Dodaj do ulubionych

/Chce dorobić_

08.01.13, 15:20
Chciałbym dorobic do pensji ale nie mam pojęcia jak znaleźc dobrą pracę, którz przyniesie pewne korzyści finansowe (dużo się słyszy o oszustwie). Najchetniej wykonywałbym pracę przy komputerze. Udało wam sie kiedyś znaleźć pracę dodatkową? Jak i gdzie?
Obserwuj wątek
    • kamilwegrzyn Re: /Chce dorobić_ 24.08.13, 15:17
      Witam Pana. Mam na imie Kamil, i wspólnie z moimi znajomymi rownież chcemy dorobic sobie do wypłaty. Jezeli jest Pan zainteresowany posłuchać w jaki sposób sobie dorabiamy do wypłaty to podaje moj email: kamilwegrzyn@wp.pl lub nr tel. 512796399 Od razu uprzedzam że nie udzielam żadnych informacji przez telefon czy email, ale za to zapraszam na kawę a chętnie z Panem porozmawiam. Chciałem jeszcze dodac że jestem wolontariuszem w Szlachetnej Paczce. Jeżeli jest Pan zainteresowany to chętnie choć by podsunę pomysł w jaki sposób i w jakich dziedzinach mozna sobie dorobic do wypłaty. Pozdrawiam Węgrzyn Kamil. ( Chciałem jeszcze dodac ze w Polsce będe dopiero 17 wrzesnia, poniewaz za kilka dni wybieram się do niemiec na wymarzone i dlugo oczekiwane wakacje (urlop)).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka