toja50 05.03.06, 11:20 Pierwszy przypadek ptasiej grypy w Toruniu? czy to przypadek? i czy nie pomylili z innym ptactwem, wiem, ze nie ma sie z czego smiac, ale czemu akurat Torun? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parkowy Re: Pierwszy Torun? 05.03.06, 12:43 Od kiedy za Odrą znaleziono przypadki ptasiej grypy,Wszyscy u mnie śmieją się,że jeszcze nie ma jej u nas.Ptaki latają bez kontroli paszportowej i nikt zdrowo myślący nie wieży,że na tym samym żerowisku,przedzielonym granicą,ptasia grypa jest tylko u niemców.Po prostu ,mimo deklaracji władz województwa,służby kryzysowe są w kompletnej rozsypce,jak zwykle w Polsce : jakoś to będzie.Aż strach się bać, Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Pierwszy Torun? 05.03.06, 12:45 Tak samo nie wieRZę, że to pierwszy przypadek, ale trafiło na Toruń. Może to wszystko przez te Kaczki przyjeżdżające do rydzyka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Pierwszy Torun? 05.03.06, 12:49 Może teraz przed Toruniem będzie szlaban dla kaczek?:) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Pierwszy Torun? 05.03.06, 14:30 łę oby nie dla Nas, ja wybieram się do Torunia! Odpowiedz Link Zgłoś
orangedonkey1 Może dlatego? :-) 06.03.06, 09:27 Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka Czarną sukienkę ma ten koleżka Uczy, tłumaczy w Radiu Maryja Kto godny chwały a kto wręcz kija Leje na serce miód swoim gościom Do adwersarzy zionie miłością Żyda, masona czuje z daleka Wszystko w nim widzi oprócz człowieka Glemp traci nerwy: "Rydzyk-Łobuzie" Tadzio z uśmiechem nadyma buzię Pieronek blaga: "Daj na wstrzymanie" To on rozkręca nową kampanię Życiński prosi: "Weź-odpuść sobie" A Rydzyk: "Spadaj, co zechcę-zrobię" Rząd go popiera, prezydent chwali Lepper z Giertychem pokłony wali Czuje się bosko jak w siódmym niebie Do Sejmu wchodzi tak jak do siebie A gdy podskoczyć ktoś mu próbuje Armię BERETÓW mobilizuje Ich nie obchodzi, co sądzi prasa – Że dla Rydzyka Bogiem jest KASA Mohery wielbią swego pasterza Dla nich ważniejszy jest od papieża Jak w każdej bajce morał być musi: - Czarną paskudę wirus udusi. Bo kacza grypa Toruń zalała I wnet wyginie rodzina cala. Odpowiedz Link Zgłoś
lalli Re: Pierwszy Torun? 06.03.06, 12:09 pytasz toja, jak wczoraj dziennikarz TV Trwam na konferencji sztabu zarządzania kryzysowego w Toruniu... to chyba specjalnie jest bez znaczenia - gdzie! a już na pewno nie do wytłumaczenia... no chyba że za karę, za Rydzyka!? ale to już jakieś siły nadprzyrodzone musiałyby się wmieszać ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
trawolta Tekst roku 06.03.06, 13:29 Miałem nagły atak śmiechu po usłyszeniu tego pytania na konferencji - długo nie mogłem się uspokoić. Znaczy co, że oni obwiniają za to wiadome kręgi (żydzi, masoni, platformersi na pasku brukselskich mocodawców). Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Tekst roku 06.03.06, 15:31 Chyba cała sala dostała ataku śmiechu z tego moherowego pytania :) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Tekst roku 06.03.06, 16:37 ha, zaśmiał się po łacinie, gdyż tylko martwy język znał. Odpowiedz Link Zgłoś
orangedonkey1 Re: Tekst roku 07.03.06, 07:05 www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1310&news_id=95519&scroll_article_id=95519&layout=1&page=text&list_position=1 Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Pierwszy Torun? 07.03.06, 14:22 Skoro wirus grypy ginie w 70 stopniach C, to pytem się dlaczego unicestwia się zarażone hodowle drobiu? Wystarczy zabić i ugotować, będzie wszak niegroźne żarełko. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Pierwszy Torun? 07.03.06, 16:17 i nawet wiadomo przez kogo to wszystko, przez po. Inne wersje to agresywne kłamstwo. Ciemna nocka idzie, ciemna. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Pierwszy Torun? 07.03.06, 17:36 Nie martwcie sie, wybory ida i bedzie tak samo, tylko troche gorzej. Z tego Torunia to niezle ziolko. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Pierwszy Torun? 09.03.06, 09:44 Znowu jakiś skrót myśłowy ;) Znam "lepsze" zioła od Torunia. Co tak się cackają z tymi łąbędziemi jakby to był gatunek na wyginięciu?! Odpowiedz Link Zgłoś