kusy999 25.11.02, 22:39 Zycie potrafi platac rozne figle, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pom :) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.02, 22:53 Czasem te figle są pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Re: :( IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 25.11.02, 23:21 Wszystko mi grzecznie i dokladnie opowiesz;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: :( 26.11.02, 12:57 kusy999 napisał: > Zycie potrafi platac rozne figle, nic sie nie martw, zawsze masz mnie. a jak bedzie trzeba to dam ci nawet prezesure, by poprawic ci humor:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
angrzel Re: :( 26.11.02, 17:48 Sadzac z tytulu watku to chyba niezbyt pozytywny figiel... Zdradzisz cos wiecej?? Saba Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: :( 27.11.02, 00:51 Nic nie jest wstanie poprawic mojego chumoru nawet prezesura, ktora i tak posiadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: :( IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 01:26 Zawiodles sie na kobiecie.... tak to wyglada..... z pozostalych watkow na ktorych pozostawiles swoj "slad" ;))) (kusy999) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: :( 27.11.02, 02:16 Nie zawiodlem sie , tylko zycie plata niezle figle i czasem przez czlowieka przemawia bezsilnosc, tak to jest w moim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: :( 27.11.02, 12:42 kusy999 napisa?: > Nic nie jest wstanie poprawic mojego chumoru nawet prezesura, ktora i tak > posiadam twoj humor wcale nie jest taki zly, skoro stac cie na takie zarty:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
j#m Re: :( 28.11.02, 01:14 To nie życie.... To my na ogół swoim zachowaniem prowokujemy takie czy inne wydarzenia. Jakbyśmy byli przywiązani do jednego typu postępowania... Nie umiemy wyciągać wniosków z przeszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: :( 28.11.02, 02:56 kusy999 napisał: > Moze tak, a moze nie. no i jak z twoim nastrojem dzisiaj? poprawil sie nieco? Odpowiedz Link Zgłoś
j#m Re: :( 29.11.02, 02:04 Jakoś ... wzruszyło mnie to co napisałeś w swoim wątku, nie potrafię przejść obok tego obojętnie... Tylko... tylko nic nie dzieje się bez przyczyny... Pozdrawiam ciepło j#m Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: :( 29.11.02, 18:44 kusy999 napisał: > Jeszcze dlugo pozostanie taki jaki jest. > Amen nie wierze. napewno znajdzie sie jakis sposob by szybko poprawic ci humor:) Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: i bardzo dobrze, niech plecie dalej 29.11.02, 11:32 oj, kusy, znowu podpuszczasz niewinne owieczki? ale - niech tam - my i tak lubimy te życiowe figle. pleć więc nadal i tul i pieść, choćby słowem tylko pleć figielków sieć. Odpowiedz Link Zgłoś
sha-man Re: :( 05.12.02, 08:46 kusy przestań już figlować bo się nie wyplączesz a każda chce cię pocieszać jak ty to robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka Re: :( 05.12.02, 08:55 To tj quickly on nic wiecej nie robi jak tylko prowokuje innych do uzalania sie nad nim Jakby to miało jakikolwiek sens. sha-man napisał: > kusy przestań już figlować bo się nie wyplączesz > a każda chce cię pocieszać > jak ty to robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
sha-man Re: a może to ma sens? 05.12.02, 09:35 quickly, jeśli to ty - gratuluję i zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś
sha-man Re: taka mała... 05.12.02, 09:49 a tak miesza? nigdy nie zrozumiem kobiet nawet takich znalezionych w tulipanie Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka ....a jaka bystra! 05.12.02, 15:10 przez pomyłkę zgadłam jego hasło i popatrz, jakie mam teraz z tym problemy.... och, ciezkie jest zycie szpiega, oj! ciężkie... Szukam paczki BenLadena, to dlatego. A Ty ich gdzieś tu nie widziałeś, sha-manie? Odpowiedz Link Zgłoś
sha-man Re: ....a jaka bystra! 05.12.02, 16:29 calineczko, do terrorystów chcesz się przyłączyć? bystra jesteś, ale czy takie małe przyjmują? pewnie jakąś rozmowę kwalifikacyjną będziesz musiała zaliczyć (i oby na rozmowie się skończyło!) Odpowiedz Link Zgłoś