Dodaj do ulubionych

Wikliny jesienne

21.10.03, 08:32
Tu i tylko tu znajdziecie(my) informacje ukierunkowane na spotkanie.
Jeśli będzie coś konkretnego dam znać inaczej :)
Jeśli są tacy forumowicze, którzy chcieliby uczestniczyć w spotkaniu, proszę
o wpisy. Konkrety będą podawane na skrzynki GW, czyli trzeba być zalogowanym.
Nie dotyczy to składu B4 - wiadomo dlaczego - znamy się inaczej ;-)
pzdr
Obserwuj wątek
    • chetor Re: Wikliny jesienne 21.10.03, 15:50
      Cicho wszędzie
      głucho wszędzie
      Naata (przy)będzie
      czy nie (przy)będzie ????
      • Gość: toja Re: Wikliny jesienne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 15:53
        Cos czuje, ze Ona jest tylko sie nie odezwie, moze list gonczy po kawiarenkach
        rozeslac?
    • magikos Re: Wikliny jesienne 21.10.03, 20:00
      No i teraz widze ,że się spóźniłem w moim wątq :((((((
      • chetor Re: Wikliny jesienne 22.10.03, 08:36
        magikos napisał:

> No i teraz widze ,że się spóźniłem w moim wątq :((((((

Fakt, trochę się spóźniłeś ale wszystko do nadrobienia. Poczytaj jeszcze
        odpowiedź w swoim wątku, będziesz wiedział więcej.
        • Gość: toja Re: Wikliny jesienne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 13:46
          Czyli nic :-(
          • chetor Re: Wikliny jesienne 22.10.03, 14:37
            Gość portalu: toja napisał(a):

> Czyli nic :-(

Otóż to !!! Czyżby ktoś się nieźle bawił ?????!!!!!!
            • parkowy Re: Wikliny jesienne 22.10.03, 20:41
              Cicho wszędzie,ciemno wszędzie,co to będzie,co to będzie.:))
    • chetor Re: Wikliny jesienne możliwe? 24.10.03, 08:01
      Niniejszym przekazuję treść sms'a otrzymanego wczoraj wieczorem od Naaty:
      "Pozdrowienia z G-dza dla Wszystkich, naata :-) Nie mam dostępu do netu :-("

Dzisiaj będę rozmawiał telefonicznie i nie omieszkam zawiadomić reszty :))
      • chetor Re: Wikliny jesienne ustalone 24.10.03, 10:02
        Godzina "W" ustalona.
        Termin - poniedziałek 27.10.2003
        Miejsce - ustalone.

Potwierdzona obecność B4-1 - jeśli chodzi o poniedziałek.
        pzdr
        • Gość: parkowy Spotkanie forumowiczów !!!! IP: 80.48.150.* 24.10.03, 10:12
          Wreszcie jakieś konkrety.Zainteresowanych spotkaniem forumowiczów proszę o maile chetor@gazeta.pl
          Wybacz stary,zrobiłem to za Ciebie.:))
          • chetor Re: Spotkanie forumowiczów !!!! 24.10.03, 10:27
            Gość portalu: parkowy napisał(a):

> Wreszcie jakieś konkrety.Zainteresowanych spotkaniem forumowiczów proszę o
            mail
            > e chetor@gazeta.pl
            > Wybacz stary,zrobiłem to za Ciebie.:))

Po pierwsze - masz szczegóły coś w skrzyni-privie :)
            Po drugie - ja swojej skrzynki gw nie podałem specjalni, licząc na
            inteligencję forumowiczów. A Ty kawa, na ławę ;-))
            pzdr

• Gość: toja Re: Obecność 24 X 2003 cz.II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 15:28
              No i w koncu bedziemy pic te kawe w wiekszym gronie, mam taka nadzieje,
              niekoniecznie na lawie ale przy stoliku, moze byc okragly.
              • parkowy Re: Obecność 24 X 2003 cz.II 24.10.03, 20:54
                Ciekawi mnie kto bardziej czeka na spotkanie ,my czy ...???
                • chetor Re: Wikliny poniedziałkowe 25.10.03, 14:47
                  Myślę, że jednak ........ :)
                  • Gość: naata Re: Wikliny poniedziałkowe IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.10.03, 17:17
                    Spotkanie tylko pod warunkiem ochoty wszystkich!!! ;-)
                    Nic na siłę ;-)
                    • Gość: toja Re: Wikliny poniedziałkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 17:31
                      Naata! nie widzisz, ze nie mozemy doczekac sie poniedzialku, a sily potrzebne
                      nam sa do innych spraw. Oczywiscie, ze my bardziej.:-)
                      • chetor Re: Wikliny poniedziałkowe 26.10.03, 13:04
                        Gość portalu: toja napisał(a):

> Naata! nie widzisz, ze nie mozemy doczekac sie poniedzialku, a sily
                        potrzebne
                        > nam sa do innych spraw. Oczywiscie, ze my bardziej.:-)

Ale Ona ciągle się boi, i na pewno coś wykombinuje :))
                        Wróbelek też ma nóżkę BARDZIEJ od drugiej ;-))
                        pzdr
                        • magikos Re: Wikliny poniedziałkowe - kto to wymyślił?:-/ 26.10.03, 13:22
                          Wszem i wobec wiadomym jest ,że na spotkania najlepszymi dniami jest piątek
                          bądź sobota- no chyba ,że jest inaczej w przypadku waszym ?
                          JA natomiast od poniedziałku do piątku wybywam z naszego pięknego miasta ,więc
                          co się samo przez się rozumie - te dni dla mnie są nie najlepsze do spotkań
                          (jakichkolwiek zresztą)-ale tutaj i w tynm miejscu pragne ,życzyć wam
                          aromatycznej kawy i konstruktywnych dyskusji :]]]]]]]]]]
                          • Gość: toja Re: Wikliny poniedziałkowe - kto to wymyślił?:-/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 18:47
                            No to wielka szkoda. Dopiero teraz wiemy, ze od poniedzialku do piatku jestes
                            nieczynny miejscowo. Naprawde szkoda, liczylam na Ciebie. Poniedzialek wyszedl
                            z przyczyn uzasadnionych i pewnie to jednorazowo. Nastepne spotkania mysle
                            polubia piatek lub sobote, wiec szansa jest, ze sie spotkamy, gorzej z tym
                            pubem, bo nie lubimy tych samych, ale jakos dojdziemy do porozumienia, jak
                            ustapisz starszym ]]]]]]]
                          • chetor Re: Wikliny poniedziałkowe..... 27.10.03, 08:35
                            odbędą się w składzie B4-1(?) Nikt inny nie wyraził ochoty. Sorry, właściwie
                            Magikos chciałby ale on jest rozjeżdżony po kraju. Następnym razem, będzie
                            trzeba brać to pod uwagę. Co do miejsca spotkań, rzecz do ustalenia. Zawsze
                            można rozpocząć w jednym miejscu a skończyć w innym :)
                            pzdr
                            • parkowy Re: Wikliny poniedziałkowe..... 27.10.03, 15:41
                              Rzeczywiście,poniedziałek jest dobry dla zabicia klinem klina.:)Dla mnie też okazał się zaporą.;(( Życzę uczestnikom wspaniłego spotkania,czekam na obszerną relację!!!
                              pzdr
                              • Gość: naata Re: Wikliny poniedziałkowe..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 18:58

Pozdrawiam, pierwsza, wszystkich forumowiczów, a przede wszystkim Parkowego :-)
                                Z naszego forumowego ....bardzo miłego spotkania!
                                O następnym spotkaniu, jak wiadomo poinformuje ...kto? No wiadomo! Centrala!
                                Nasz Chetor ;-))
                                Pozdrawiam
                                • Gość: Max Re: Wikliny poniedziałkowe..... IP: 80.51.243.* 27.10.03, 19:51
                                  Czy ja mam szansę też?
                                  • Gość: toja Re: Wikliny poniedziałkowe..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 21:37
                                    Szanse ma sie zawsze i trzeba ja dobrze wykorzystac. Powtarzam dobrze.
                                    Pozdrawiam
                                    • Gość: toja Re: Wikliny poniedziałkowe..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 22:04
                                      Parkowy! czy dotarlo cos do Ciebie bez retuszu? Wyslalam.
                                      • Gość: parkowy Re: Wikliny poniedziałkowe..... IP: 80.48.150.* 27.10.03, 22:22
                                        No pewnie!!!:)) Wielkie dzięki!Ty też masz coś na skrzynce.
    • joan76 Re: Wikliny jesienne 27.10.03, 22:34
      ciekawam, jak długo już tak ze sobą piszecie i spotykacie się, jeśli to nie
      problem, to piszę się na wikliny zimowe, cokolwiek one znaczą
      • Gość: toja Re: Wikliny jesienne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 22:43
        wlasnie sie dzisiaj odbyly, szkoda, ze juz po.Ale, ze jesien ma wrocic jeszcze
        wtym roku, a moze juz w przyszlym miesiacu, mamy nadzieje na jeszcze jedno
        jesienne spotkanie. Zapraszam juz dzisiaj a kiedy to bedzie damy znac jak szef
        zarzadzi.Pozdrawiam
      • Gość: parkowy Re: Wikliny jesienne IP: 80.51.242.* 27.10.03, 22:46
        Trzymamy za słowo!!:) Jak znam życie i moich znajomych takie spotkanie dojdzie do skutku (to już będzie trzecie)
        tyle,że nie wiem czy rzeczywiście zimą.:( Należy czytać uważnie wątki z "wiklinami" w tytule.:)
        pzdr
        • Gość: toja Re: Wikliny jesienne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 22:51
          Przeciez pisalam o jesieni, do 21 grudnia mamy czas.:-)
          • parkowy Re: Wikliny jesienne 27.10.03, 22:56
            Kapcie na zimowe co prawdza zamieniłem w samochodzie.:)
            Ale ta droga wyjeżdżona przez tiry,okraszona zbitym śniegiem przyprawia mnie o mdłości.A górale na dodatek zapowiadają długą,mroźną zimę.:((
            pzdr
            • Gość: toja Re: Wikliny jesienne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 10:53
              Dlatego myslimy jeszcze o jesieni i suchej szosie, zadne tam inne.)))
              • parkowy Re: Wikliny jesienne 28.10.03, 11:00
                Trzymam Cię za słowo,będziesz się gęsto tłumaczyć kiedy jesień już nie wróci.:)
                • Gość: toja Re: Wikliny jesienne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 11:02
                  Musi, a ja musze wybywac do obowiazkow Pozdrawiam
                  • naata Re: Wikliny jesienne 28.10.03, 16:58
                    Tak to prawda, jesień ma wrócić. Będę bacznie obserwować pogodę.:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka