chetor Renia Beger Renia ?! 27.09.06, 08:49 Jeśli ktoś myśli, że PISuray sięgnęły bruku, to się myli. To jeszcze nie ten etap prawa i sprawiedliwości w ich wykonaniu. Renatka, sama w niezgodzie z prawem, ujawnia takie przekupstwa. Gdzie i jak skończymy? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Renia Beger Renia ?! 27.09.06, 12:23 Renatka, jako była kierowniczka geesowskiego sklepu potrafi liczyć, a "urząd" w komisji od afery Rywina zrobił z niej wirtułoza he he Michnik może się schować :-) Ależ to wszystko ufajdane..."autorytety" moralne, a lud gupi to kupi Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Renia Beger Renia ?! 27.09.06, 14:22 A Potwory i Spółka mówią: nic się nie stało - cholera - nic się stało. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Renia Beger Renia ?! 27.09.06, 15:16 namioty protestantów w W-wie.. premier do dymisji - ponoć, jeszcze, mówią, będą krzyczeć? następna awanturka ku pokrzepieniu zmęczonego narodu.. jak igrzyska to na całego! mają nas za głupich!? Jeśli w "podzięce" za ten szoł samobrona zdobędzie wdzięczność reszty polityków, to ja już nie mam na kogo głosować... Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: Renia Beger Renia ?! 27.09.06, 21:34 to najgorszy za moich czasów okres w historii Polski. Nigdy tak jeszcze nie czułam się tak źle jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Renia Beger Renia ?! 29.09.06, 09:46 Każdy ma swoje najgorsze okresy, obecny to dla mnie pryszcz. Jak się wam podoba Lepperzysko, wyrastające na gwiazdę medialną i zbawcę Narodu? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Renia Beger Renia ?! 29.09.06, 15:16 Oglądaliście "Lisa"??? Jak się Wam podobał komentarz Lecha?? he he he Dojrzewa jak stare wino :D Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Renia Beger Renia ?! 29.09.06, 19:36 Akurat w temacie kaczorów LW prawie zawsze mówił to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Renia Beger Renia ?! 29.09.06, 21:38 To prawda,jednak zawsze sie boje, ze "chlapnie" cos nie tak,uffffff, no i po co on tego Wachowskiego za soba ciagnie:-( Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: hyde park 29.09.06, 23:06 jako przepraszana, nie zostałam przepraszona. Ot to. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 02.10.06, 10:07 Przyznaje Ci racje sto, ale to wywracanie kota ogonem to specjalnosc tego nadagresywnego premiera i jego brata , troche wprawdzie przymulonego, ale zawsze prezydenta. No i mam nadzieje, ze tymi "zomowcami" sam sie wykonczyl.Oby,oby,oby. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 02.10.06, 11:51 oj! nie wiem, nie wiem, czy się juz wykończył...mam smutne przeczucie, ze UPRAGNIONEJ władzy tak szybko nie oddadzą. "A po nas choćby potop". Społeczeństwo skłócone, nienawiść jak lawa krzepnie, smutno i straszno! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hyde park 02.10.06, 13:05 "Oni stali tam gdzie zomo!" - pokurcz umysłowy. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hyde park 02.10.06, 14:36 Znalezione w sieci - wg znanej reklamy banku :) Przychodzi Renata Beger do siedziby PiS i spotyka Lipińskiego. -O to Renata Beger. Co Pani tu robi? -Przyszłam reklamować wasz nowy rząd. -A powie Pani że załatwiamy stołki? -A załatwiacie? -No tak. -Załatwiają! -I miejsca na listach wyborczych dla rodziny. -A załatwiacie? -Załatwiamy. -Załatwiają! -I weksle spłacamy. -I weksle spłacają! Prawo i Sprawiedliwość. Jak mówią tak robią! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 03.10.06, 14:08 Jak widze takie wiece poparcia, takie konferencje prasowe,takie wywracanie kota ogonem, rzucanie obelg na prawo i lewo, obledny wzrok, jeszcze przez moment /mam nadzieje/ premiera, to mnie sie rzygac chce a humor zjezdza do zera:-( A Macierewicz zabawia sie ludzmi, skad ja to znam? no i juz nie wiem co bedzie? kupa gowna to wszystko, z akceptujacym to gowno prezydentem:-( Nie przypuszczalam, ze solidarnosc da sie wciagnac w takie bagno i razem wykopia taki row, ze trudno o normalna rozmowe miedzy ludzmi:-( Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: hyde park 03.10.06, 17:38 co zrobić, kiedy to samo, też mocnymi słowami, odczuwam. Nigdy nie sądziłam, że ta upiorna retoryka powróci ustami innych ludzi, innych czasów. I to wcale nie było dawno, skoro twórcy mają we krwi. Jest taki mądry wiersz Słowackiego, do którego drzewiej często sięgałam. Bez cytatów, znacie. Ale on znowu płynie. We mnie też zbiera się od pewnego czasu złość, Toju. Tym uczuciem świata się nie zmieni. Znowu czuję się bezsilna. W pracy nie rozmawiam. Prawda czasów? Skrzek czasów. Tylko jak długo? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 03.10.06, 20:02 A za mna chodzi takie cos z dziecinstwa moich dzieci No bo co moze, co moze maly czlowiek, Tak jak ja albo ty, Moze pani, a moze pan podpowie Bo ja juz nie wiem nic... albo jakos tak podobnie szlo ale w rzeczywistosci widac,ze "mali ludzie" moga wiele:-( Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: hyde park 03.10.06, 22:35 mały człowiek, czyli tak jak w tych dowcipach-1.56cm. Tylko, że dowcipy nie zawsze dają nam równowagę. I jak powiedział M. "wszystko totalnie porąbane". Nie dajmy się. No bo jaki zwykły rozum takie totalne głupoty wyśni? A wypowie? Spotkałabym się, tylko drogi życia do Was nie wiodą. Na razie. Dobrej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 04.10.06, 11:30 mówią, że małe jest piękne, no i jak w życiu są wyjątki, czasem dziwne. Dziś wierzejski dał głos, momentami przypominający ludzki,zapowiadał 11 tys swoich w marszu białej róży.. dlaczego białej??? Odpowiedz Link Zgłoś
otumaniona Re: hyde park 04.10.06, 12:15 hehe moze biale "powinno byc" niewinne i oni sie za takich maja hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 06.10.06, 10:58 wierzejski,robi karierę, ale nie wiem, czy jako pisarz-blogowicz, czy prawie polityk, jak to się rozgadało, no no...przeciwstawiać się maciarence? Ciekawe kogo on obstawia, na pewno kogoś doświadczonego ze swoich, może tatusia od romka? Odpowiedz Link Zgłoś
otumaniona Re: hyde park 06.10.06, 21:09 Jutro jestem wyprowadzona na pokojowa demonstracje, mam nadzieje wrocic cala i zdrowa, no, nie dam sie sprowokowac, po prostu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 07.10.06, 11:43 mam nadzieję, że będzie pokojowo. Właśnie oglądam i słucham. PiS zorganizował wielki szoł, zaraz zacznie się "zabawa" lecę posłuchać zespołów ludowych :P O! już grają! he he he Tojka trzymaj się! Pozdrawiam i trzymam kciuki! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 11.10.06, 09:37 No i co? I nic! Wszystko po staremu, przybyło tylko więcej piany. Pisowi spadło, ale i tak trzymają się w siodle razem z partyjkami "siostrami" Uważają się za "wybawców" narodu. A naród? Cierpliwy do czasu.. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 11.10.06, 21:10 "Chamstwu nalezy przeciwstawic sie silom i godnosciom osobistom" Podziwiam Jaroslawa K. wszelkie niepowodzenia przerabia na sukcesy, taka zlota raczka po prostu:-( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 12.10.06, 13:09 raczej "złota kaczka", mógłby w Naszym Dzienniku i TVP pracować :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hyde park 12.10.06, 13:31 Jarek jest super zdolny i super pomysłowy. Tylko dlaczego większość tego nie chce zrozumieć i zaufać wybrańcowi boga?! Odpowiedz Link Zgłoś
otumaniona Re: hyde park 12.10.06, 20:00 Nie dosyc,ze dwa kaczory rzadza, to jeszcze Giertychy w podwojnym wydaniu, niestey, beznadziejnym, co chwile daja znac o swoim istnieniu. Czy my sie kiedys z tego beznadziejstwa jeszcze podniesiemy? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 13.10.06, 09:35 tatuś romka wie co robi, nie Darwin bedzie "decydował" o ich podobieństwie ;-)) a moja teoria mówi, że oni są nie z tej ziemi! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 13.10.06, 12:55 Do kaczek dolaczyl szczyglo, wyjatkowo chamski typ o malym ale zawzietym rozumku. Ta elyta ma wyjatkowy dar dobierania sobie wspolpracownikow, wiernych, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 14.10.06, 00:28 cham.. to zwierzątko boże, powinen stać w ło boże! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 17.10.06, 17:29 No to trzy lata spokoju nas czeka i o to chodzilo:-( Chetor dzieki, tego wlasnie sie spodziewam:-) Parkowy dzieki i bardzo Ci wspoczuje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 18.10.06, 12:09 nie wierze, ze przetrwaja trzy lata. Załatwią bank, trybunal i mogą się rozwiązywać. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 18.10.06, 15:19 Caly czas kombinuje, jakby tu prezydenta wymienic, moze ktos wie??? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hyde park 19.10.06, 10:09 Najprostsza wymiana prezydenta to wyjazd z naszego kraju ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 22.10.06, 13:33 Kupilam miniaturowy sprzet do nagrywania, trzeba sie jakos zabezpieczyc, takie czasy, kurcze, chociaz nie kojarza mi sie dobrze:-( alesmy zatoczyli kolo. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hyde park 23.10.06, 09:58 Hmm, to idąc do Ciebie będe wyposażony takoż ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hyde park 23.10.06, 11:25 Prymas Glemp nazwał ks.Zeleskiego "nadubekiem". Po takim stwierdzeniu mam ochotę nazywać Glempa "podprymasem". Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 26.10.06, 16:25 Alez sie we mnie burzy, taka mala liga, jednym glosem weszla do sejmu i od nowa roznieca ogien, jakbysmy byli jeszcze za malo skloceni, i niech mi nikt nie mowi,ze ma to cos wspolnego z Panem Bogiem. To dzieki Pisowi tak rozstawia wszystkich po katach majac dosc oszalencze komentarze. Przeciez tego sie nie da tak predko naprawic:-( Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: hyde park 26.10.06, 17:30 chyba nie. A co powiesz o głoszonym obowiązku prokreacji? Jak to będzie egzekwowane? Podatek, o, to za mało. W latach 20-tych, na wschodzie były podobne poglądy. Gdzie stop szaleństwa? Kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 26.10.06, 23:27 odnoszę wrażenie, że to jakiś koszmarny sen i jutro obudzę się w normalności.. kto wybrał, dał glos w sejmie tym okaleczonym psychicznie?!? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 27.10.06, 13:04 We wczorajszych migawkach w tv widzialam na twarzach prezydenta, premiera i otoczenia chec zwyklej zemsty i odreagowanie frustracji, to chyba jakies maniakalne zapatrzenie w przeszlosc? Ludzie! blagam! prosze pojsc na wybory, bo znowu jaks garstka zgotuje nam ciemnosc:-( Odpowiedz Link Zgłoś
gologolo Re: hyde park 29.10.06, 13:06 A jak nas wszystkich namierzą służby kartoflane? Chociaż sądząc po ilości obecnych na forum,to zmieścimy się w jednej celi. Grudziądz moherem stoi. A na mszy nudyyyy, np. w Farze. Rzadko kiedy słychać ciekawe kazania, nawet z "młodego pokolenia" .Ojciec dyrektor, ten z Fary, szczególnie lubi porządek wokół kościoła. Tylko ,że to nie wszystko. Ciekawych i mających swoje zdanie księży brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 29.10.06, 15:41 gologolo napisał: > A jak nas wszystkich namierzą służby kartoflane? Chociaż sądząc po ilości > obecnych na forum,to zmieścimy się w jednej celi. Grudziądz moherem stoi." ------------------------------------------------------------------------------ he he he .. Gologolo, a niech se namierzają, jestem z rocznika, któremu to na pewno wisi i powiewa. przeżyli my juz tylu preziów i premierów... Odpowiedz Link Zgłoś
gologolo Re: hyde park 29.10.06, 17:25 Ale ja chcę przeżyć jeszcze parę chwil na tym świecie.A rocznik się nie liczy; myślę,że każdy chce cieszyć się wolnością do końca dni swoich. A widzielibyście to dzisiejsze układanie rolowanych trawników przed pomnikiem i delegację kancelarii i bor-owików i innych przedstawicieli taniego państwa.Chyba z 10 samochodów. Teraz pomnika i trawnika pilnuje straż, bynajmniej nie pożarna. Jaja jaja jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 29.10.06, 17:49 Widzę, Gologolo, żeś jest dobrym obserwatorem :-) faktycznie, jaja...przedwyborcze! Odpowiedz Link Zgłoś
gologolo Re: hyde park 29.10.06, 17:56 Obserwowanie to takie moje lekkie "zboczenie". Tak się o mnie mówi: siedzi, patrzy i notuje. Ale przynajmiej coś się czasem zauważy i wie, czego inni nie wiedzą. Chociaż niektórzy patrzą,patzrzą i nie widzą. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 30.10.06, 11:44 Czyli taki "notatnik" jesteś :-)) Większość ludzi zalatana za groszem nie ma ani czasu, ani ochoty zajmować się polityką. Zauważają polityków wtedy, gdy ceny rosną i podatki są wyższe. Wtedy wiedzą, że znowu cwaniacy, kłamcy i złodzieje przy sterze. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 30.10.06, 13:00 Prosze! idzcie na wybory! trzeba sobie wybrac dobrego gospodarza. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 31.10.06, 11:56 Troche duzo tych smiesznych smiesznostek:-( To jednak nie film, i delikatnie mowiac dziwi bardzo,ze dwie tak oryginalne osoby rzadza Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 02.11.06, 16:33 Mimo upomien episkopatu Rydzyk robi swoje, czyli Studio Wyborcze Pisu plus... a bliznaicy kpia sobie z nas mianujac Filipka sekretarzem stanu, szkoda, ze nie razem z Kukielka. A mialam sie juz nie denerwowoac,szlak:-( Odpowiedz Link Zgłoś
gologolo Re: nur mit der Ruhe... 03.11.06, 19:30 Filipek to kolejny kurdupel, więc pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: nur mit der Ruhe... 06.11.06, 17:46 Przeciez wiesz, prawie taki wysoki jak Ty ;-)ale to nie ma nic do rzeczy, w tym wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 07.11.06, 09:25 Ktos byl na spotkaniu z Tuskiem? czy atmosfera byla rzeczywiscie taka, jak opisuje pan prezydent w swoim dzienniczku? Taka wazna wizyta w naszym miescie a tu zupelna cisza:-( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hyde park 07.11.06, 11:19 Pewnie prezydent ciut(?) nadinterpretuje, ale z pączkami to przedni pomysł. Uśmiałem sie nielicho :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gologolo Re: hyde park 08.11.06, 20:49 Ciekawe jak Prezydent je pączki? Albo jakie. Z pewnością od Kraśniewskiego, bo PIS-owskie. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 09.11.06, 10:54 Na zdjeciu wygladaly na krasniewskie, ale tak zajadali,ze moze francuskie? Chyba,ze byli glodni,jak napisal nasz Prezydent, a PO nie zadbala o swojego goscia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 13.11.06, 16:46 Widac,ze ludzie stawiaja na niezaleznych, tylko czy oni takimi sa? Moze to jest wyjscie na pogodzenie nas? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 13.11.06, 18:43 Moim zdaniem niezależność polityka nie istnieje. Wolę zdecydowanych ideologów.;) Przynajmniej wiem czego się po takim spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: hyde park 13.11.06, 19:04 a ja unikam zdecydowanych ideologów, nie wierzę im, nie wiem czego się spodziewać. Są dla mnie nieprzewidywalni. Potrafią zjadać, w zapalczywości,nawet swój ogon. Za wszelką cenę,a ideologia staje się absurdem. Dziękuję, postoję. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 13.11.06, 23:01 niestety, racje masz Stóweczko...bo niby pawica i to bardzo kościelna, a jakieś klimaty niezdrowe, niby lewica też na klęczkach.. ciekawy my narodek.. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 14.11.06, 18:31 No i co z ta wyciagnieta reka do zgody? niby, hehe, ot polityka pisowska. Tak namieszali, przystawki zjedli i nie wiedza co robic dalej. A paszli won Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hyde park 17.11.06, 09:14 Tyle, że Tusk coraz mniej męski. Co kilkanaście godzin zmienia zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: hyde park 17.11.06, 12:01 i chciałabym i boję się. Jajeczko częściowo... Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 17.11.06, 14:50 No tak, twardziel Kaczynski zdania nie zmienia, Tusk powinien sie nauczyc tej gry, ale nie kazdy sie do tego nadaje :-( Jak najdalej od Pisu, jak najdalej. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 24.11.06, 15:44 Az nie chce mi sie wierzyc,ze ten temat zszedl do podziemia. No tak, powoli,powoli a pis robi swoje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: hyde park 24.11.06, 17:22 wypoczywając pojeździłam trochę, i jest, jest IV. Nie ma tkm, a jest, nie ma nowych układów, a są, nie ma lekceważenia prawa, a jest, nie ma demolki, a jest. Ot, jest, niestety. Wróciłam do domu, ten sie nie zmienia. Mam szczęście, prawda? Czego i Wam Drodzy życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 25.11.06, 10:07 miało być tanie państwo i jest droższe, a będzie jeszcze droższe, szkoda że nie naszym sercom! A, więc Stóweczko, i nasze domy się zmienią, na bardziej oszczędne. Ale mamy juz wprawe w "zaciskaniu pasa", chyba, że się wkurzymy, w tym też mamy wprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: hyde park 25.11.06, 13:04 Już zaciskam. Książki w miękkich okładkach,poglądy w głębi. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: hyde park 26.11.06, 18:19 i proszę, znowu moje miasto w czołówce medialnej. Pewnie i frekwencja słaba. O tempora, o mores. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 26.11.06, 18:53 Stóweczo, pierwszy, chyba? raz nie wiem co się dzieje! I fajnie, superowo, mam dość polityki i tych przygłupów, którym wydaje się że zapanowali nad kazdą dziedzina mojego życia! Paszli von! - i spiepszać dziady! .. i dalej jest mi błogo i niezależnie.............nie chce się obudzić! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hyde park 06.12.06, 10:31 Aleeeee afeeerka - kto komu co włożył, wyciągnął lecz nie zdążył itd :((( Ciekawi mnie jedno, kto przeciw komu to rozgrywa? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: hyde park 06.12.06, 15:59 Najpierw wyciąganie brudów LPR o,których i tak wszyscy wcześniej wiedzieli,teraz sexafera w Samoobronie.O łóżkowych zapędach wodzów z S,pisano już ze dwa lata temu,jakoś nikt wtedy nie zareagował.Dzisiejsza reakcja ma na celu oczyszczenie rządu dla swoich.Taki Marcinkiewicz przecież czeka.To również reakcja na wyniki wyborów samorządowych. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 08.12.06, 20:43 Musze nabrac troszke dystansu do tego co sie dzieje w polityce, musze odpoczac, nie znam sie na trzodzie chlewnej, to nie moj swiat:-( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hyde park 08.12.06, 20:51 Świat zwierząt jest i naszym światem :) Cały łikend, cała Polska czekać będzie na wyniki DNA Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 08.12.06, 21:06 Cala Polska? chyba nie, tylko Pis, bo chce sie od tego dna odbic? Ale niesmak:-( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 08.12.06, 23:00 ja nie czekam, mam to gdzieś, jak widzę i słyszę te "buźki" to mam dość.. kiedy posprzątamy ten chlew!? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 09.12.06, 22:30 Szkoda slow:-( Ciekawe kto nastepny w kolejce do dna ? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hyde park 10.12.06, 09:46 Jaki piękny, przedświąteczny czas/ A media mają co robić, njus za njusem :( Odpowiedz Link Zgłoś
gologolo Re: hyde park 10.12.06, 20:02 na DNIe to już cały kraj...a Grudziądz w szczególności, te zasrane chodniki, te zaszczane bramy i piękny zapach amoniaku na ul.Podgórnej przy zejściu schodami z Góry Zamkowej. A Policja na Kebabie... Odpowiedz Link Zgłoś
gologolo Re: hyde park 10.12.06, 20:04 na DNIe to już cały kraj...a Grudziądz w szczególności, te zasr.. chodniki, te zaszcz... bramy i piękny zapach amoniaku na ul.Podgórnej przy zejściu schodami z Góry Zamkowej. A Policja na Kebabie... Odpowiedz Link Zgłoś
gologolo Re: hyde park 10.12.06, 20:06 dla jednych i dla innych , zależy co kto lubi, ale znaczy to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hyde park 15.12.06, 11:07 Luuudzie, tyyyyle seksu w jednym miesiącu to już przesada - no, jak dla mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 15.12.06, 21:41 A jak ta "malpa w czerwonym" sie wam podoba ? hehe widac,ze "Spieprzaj dziadu" nie bylo przypadkowe. Barwny jezyk ma nasz prezio:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 15.12.06, 22:06 też tak uważam, Toju. Jadowite "usteczka i twarzyczka". Lechu musiał sie dobrze na nim poznać. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hyde park 17.12.06, 18:28 Miał pecha Lesiu. Pewnie każdy z tych, którzy występują na konferencjach ma swoich "ulubionych" dziennikarzy. Nie każdemu jednak zdążą wyłączyć mikrofon. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 17.12.06, 20:31 zgadza się, ale ten bufon był wręcz dumny z siebie... prezydent! Odpowiedz Link Zgłoś
gologolo Re: hyde park 18.12.06, 07:59 Nic prostszego, jak porobić tabliczki do ogrodu na złaodzieja "spieprzaj dziadu", a na złodziejkę " spieprzaj, małpo w czerwonym". Mam też patent na bereciki z w/w naszywkami dla Słuchaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hyde park 18.12.06, 11:21 A może takie naklejki na auto by się przydały? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gologolo Re: hyde park 18.12.06, 20:56 jestem za, ale wtedy niektórzy niektórym by opony przebijali... Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 19.12.06, 18:52 "Dal mi przyjazni dowody Utopil mnie w szkalnce wody" /nie pamietam kogo, ale nie moje/ Ciekawe co tez ten Marcinkiewicz wybierze hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hyde park 20.12.06, 13:55 Jezus królem Polski? Czego te barany jeszcze nie wymyślą?!!!!! Proponuję aby G-dz był pierwszym miastem, które przyzna Mu honorowe obywatelstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 21.12.06, 11:47 A ić Chetor z ta propozycja:-) No bo Lech Kaczynski juz zajete, wiec wymyslili co inszego. Oj te nasze posly:-( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 26.12.06, 20:57 A wiecie, ze Lepper dostal pod choinke rekawiczki, zeby nie zostawial odciskow palcow na dziewczynach:-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 27.12.06, 21:24 Parkosiu! czy Ty wyjechales na narty ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: hyde park 28.12.06, 09:32 całe święta bez jednego chociażby dziennika. Co za radość żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 28.12.06, 15:40 No wlasnie, nawet nie wiem o czym tu pisac:-) nic nie wiem i zyjeeeeeeeeee tylko Giertych cos tam troche w ciazy:-)obilo mi sie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hyde park 28.12.06, 18:38 Romusiowi nieźle zaciążyło. Czy on nie jest aby transwestytą? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 28.12.06, 20:00 Baardzo mi Go brakuje, nie ukrywam, ale koniec roku, wiem,wiem, nie wie w co rece wlozyc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 30.12.06, 12:09 I po Saddamie? nie wiem czy cieszyc sie czy smucic, bo sie boje co bedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: hyde park 30.12.06, 12:51 Jestem przeciwniczką kary śmierci, każdej śmierci, tych którzy obecnie giną w Iraku, też..! Odpowiedz Link Zgłoś
gologolo Re: hyde park 31.12.06, 11:45 jestem zwolennikiem kary śmierci dla mamuś katujących swoje dzieci i ich konkubentów pomagających im lub w odwrotnej kolejności, jestem zwolennikiem obcinania rąk za kradzież, kary chłosty za rozboje i pobicia oraz kary przypalania petem tych, którzy przypalają innych, kary stania w gnojówce po szyję za sikanie na ulicy, konfiskaty samochodu za jazdę po pijaku i i i i .... co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: hyde park 31.12.06, 11:57 a ja przeciwnikiem zwykłej zemsty. Za niskie pobudki. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 31.12.06, 13:56 Tu chyba nie o zemste chodzi, sto, bo jak inaczej nauczyc to zdegenerowane spoleczenstwo? tylko tym samym, bo inne metody nie docieraja, niestety. Nie mowimy tu o dzieciach, oczywiscie, te nalezy wychowywac, tylko kto ma to robic? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 02.01.07, 16:26 Ale te Rokity kombinuja:-) wazne,ze sie kreci i nazwisko w obiegu:-( Komedia Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: hyde park 02.01.07, 23:08 Odnośnie Saddama,mam mieszane uczucia.Nie dlatego,że nie załużył na stryczek,wręcz przeciwnie.Jednak czas wyroku,cała otoczka,jest conajmniej dyskusyjne. Nelly Rokita,hmm,nie raz coś tam chlapnęła.:)Szykuje z mężem nową partię?:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 03.01.07, 19:46 Parkos! szkoda, ze tak dlugo nie mamy okazji rozmawiac:-) na wiadome tematy. I chociaz nie cierpie PISarzy, to juz mam ciut dosyc i POetow. Mocno sie zastanawiam co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: hyde park 05.01.07, 12:10 Samoobrony juz nie ma, sa za to weksle, w odpowiednim czasie uzyte hahaha, cynizmu ciag dalszy :-( LPR nie ma juz dawno, ale razem trzesa krajem, to jest strategia wyzsza kacza. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: hyde park 05.01.07, 15:34 Taaak, zagubieni, ale na wierzchołkach władzy :(( Odpowiedz Link Zgłoś