o90 04.02.07, 00:17 ktos moze polecic jakis tani numer posredni ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rabinson Re: dzwonienie z Indii do Polski 05.02.07, 12:36 witam, będąc ostatnio na GOA, były w Calangute budki telefoniczne z telefonem internetowym a koszt jednej minuty do Europy to 2,99 rupi, więc bardzo tanio. pozdrawiam Odpowiedz Link
oio Skype 05.02.07, 18:19 Starczy miec konto na skypie. Jedynym "ograniczeniem" bedzie tylko kafejka z mikrofonem. Odpowiedz Link
rabinson Re: Skype 05.02.07, 18:41 Wszystko było by OK, gdyby nie szybkość internetu, może miałem pecha ale w każdej kafejce, którą odwiedziłem na GOA internet chodził jak w tepsie 2 lata temu. Polecam www.freecall.com tańszy niż skype a do krajów Europy połączenia za darmo, a jakość połączenia lepsza niż skypie. Odpowiedz Link
oio Re: Skype 05.02.07, 21:03 No to fakt - polaczenia sa wolne, ale... no doslownie 2 dni temu dzwoni do mnie znajomy z Anjuny. Odpowiedz Link
o90 Pytam o tani numer posredni 08.02.07, 21:20 nie o skypa nie o inne wynalazki internetowe ale TANI NUMER POSREDNI rozumiem ze pytanie jest skomplikowane ale chyba nie az tak Odpowiedz Link
oio Re: Pytam o tani numer posredni 08.02.07, 22:38 Gdyby ktos znal taki numer to by Ci odpowiedzial. Chcemy Ci pomoc jak umiemy, przykro ze czujesz sie nasza niewiedza urazony. Odpowiedz Link