wimax_71 06.03.07, 12:16 Witam, Możecie polecić fajny nocleg w Delhi? Wolałbym się opierać na Waszych doświadczeniach niż opisie w przewodniku. Lecę 17 marca. Może ktoś będzie w tym czasie i szuka towarzystwa? Pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ahkoscian Re: nocleg w Delhi 06.03.07, 18:42 wlasnie wrocilismy... zaleznie od charakteru wyjazdu (krótko/długo, zwiedzanie/odpoczynek...itp) ja osobiscie polecam Paharganj i najlepiej opierac sie moim zdaniem na przewodniku Agnieszka Odpowiedz Link
wimax_71 Re: nocleg w Delhi 08.03.07, 22:59 Witam, A możesz mi podać swojego maila, bo mam kilka pytań? Marcin Odpowiedz Link
dzastin1 Re: nocleg w Delhi 10.03.07, 19:07 Witaj! Jezdze do delhi co roku od kilku lat.Zawsze mieszkam na paharganju.Wróciłam wczoraj stamtad i jak zwykle mieszkalam w hotelu royal guest house.600 R za dzien.Hotel jest bardzo czysty i zawsze jest ciepla woda.Polecam! Odpowiedz Link
sheherezada07 Re: nocleg w Delhi 11.03.07, 12:41 Cześć, ja też lecę do Delhi 17 marca (Turkish Airlines) :) Wraz ze znajomymi planujemy 2 tygodnie spędzić w Płn Indiach i tydzień w Katmandu, a jakie Ty masz plany co do Indii??? Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link
wimax_71 Re: nocleg w Delhi 14.03.07, 13:00 Ja lecę 17 Alitalią do Delhi. Napewno 2-3 dni spędzę w Delhi,a później jeszcze dokładnie nie wiem:)pewnie Agra i może wzdłuż Gangesu. Mój wyjazd trochę jest na wariackich papierach. Możemy się sie spotkać na kawie w Delhi:) Odpowiedz Link
monnika19 Re: nocleg w Delhi 20.03.07, 20:01 Czy ktoś z was studiuje może indologię?? Czy te wyprawy to tylko rekreacyjnie :):)?? Odpowiedz Link
pushkar Re: nocleg w Delhi 28.03.07, 18:29 Polecam ominąć Paharganj i pojechać do Majnu-ka-Tilla. Tybetańska dzielnica, ceny takie same, a jest o wiele czyściej, bez hałasu, spokojniej. Dobre miejsce do aklimatyzacji. Odpowiedz Link
beribazu Re: nocleg w Delhi 29.03.07, 17:04 Bedac w Indiach, spalam tylko w dzielnicy Paharganj, w dwoch hotelach: "Yes, please hotel" - 350 rupii za pokoj, zimna woda, lazienka w pokoju, brak okna, karaluchy i "Hare Krishna Guest House" 250 rupii za pokoj, lazienka na korytarzu, z oknem i czysto. Warto opierac sie na przewodniku (Lonely Planet), ale ceny moga sie róznic. Odpowiedz Link