ewas4 21.07.05, 09:24 Polecam Wam fajne forum- wstęp mają tylko kobiety :) Forum nazywa się Degenenratkowo :) www.kobitkowo.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adas49 Re: Forum tylko dla kobiet 21.07.05, 14:39 A fuj, forum tylko dla bab. Ale tam musi byc nudno...Jak to sie ono nazywa? Degeneratkowo? Jasielskie kobity sie tam nie nadaja. Dla nich to co najwyzej Denaturatkowo. Prawda Okowita? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Forum tylko dla kobiet 21.07.05, 16:06 Eeeee "denuratkowo" ?? To już przesada. Jasielskie kobiety aż tak zdegenerowane nie są.... A że forum dla samych bab musi byc nudne to pewnie prawda. Jak tu forumowac bez facetów ? Bez tej soli i pierprzu ? Mdło. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Forum tylko dla kobiet 21.07.05, 16:12 W zyciu bym na forum tylko dla kobiet nie poszedl... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Forum tylko dla kobiet 21.07.05, 16:19 Doświadczenie moderatorskie mi mowi, że ten wątek wykoszą. Autorka zamieściła to samo na kilku forach a w takich przypadkach wycinają automatem .... Szkoda naszego czasu by tu rozawżac. Ps. nie wierzę... na pewno na jakimś forum tylko dla kobiet byłes Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Forum tylko dla kobiet 21.07.05, 22:23 o jeszcze nie wycieli tez wole z facetami Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Forum tylko dla kobiet 22.07.05, 02:20 zuzanna6 napisała: > tez wole z facetami ja tez... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Forum tylko dla kobiet 22.07.05, 11:48 oj, to co tu robisz? forum męskie załóż Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Forum tylko dla kobiet 23.07.05, 01:21 zuzanna6 napisała: > oj, to co tu robisz? forum męskie załóż i znowu bedzie na mnie...jak dojdzie znowu do wymiany pogladow. Dlaczegoz mam zakladac jakies meskie forum?Uwazasz,ze nie powinienem tutaj/na f.jaslo/ bywac?Jezeli tak uwazasz,to dlaczego tak uwazasz? ps.czy inni na Twoim forum doradzaja Ci tak samo? oczywiscie ,,,cmoki... i buziak/jeden/moj-Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Forum tylko dla kobiet 23.07.05, 09:58 ej, to był żart napisałes wyżej ze tez wolisz z facetami ( pisac na forum ), to jesli nie lubisz kobitek, to męskie forum załóż jakbym śmiała kogokolwiek wyganiać, w życiu Odpowiedz Link Zgłoś