Dodaj do ulubionych

zamiast wiklin?

IP: 80.48.150.* 30.07.03, 12:46
Ze zrozumiałym zainteresowaniem przeczytałem wzmiankę o biesiadzie w browarze.
To byłoby dla nas idealne miejsce : świeży towar,obok szpital gdyby co (odpukać).:)
www.gazetapomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20030729/GRUDZIADZ/107290189
Obserwuj wątek
    • Gość: naata Re: zamiast wiklin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 12:57
      "Uczestniczki ławy, które spóźniły się lub naruszały regulamin, wędrowały
      za karę w dyby lub musiały wypić piwo z octem. Panie, które uczestniczyły w
      takiej biesiadzie po raz pierwszy, przeszły specjalny chrzest (przysięga i
      klaps...drewnianym wiosłem do mieszania zacieru"

Czytałam to już wczoraj i tak się zastanawiałam.... :)
      Ciekawe jaką rolę byś tam przejął ? he he
      • Gość: parkowy Re: zamiast wiklin? IP: 80.48.150.* 30.07.03, 13:06
        ło ło,to by mi najbardziej odpowiadało!!!!:-))
        Niejaką Naatę należałoby specjalnie wprowadzić w błąd z czasem rozpoczęcia,
        a potem ...:)Łopata nie byłaby potrzebna,łapę mam taką,że łojezuuu...:)))
        pzdr
        • Gość: naata Re: zamiast wiklin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 13:24
          Gość portalu: parkowy napisał(a):

>
          Łopata nie byłaby potrzebna,łapę mam taką,że łojezuuu...:)))
          > pzdr

nadawałaby się na "uścisk prezesa" ? :)))
          • Gość: krysiaroz Re: zamiast wiklin? IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 15:28
            Ja na to sie nie pisze, nie bardzo mi to odpowiada taka zabawa. Trzymam sie
            wiklin, a jak pogoda nie dopisze to jest przy rynku kawiarnia i puuubooow pelno.
            • Gość: naata Re: zamiast wiklin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 16:50
              Przyznam, że nie nadaję się podobnej na obrazku "gimnastyki", zdecydowanie wolę
              kameralne miejsca... Parkowy młody jeszcze jest he he
              • Gość: krysiaroz Re: zamiast wiklin? IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 21:44
                Popieram, na wiklinach jest bardzo kameralnie. Chetor potwierdzi.
                • Gość: naata Re: zamiast wiklin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 22:12
                  No właśnie, co u Chetorka? Dał znaki jakieś?
                  • Gość: krysiaroz Re: zamiast wiklin? IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 22:45
                    No wiem tyle co pozdrawial nas na forum. aaaaaaa teraz wiem dlaczego tak Ci do
                    sierpnia spieszno, Chetor wraca i co Ty na to Parkowy.?/??/
                    • Gość: naata Re: zamiast wiklin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 23:31
                      Gość portalu: krysiaroz napisał(a):

> No wiem tyle co pozdrawial nas na forum. aaaaaaa teraz wiem dlaczego tak Ci
                      do
                      > sierpnia spieszno, Chetor wraca i co Ty na to Parkowy.?/??/

Przyznaję, że brakuje nam Chetora, no nie? Ja przyzwyczajam się do postaci
                      nawet wirtualnych, he he Jak pojadę w sierpniu (wkońcu) na urlop to będę za
                      Wami wszystkimi tęskniła ;-)) Taka juz natura towarzyska he he
                      A teraz życzę dobrej nocy kochaniutcy i pa pa !
                      • Gość: parkowy Re: zamiast wiklin? IP: 80.48.150.* 31.07.03, 00:33
                        Jakom kiedyś rzekł,przełom sierpnia i września.O Chetora też się niepokoję...
                        Potrafił z dalekiej zagranicy postować a teraz?
                        pzdr
                        • chetor Re: Tylko wikliny a potem ..... :) 31.07.03, 11:29
                          Gość portalu: parkowy napisał(a):

> Jakom kiedyś rzekł,przełom sierpnia i września.O Chetora też się niepokoję...
                          > Potrafił z dalekiej zagranicy postować a teraz?
                          > pzdr

Nie czytałem jeszcze tego ale wiadomoścć przednia - lepiej późno niż wcale.
                          Szkoda, że nam nie wyszło ale tak to bywa. Ja czekam na Naatę kilka miesięcy ;-)
                          Już się wpisałem w nowej liście obecności i to by było na razie na tyle.
                          Pzdr
                          • Gość: parkowy Re: Tylko wikliny a potem ..... :) IP: 80.51.242.* 31.07.03, 12:47
                            Nareszcie!!! A to się Naata ucieszy.:))teraz czekamy na nowy wątek pt.
                            jak to było w Europie!
                            pzdr
                            • Gość: naata Re: Tylko wikliny a potem ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 17:55
                              No jasne, że się ucieszyłam i tego nie kryję, że lubie Chetorka a co? :))
                              Pozdrawiam i sie ładnie usniecham, nawet bardzo ładnie :P
                              • Gość: krysiaroz Re: Tylko wikliny a potem ..... :) IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 21:36
                                A nie mozecie poczekac do poniedzialku,wypijemy szampana na powitanie, kazdy na
                                swojej wiklinie oczywiscie. Ale i tak witaj Chetor na ojczystej ziemii.
                                • Gość: naata Re: Tylko wikliny a potem ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.03, 00:08
                                  Schłodzony szampan.... no no ... he he he
                                  Chyba pośpieszę na te wikliny.... :-)
                                  • parkowy Re: Tylko wikliny a potem ..... :) 01.08.03, 23:26
                                    A mniało być kameralnie... po kszynce piwa.:)
                                    • Gość: naata Re: Tylko wikliny a potem ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.03, 23:34
                                      ależ będzie kameralnie... :)))
                                      • parkowy Re: Tylko wikliny a potem ..... :) 01.08.03, 23:38
                                        Już widzę,szampan,koafiury...:)) Mnie wystarczy thirt,żadne muchy i fraki nie
                                        wchodzą w grę!
                                        • Gość: naata Re: Tylko wikliny a potem ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.03, 23:48
                                          parkowy napisał:

> Już widzę,szampan,koafiury...:)) Mnie wystarczy thirt,żadne muchy i fraki nie
                                          > wchodzą w grę!

Krysiaroz ma rację Ty Parkoś młody jezce jesteś i nie wiesz co to k a m e r a
                                          l n i e ...... jakie fraki ???? :)))))
                                          • Gość: naata Re: Tylko wikliny a potem ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.03, 09:09
                                            Parkowy co to są koafiury jakieś? Czy ty nie naoglądałeś się filmów ? nie
                                            przeznaczonych dla młodzieży? ha ha ha
                                            Ja też, do dzisiaj hołduję T-shirtom ale podchodzę do nich bez emocji :))))
                                            • parkowy Re: Tylko wikliny a potem ..... :) 02.08.03, 23:01
                                              Onegdaj,sama tak pięknie określiłaś wizytę u fryzjera.Ja tylko bez litości
                                              wykorzystuję okazję ....:)
                                              • Gość: krysiaroz Re: Tylko wikliny a potem ..... :) IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 23:30
                                                Ciekawe o ktorej godzinie sie dogadacie, dzisiaj jeszcze czy juz jutro ale
                                                gadajcie dalej, fajnie jest Was czytac. Nareszcie popadalo i zrobilo sie
                                                chlodniej, to nie znaczy, ze zimno.
                                                • Gość: naata Re: Tylko wikliny a potem ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.03, 11:22
                                                  Jak ja lubię z Parkosiem pogadać... ino se klawiatury nie rozwal! Bezlitosny
                                                  Parkowy ... hi hi hi
                                                  Dla wiadomości, mam proste włosy! ha ha
                                                  • parkowy Re: Tylko wikliny a potem ..... :) 03.08.03, 17:55
                                                    Chetorowi się nie dziwię,nie było chłopiny przez miesiąc w kraju,ale dziewczyny
                                                    jak zwykle bezwstydnie wykorzystały moment i zmieniły temat.:)
                                                  • naata Re: Tylko wikliny a potem ..... :) 03.08.03, 18:28
                                                    Parkoś no co ty! Jakie bezwstydne my są??? Ja taka lojalna koleżanka, no
                                                    wiesz.... ale jesteś niedobry :D
                                                  • Gość: krysiaroz Re: Tylko wikliny a potem ..... :) IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 21:23
                                                    No wlasnie, ale wlosy mi sie kreca, kurcze.
                                                  • Gość: naata Re: Tylko wikliny a potem ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.03, 23:59
                                                    Krysiuroz, ale tylko czasami co?

Parkosiu już ci przeszło?
                                                  • Gość: parkowy Re: Tylko wikliny a potem ..... :) IP: 80.48.150.* 04.08.03, 16:14
                                                    A co niby miało mi przejść?Czytam tylko jak sobie skrobiecie.:)
                                                    Ze mną jak z dzieckiem,za rączkę i ....do pubu.:))
                                                  • Gość: naata Re: Tylko wikliny a potem ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 23:36
                                                    no to podaj łapke (czy łopatkę) i idziemy... na wikliny oczywiście :)))
                                                  • Gość: krysiaroz Re: Tylko wikliny a potem ..... :) IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 15:31
                                                    Widze Naata, ze Ty jeszcze po mnie buszowalas, a ja myslalam, ze juz wszyscy
                                                    spia, wiec sie pozegnalam. Nastepnym razem bede czujniejsza.
                                                  • Gość: parkowy Re: Tylko wikliny a potem ..... :) IP: 80.48.150.* 05.08.03, 15:57
                                                    Naata może śpiewać "Nas nie dogoniat".Kiedyś próbowałem jej dotrzymać kroku,
                                                    ....niestety,Naata siedzi przed kompem jak przyklejona super glu.:))
                                                  • Gość: naata Re: Tylko wikliny a potem ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 18:03
                                                    Parkowy, nata poznaje jeszcze! Fakt, zabiera to wiele czasu, powoli muszę brać
                                                    się w ryzy, bo inne sprawy czekaja. Wszystko ma swoją cenę, najgorszy okres już
                                                    za mną. Tak czy inaczej wiem, że to była dobra szkoła.
                                                  • Gość: parkowy Re: Tylko wikliny a potem ..... :) IP: 80.48.150.* 05.08.03, 20:16
                                                    Muszę mieć się na baczności.Tylko czekać,aż Naata włamie się do mojego kompa.:))
                                                  • Gość: naata Re: Tylko wikliny a potem ..... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 20:54
                                                    Nie obawiaj sie mnie :) Nawet gdybym potrafiła nie zrobiłabym koledze
                                                    świństwa :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka