naata 06.10.06, 10:42 U mnie słonko przygrzewa, zapowaiada się na piękna - polska złota jesień, babie lato tuż. Warto chodzić z aparatem :-) Pozdrówki. Ps.. w wątku niedzielnym proponuję wpisywać sie w kolejne niedziele :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
otumaniona Re: październik, jesienny czas... 06.10.06, 21:03 Bardzo dobry pomysl:-) moze pamiec nie zawiedzie. Pozdrawiam rowniez, chociaz ciekawam jutra:-) Ps. Naata! dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
naata 7 październik 2006 07.10.06, 11:48 - pogoda sprzyja demonstrantom. Mam nadzieję, że Nasi zrobią parę fotek, i jakaś relacja? :-) Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: 7 październik 2006 07.10.06, 13:15 pozdrawiam zapracowana. Teraz na mnie wypadło. Cóż. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: październik, jesienny czas... 09.10.06, 09:22 a tu pusto, głucho, samotnie, dzień dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: październik, jesienny czas... 09.10.06, 09:27 Nie tak samotnie-) Pozdrawiam w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: październik, jesienny czas... 09.10.06, 12:13 Pozdrawiam zamęczony "naśmierć", ale widać już na horyzoncie odrobinę realsu. Odpowiedz Link Zgłoś
kirke18 Re: październik, jesienny czas... 09.10.06, 14:14 pozdrawiam w poniedziałek, smutny po stokroć ... Marek Grechuta odszedł :-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: październik, jesienny czas... 09.10.06, 15:09 Witam i pozdrawiam i spadam :) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: październik, jesienny czas... 09.10.06, 16:15 Słońce nie przestraszyło się złych wieści z kraju i zagranicy.Świeci solidnie,wyznaczając pewną stałość w tym niepewnym świece.Pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re: październik, jesienny czas... 10.10.06, 21:16 Heloł, Kochani! ale u was smutnawo, pozdrawiam wesolo chociaż jesiennie. Trzymcie sie w tych cieżkich czasach co nadeszły. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: październik, jesienny czas... 10.10.06, 21:23 cóż, zimne wieczory i ranki. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: październik, jesienny czas... 11.10.06, 08:23 Dzień Dobry wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: październik, jesienny czas... 11.10.06, 09:12 Dzień dobry w piękny, jesienny poranek. Słonko rekompensuje nam niepogodę polityczną. :) Pozdrówki! Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: październik, wiosna? 11.10.06, 17:07 w moim ogrodzie tak. Zakwitł jaśmin, bedzie więcej, są pąki. Jak miło od razu, nawet słońce się cieszy. W końcu to dzięki niemu. Pozdrawiam zatem jaśminowo. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: październik, jesienny czas... 11.10.06, 20:55 Pozdrawiam Was chora z roznych powodow:-( chociaz trzeci raz w tym roku kwitna u mnie krokusy, a sloneczko nas zwodzi, to zima i tak tuz,tuz. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: październik, jesienny czas... 11.10.06, 22:12 Krokusów u mnie brak,za to chwastów co niemiara.:)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: październik, jesienny czas... 12.10.06, 01:31 <dyspergowanie za przewód wezmę> ) jeśli można ? natłoku niezwyczajni spadających myśli ufający' ..mo zmęczonych swawoli fajowsko trafia żywy potok woli ufam, da się weselszego coś' w jesieni' wymyś..ć jeszcze ) jak zawsze.. niezawodnie ) a te szystkie kolorowoliściowane marzenia.. wiecie przecie' że są do spełnienia' prawda ? )) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: październik, jesienny czas... 12.10.06, 09:09 do pracy rodacy. dzień dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: październik, jesienny czas... 12.10.06, 09:21 Dzień Dobry :) Udanego dnia zaglądającym. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: październik, jesienny czas... 12.10.06, 12:47 Witam serdecznie Wszystkich, wyjątkowo miło Ile, któy jak zawsze zniknie za chwilę :-) "a te szystkie kolorowoliściowane marzenia.. wiecie przecie' że są do spełnienia'" bardzo ładnie i kolorowo nsycone :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: październik, jesienny czas... 12.10.06, 13:26 Witam, pozdrawiam - zabiegany, zarobiony, niedoceniony !!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
otumaniona Re: październik, jesienny czas... 12.10.06, 19:57 Pozdrawiam w ciaglym szoku pogodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: październik, jesienny czas... 13.10.06, 09:50 październik jest dla nas niezwykle łaskawy, gdyby nie poranne chłody i mgły, można by rzec, że lato w pełni :-)) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: październik, jesienny czas... 13.10.06, 10:30 Jam też "w pełni" ;-) Pozdrawiam nieustająco :))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: październik, jesienny czas... 13.10.06, 12:52 Piekna jesien, ale chwycila mnie za gardlo:-( kurcze, a moze dobrze, bo mniej mowie:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: październik, jesienny czas... 14.10.06, 01:15 Dopbranoc wszystkim, szczególnie TYM w pełni! :P ludziska od dawien dawna klecą, że w czasie pełni księżyca wzmagaja sie wszelkie przypadłości ludzkie, w tym też pobudzebie piwolubnych, co potwierdzam łosobiście! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: październik, jesienny czas... 15.10.06, 01:47 Nie było mnie na dzień dory, ale melduje sie na dobranoc! A tuuu pustki i cisza... :( Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: październik, jesienny czas... 15.10.06, 13:12 Jeszcze parę dni temu słońce dawało do wiwatu.Od wczoraj zimno!Powiesiłem na kołku letnie ciuchy.Otulony w polar idę jak zwykle poskubać na działce.:)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: październik, jesienny czas... 16.10.06, 09:14 dzień dobry w poniedziałek. Minus 2. Milczę, kwiaty napewno opadną i nie ma już ratunku. Będzie zima. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: październik, jesienny czas... 16.10.06, 17:19 Pozdrawiam cichutko, szkoda gardla:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: październik, jesienny czas... 16.10.06, 18:05 trzymaj się ciepło, nie wychylaj z szalika. Pamiętaj o kocie, rozgrzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: październik, jesienny czas... 16.10.06, 19:40 Odpozdrawiam z kotem na gardle.;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: październik, jesienny czas... 17.10.06, 00:41 pozdrawiam późno poniedziałkowo, bez kota :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: październik, jesienny czas... 17.10.06, 11:17 Co jest? Taka cisza, ze aż w uszach dzwoni. to nic że znowu "nowa" kołalicyja, najważniejsze, że słońce świeci niepolitycznie :-) Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: październik, jesienny czas... 17.10.06, 14:17 Witam nieczasowy (chyba do konca listopada). Nie mogę dojść do ładu w tym całym rozgardiaszu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: październik, jesienny czas... 17.10.06, 15:11 kwiaty mi wymroziło, i to ma być niepolitycznie? To ja dziękuję, więcej nie. Na szczęście koguty pieją nieustannie, jak tylko wyjrzę z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: październik, jesienny czas... 17.10.06, 16:58 Cieniutko witam i pozdrawiam, juz sie czuje zime brrr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: październik, jesienny czas... 18.10.06, 12:16 mróz już i u nas, ale słońce świeci i jest, jak na te porę roku, ślicznie :-) Pozdrówki! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: październik, jesienny czas... 18.10.06, 15:17 Czas wziac sie za robote, bo wszystko przymarznie, buuuuuu, wole wiosne:-( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: październik, jesienny czas... 18.10.06, 16:17 wszystko przemarza, piękne dalie, słoneczniki, i ten delikatny wiosennie jaśmin. Nawet kot skulony w kłębuszek. Okryłam go pledem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: październik, jesienny czas... 18.10.06, 19:39 Rano,pierwszy raz po lecie skrobałem szron z szyb.;)Jeszcze dwie nocki i odpoczywam :)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: październik, jesienny czas... 19.10.06, 10:03 Witam po wczorajszym skrobaniu szyb, dzisiaj już nie. Rano zimniutko, ale potem fajne dzionki i piękna jesień. Nie kapryście więc za bardzo i czekajmy na ciekawą zimę :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: październik, jesienny czas... 19.10.06, 23:40 No, zdazylam Was pozdrowic w ten jesienny, czwartkowy dzien i niech juz dadza spokoj z tasmami, mamy doosscccc, i patrzec do przodu, bo tyl panow K. juz malo kogo obchodzi. Dobranoc narodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kirke18 Re: październik, jesienny czas... 20.10.06, 08:58 Dzień dobry w piątkowy, chłodny poranek, pozdrawiam ze śpiewającą kotką (qrcze ma rujkę po 20 dniach, sterylka nadciąga!!!). A jutro sobota i pojutrze niedziela :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: październik, jesienny czas... 20.10.06, 12:37 Chlod wszedzie i nieodwolalnie:-( Wszystkie Ulki i Irenki imieninowo pozdrawiam, pozostalym ciepla zycze i spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: październik, jesienny czas... 20.10.06, 17:53 piękne imię, ulubiona Irenka to "Panna z mokrą głową". Pozdrawiam Irenki i ja. Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: październik, jesienny czas... 20.10.06, 18:23 Dobry wieczór. Właśnie skończyłam na Skypie rozmowę telefoniczną i ... Jak nie korzystacie z połączeń Skype-tel. stacjonarny to ...tracicie kasę. Robię to już od 2 miesięcy i oszczedzam . Minuta - miejscowe, zamiejscowe, zagraniczne- to ok. 8 groszy. Polecam. I lecę dzownić dalej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: październik, jesienny czas... 20.10.06, 19:35 Już dawno zrezygnowałem z usług tpsa.Obecnie korzystam z nie ze skypa,lecz z nowej usługi swego dostawcy netu.Też jestem zadowolony.:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: październik, jesienny czas... 20.10.06, 21:28 dzięki za reklame, a poza komunikowaniem się wszystko w porządku? mimo jesiennego przesilenia pozdrawiam BARDZO SERDECZNIE! i nie ukrywam, że mi jakoś q-a smutno! Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: październik, jesienny czas... 21.10.06, 01:33 pozdrowienia grudziądzanie!!! :) Jesienny czas... a zaraz po nim ten zimowy, tak bardzo nielubiany przeze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: październik, jesienny czas... 21.10.06, 15:40 Witam milosnikow ciepelka wszelakiego, bo jesien na mnie wyjatkowo depresyjnie dziala i jeszcze ten plakat wyborczy z kandydatem Malinowskim bez glowy, no dol zupelny, ale jeszcze bedzie normalnie, pozdrawiam sobotnio. Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: październik, jesienny czas... 21.10.06, 20:02 Naata- to nie żadna reklama, to chęc podzieleniA się moim dobrym doświadczeniem. Toja- podzielam Twoje zdanie, ze plakat jest beznadziejny. Niestety. Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: październik, jesienny czas... 23.10.06, 09:22 może jednak pzesadziłam, przepraszam i dziękuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: październik, jesienny czas... 21.10.06, 20:05 Do opiekunów: Co się dzieje z forum zdjęcia, czy wiecie? Od 2 dni dostaję wiadomosc, ze nie mozna znalezc strony. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: październik, jesienny czas... 22.10.06, 12:18 fotoforum.gazeta.pl/71,1,773.html Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: październik, jesienny czas... 22.10.06, 13:13 Ann! jestes niezastapiona:-) pozdrawiam mgliscie,a pod nogami liscie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: październik, jesienny czas... 22.10.06, 18:20 Witam. "Forumy" zdjęciowe przechodziły, przechodzą jakieś zmiany, o których do końca nie wiem. Raz jest po nowemu, jak w linku, innym razem po staremu. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: październik, jesienny czas... 22.10.06, 18:41 DZieki za odpowiedzi. Jakos nie za bardzo te zmiany kojarze:-). Zobaczymy jak to bedzie dzialac. Milej niedzieli jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: październik, jesienny czas... 22.10.06, 20:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=50486118 Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: październik, jesienny czas... 23.10.06, 09:17 dzień dobry, dzisiaj będzie ładny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: październik, jesienny czas... 23.10.06, 09:23 dzień dobry, i u mnie zapowiada się na ładny dzionek. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: październik, jesienny czas... 23.10.06, 09:50 Witam w wyglądającym coraz mocniej słoneczku. Forum zdjęciowe ma dwa życia, raz tak raz owak mi się otwiera. Raz mogę moderować, a raz nie. Czekam spokojnie na zakończenie "remontów" w GW. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: październik, jesienny czas... 23.10.06, 11:22 Wszedzie remonty:-( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: październik, jesienny czas... 23.10.06, 19:08 Witam. Pewnie masz racje chcąc przeczekac remont forum, bo ja wczoraj cos wyslalam i nic. A Czarmarc dal soebie rade! Pozdrawiam.I sprobuje jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: październik, jesienny czas... 24.10.06, 01:23 wysłałam 3 fotki na test, bez oddźwięku..Ale poczekamy, my cirpliwe som :-) Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: październik, jesienny czas... 24.10.06, 08:52 Wyslalam 2 - doszla tylko jedna. Jest wiec coraz lepiej:-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: październik, jesienny czas... 24.10.06, 09:55 Cierpliwe - ha, ha. Skoro ktoś remontuje to raczej nikt mu się w gości nie pakuje (czyt.wysyła fotki) ;-) Pozdrawiam PS. Nadal w "zdjęciach" zamieszki Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: październik, jesienny czas... 24.10.06, 13:24 Coz zatem zrobic nalezy, jeskli komus na jesieni pokazaniu zalezy? Czekac na remontu zakonczenie i zimy rozpocznienie? Probowac wiec bede cierpliwie, bo do jesieni sentyment zywie:-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: październik, jesienny czas... 24.10.06, 18:06 Witam w deszczowy wtorek, niby cieplo ale...to juz nie to:-( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: październik, jesienny czas... 24.10.06, 22:19 Jesień! Bardzo łaskawa dla nas.Choś tęsknota za wiosna i latem u mnie wiecznie żywa, to cóż, myślę że przeżyję i tę porę.. A może i następne? :-)) Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: październik, jesienny czas... 25.10.06, 09:55 Po wczorajczej probie wyslania zdjec (totalny chaos, starcilam kontrole nad wysylaniem zdjec0 poddaje sie. Pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
kirke18 Re: październik, jesienny czas... 25.10.06, 10:49 Środa. Środa. Środa.... daleko jeszcze? Mokro, nie zimno...grzyby choć są? Ostatnio zjadłam z octu nowy gatunek, jadłam wczoraj, dziś żyję, chyba był jadalny, tak przynajmniej stało w atlasie grzybów.To nazywany krowią gębą sarniak, a smaczny był, nie powiem! pozdrawiam ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: październik, jesienny czas... 25.10.06, 13:32 Pozdrawiam nieczasowo. "W temacie" zdjęć głosu nie zabieram, bajzlu ciąg dalszy. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: październik, jesienny czas... 26.10.06, 12:40 Bardzo dobra pogoda,jak na tę część roku,spowodowała nagły wysyp "stonki grzybiarskiej".Teraz przejezdzajac obok paru drzewek należy zachować baczną uwagę,na przemykających z koszykiem w jednej ręce,a nożem w drugiej,grzybiarzy.Obiekt taki,ślepy jak niemowlę we mgle,przemyka przez drogę ,nie do końca zdając sobie z tego sprawę.Może powinny się pojawić w sezonie odpowiednie znaki drogowe przy lesie?:)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: październik, jesienny czas... 26.10.06, 12:41 pozdrawiam, słonecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: październik, jesienny czas... 26.10.06, 12:55 Witam także słonecznie. Ile tych rozkopów w G-dzu, robią teraz tę część Chełmińskiej, która rozpływała się podczas upałów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: październik, jesienny czas... 26.10.06, 13:55 Witam w słoneczny i niemożliwie ciepły dzionek jesienny. Faktycznie, jesień nas rozpieszcza. :-) Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: październik, jesienny czas... 26.10.06, 15:41 A te rozkopy to moze w zwiazku z wizyta podprezydenta w naszym miescie. Wokol Belwederu tez rozkop na rozkopie, ponoc tak bezpieczniej:-) Ciekawe tez po co przyjezdza, tylko odslonic? Pytam wtajemniczonych:-) Parkos! specjalne pozdrowienia i zrob cos z tym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: październik, jesienny czas... 27.10.06, 07:45 skoro świt na nóżkach, pozdrawiam. Nadzieja nie tylko głupich- w niedzielę śpimy dłużej. Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: październik, jesienny czas... 27.10.06, 10:50 Witam, na nóżkach byłem już przed świtem :| Od niedzieli, przez parę dni będę odczuwał tę godzinkę, ale potem wróci wszystko do normy ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: październik, jesienny czas... 27.10.06, 13:05 Nienaturalnie cieplo o tej porze roku, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: październik, jesienny czas... 28.10.06, 13:53 Witam sobotnio, i już bardzo jesiennie. Pozdrawiam miło i spadam, mam dziś w domku małą impezkę :)Życzę miłego łyk-endu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: październik, jesienny czas... 30.10.06, 11:46 Byłam, a tu cisza.. Nasi wyjechali? :-) Pozdrówki. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: październik, jesienny czas... 30.10.06, 11:47 nie, pracują, jak ja. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: październik, jesienny czas... 30.10.06, 12:58 Inni na salonach:-) moze sie podziela fotkami? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: październik, jesienny czas... 31.10.06, 11:51 Pozdrawiam deszczowy, ostatni dzien pazdziernika, buuu, teraz juz bedzie tylko zimniej. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: październik, jesienny czas... 31.10.06, 12:32 witam jeszcze słonecznie, ale juz chłod nadciąga.. jeszcze tylko listopad, grudzień i maj! :-)) Pozdrówki! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: październik, jesienny czas... 31.10.06, 16:48 Pozdrawiam przedlistopadowo :) Odpowiedz Link Zgłoś