meg233 09.08.10, 19:26 w Lubinie gdzie polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolcia29_2 Re: Szafy wnękowe 09.08.10, 23:02 No właśnie. Też jestem zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
albrezanica77 Re: Szafy wnękowe 21.08.10, 10:14 Polecam tego Pana: www.artex-styl.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
bogda666 Re: Szafy wnękowe 07.03.11, 07:51 to prawda, ja tez polecam tego Pana:) Odpowiedz Link Zgłoś
ekobor [...] 18.02.11, 19:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
artex-styl Re: Szafy wnękowe 01.03.11, 16:34 WYJAŚNIENIE DLA MOICH STAŁYCH I NOWYCH KLIENTÓW: Najmocniej przepraszam w imieniu swoim i firmy artex-styl za słowa uzytkownika ekobor. Są bezpodstawnie kierowane w moim kierunku I zostaną wyciągnięte konsekwencje. Pan Balicki nie zdaje sobie sprawy z powagi sytuacji a mnie to po prostu nie cieszy.Nie jestem oszustem ani żadnym naciągaczem. Prowadzę działalnośc zgodnie z regułami panującymi na rynku.Co zresztą widać po wcześniejszym wpisie innego użytkownika który poleca moje usługi. Sprawa została zgłoszona do prokuratury o zniesławienie! Panie Balicki proszę nie zachowywać się jak dziecko, ma Pan moje wszystkie dane, numery tel, adresy domowe, firmowe i meilowe, proszę kontaktowac się ze mną jak dorosły człowiek albo zwyczajnie jeśli nie jest Pan zadowolony z moich usług proszę iść do sądu, bo to sąd jest od rozstrzygania sporów a nie fora publiczne. pozdrawiam wszytkich na tym forum i zapraszam do współpracy Odpowiedz Link Zgłoś
kofeinka410 Re: Szafy wnękowe 03.03.11, 07:55 A ja mam pozytywną opinie o firmie Artex-styl i panu Arturze. Wykonał mi bardzo ładną szafe i pawlacz.Wszystko przebiegło jak należy i naprawde polecam wszystkim jego usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
ekobor [...] 15.03.11, 23:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
artex-styl Re: Szafy wnękowe 17.03.11, 23:22 .....a dziś jest 15 marca i nie otrzymała jeszcze Pani wiadmości od adwokata? niemożliwe, o tym to już Pani nie wspomina na tym forum:) ani o tym że straszył mnie jakiś gangster w toalecie wrocławskiej restauracji...jak można po czymś takim oczekiwać montażu mebli bez igenrencji Najwyższej Instancji??? Odpowiedz Link Zgłoś
ekobor Re: Szafy wnękowe 21.03.11, 10:09 Bredzi pan już gansterami w toalecie. Żalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
ekobor Re: Szafy wnękowe 21.03.11, 10:39 Nie otrzymałam żadnej odpowiedzi od pańskiego adwokata. Kolejna pańska wydmuszka? A za swoje BREDNIE na forum o toaletach z gansterami, o schodach w moim domu i reszcie pańskich wymysłów odpowie Pan w sądzie. Panie, CZY JEST PAN ZDROWY NA UMYŚLE? Cóś pan pali? Bierze coś pan? Za swoje wymysły odpowiesz Pan w realnym sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
artex-styl Re: Szafy wnękowe 17.03.11, 23:29 WSZYSTKICH ZAINETRESOWANYCH ZAPRASZAM DO WGLĄDU W KOMENTARZE NA ALLEGRO, ZNAJDĄ MNIE PAŃSTWO POD NICKIEM artex499, NIE MA TAM OSÓB NIEZADOWOLONYCH CO ŚWIADCZY 60 POZYTYWÓW NA MÓJ TEMAT, A UŻYTKOWNIKIEM EKOBOR PROSZE SIE NIE SUGEROWAĆ BO TEN CZŁOWIEK Z WSZYSTKIMI TAK WALCZY...WSPÓLCZUCIE I WYRAZY ZROZUMIENIA DLA FIRMY KTÓRA ROBIŁA U TEJ PANI SCHODY, TO SAMO FACET PRZESZDŁ CO JA TERAZ.... Odpowiedz Link Zgłoś
ekobor Re: Szafy wnękowe 21.03.11, 10:47 Żałosne i żenujące brednie-wymysły o moich schodach i reszcie opowie pan w sądzie i na policji. Odpowiedz Link Zgłoś
ekobor [...] 16.03.11, 00:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
artex-styl Re: Szafy wnękowe 17.03.11, 23:25 DO WIADOMOŚCI DLA UŻYTKOWNIKA EKOBOR: Art. 212. [Zniesławienie] § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. § 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. § 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego. A to fałszywych zeznan na temat umowy z firmą staspol: Art. 234. Kto, przed organem powołanym do ścigania lub orzekania w sprawach o przestępstwo, w tym i przestępstwo skarbowe, wykroczenie, wykroczenie skarbowe lub przewinienie dyscyplinarne, fałszywie oskarża inną osobę o popełnienie tych czynów zabronionych lub przewinienia dyscyplinarnego, podlega karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Prosze sie zastanowic nad swoim postępowaniem, bo juz pomału przestaje mnie to smieszyc... Odpowiedz Link Zgłoś
ekobor Re: Szafy wnękowe 21.03.11, 10:05 W paragrafach jest Pan mocny - widać doświadczenie pana. Ile już klientów naciągnął pan, tak jak mnie? A co do pańskich wypowiedzi na tym forum, to są PUSTE słowa - WYDMYSZKI. Czym są słowa pana na forum przeciw dokumentom, pańską ręką pisane??? Umowie? Korespondencji mailowej? Dziś 21 marca, moja kasa w dalszym ciągu u Pana. Prawie pięć miesięcy minęło od czasu wpłacenia zaliczki 1800 zł. A pan paragrafami mnie straszy??? Żałosne i żenujące jest zachowanie pana. Panie, wstydu pan oszczędź... Ostrzegam przed ARTEX-STYL ponieważ jest to NIEUCZCIWY wykonawca. Odpowiedz Link Zgłoś
sokolica30 Re: Szafy wnękowe 24.03.11, 12:28 Proszę się mocno rozpędzić i porządnie walnąć głową w coś twardego to może mózg wróci na miejsce. Zamówiłam u Pana Artura dwie szafy - zrealizowane w terminie z umowy (a nawet przed), profesjonalne wykonanie i atrakcyjna cena. No i oczywiście prezentują się rewelacyjnie, jak ja to mówię: mam piękne szafy! Wykonane na porządnych systemach, żadnych plastików i innego badziewia, zamawiając takie szafy w Komandorze lub Indeco zapłaciłabym dwa razy więcej. Polecam każdemu, ja jestem bardzo zadowolona, zamówiłam u Pana Artura kolejną szafę i inne rzeczy i wiem, że nie muszę się martwić czy będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
ekobor [...] 22.05.13, 12:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
adamo760 artex-styl (Artura Kurczaka w Ścinawie)... 18.03.11, 13:24 PAN ARTUR KURCZAK - FIRMA ARTEX-STYL TO BARDZO SOLIDNY I PROFESJONALNY WYKONAWCA. ZAMÓWIONA SZAFA O WYM. DŁ. 3,30M X WYS. 2,70M Z CZTEREMA DRZWIAMI ( W TYM: DWOJE DRZWI W KOLORZE CIEMNA JABŁOŃ, A DWOJE TO LUSTRA)NA SYSTEMACH SENATORA. SZAFA WŁAŚNIE DZISJAJ ODDANA DO UŻYTKU WYGLĄDA IMPONUJĄCO, JEST PIĘKNA I BARDZO FUNKCJONALNA. JESTEM Z WYKONAWCY BARDZO ZADOWOLONY, CENIĘ GO W SZCZEGÓLNOŚCI ZA RZETELNOŚĆ, UCZCIWOŚĆ I TERMINOWOŚĆ. DLATEGO TEŻ DODATKOWO DO TEGO SAMEGO POKOJU ZAMÓWIŁEM U PANA A. KURCZAKA TOALETKĘ NA WYMIAR WEDŁUG WŁASNEGO PROJEKTU... UWAŻAM, ŻE FIRMA ARTEX-STYL W ŚCINAWIE JEST GODNA DO POLECENIA WSZYSTKIM CHCĄCYM WYKONAĆ SZAFĘ WNĘKOWĄ LUB INNE MEBLE . DZIĘKUJĘ PANU ZA DOBRZE WYKONANĄ USŁUGĘ I ŻYCZĘ SAMYCH SUKCESÓW > Z POZDROWIENIAMI Adam N. Odpowiedz Link Zgłoś
kt28 Re: Szafy wnękowe 20.06.14, 08:20 Zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi komentarzami pod adresem tej firmy. Strasznie nierzetelny właściciel. Mówi jedno, robi drugie. Nie dotrzymuje terminów, jakość też daje wiele do myślenia. NIE POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
kinia123563 Re: Szafy wnękowe 14.02.16, 12:30 Witam. Ja polecam firme Hofman Meble mieszcząca się w jamnikach. Super wykonanie, ciekawe projekty i konkurencyjne ceny. Osoby tam pracujące dbają o klienta u czuć, że jest on najważniejszy :) Pełen profesjonalizm - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
bozenkaslask Re: Szafy wnękowe 17.02.16, 10:24 Witam, a jakie systemy do szaf polecacie??? Odpowiedz Link Zgłoś
bozenkapys Re: Szafy wnękowe 24.02.16, 16:49 Ja robiłam szafy w firmie Oknolux z Gliwic na Śląsku Odpowiedz Link Zgłoś