważonej wypowiedzi ;-)
                                                  • chetor Re: sondaż 28.09.05, 12:00
                                                    an, napisała:
                                                    > Nie spodziewałam się po Tobie tak mało wyważonej wypowiedzi ;-)

Cóż, stało się, pewnie jeszcze na niejedną trafisz, a spodziewać się możesz na
                                                    pewno ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka