Dodaj do ulubionych

Szafy wnękowe

09.08.10, 19:26
w Lubinie
gdzie polecacie?
Obserwuj wątek
    • wiolcia29_2 Re: Szafy wnękowe 09.08.10, 23:02
      No właśnie. Też jestem zainteresowana.
    • meg233 Re: Szafy wnękowe 12.08.10, 17:13
      ?
      • albrezanica77 Re: Szafy wnękowe 21.08.10, 10:14
        Polecam tego Pana: www.artex-styl.pl/
        • bogda666 Re: Szafy wnękowe 07.03.11, 07:51
          to prawda, ja tez polecam tego Pana:)
          • bogda666 Re: Szafy wnękowe 07.03.11, 07:55
            :):):)
    • ekobor [...] 18.02.11, 19:52
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • artex-styl Re: Szafy wnękowe 01.03.11, 16:34
        WYJAŚNIENIE DLA MOICH STAŁYCH I NOWYCH KLIENTÓW:
        Najmocniej przepraszam w imieniu swoim i firmy artex-styl za słowa uzytkownika ekobor. Są bezpodstawnie kierowane w moim kierunku I zostaną wyciągnięte konsekwencje. Pan Balicki nie zdaje sobie sprawy z powagi sytuacji a mnie to po prostu nie cieszy.Nie jestem oszustem ani żadnym naciągaczem. Prowadzę działalnośc zgodnie z regułami panującymi na rynku.Co zresztą widać po wcześniejszym wpisie innego użytkownika który poleca moje usługi. Sprawa została zgłoszona do prokuratury o zniesławienie! Panie Balicki proszę nie zachowywać się jak dziecko, ma Pan moje wszystkie dane, numery tel, adresy domowe, firmowe i meilowe, proszę kontaktowac się ze mną jak dorosły człowiek albo zwyczajnie jeśli nie jest Pan zadowolony z moich usług proszę iść do sądu, bo to sąd jest od rozstrzygania sporów a nie fora publiczne.

pozdrawiam wszytkich na tym forum i zapraszam do współpracy
        • kofeinka410 Re: Szafy wnękowe 03.03.11, 07:55
          A ja mam pozytywną opinie o firmie Artex-styl i panu Arturze. Wykonał mi bardzo ładną szafe i pawlacz.Wszystko przebiegło jak należy i naprawde polecam wszystkim jego usługi.
          • barry89 Re: Szafy wnękowe 03.03.11, 09:01
            polecam,ok. www.artex-styl.pdg.pl
        • ekobor [...] 15.03.11, 23:23
          • artex-styl Re: Szafy wnękowe 17.03.11, 23:22
            .....a dziś jest 15 marca i nie otrzymała jeszcze Pani wiadmości od adwokata? niemożliwe, o tym to już Pani nie wspomina na tym forum:) ani o tym że straszył mnie jakiś gangster w toalecie wrocławskiej restauracji...jak można po czymś takim oczekiwać montażu mebli bez igenrencji Najwyższej Instancji???
            • ekobor Re: Szafy wnękowe 21.03.11, 10:09
              Bredzi pan już gansterami w toalecie. Żalosne...
            • ekobor Re: Szafy wnękowe 21.03.11, 10:39
              Nie otrzymałam żadnej odpowiedzi od pańskiego adwokata. Kolejna pańska wydmuszka? A za swoje BREDNIE na forum o toaletach z gansterami, o schodach w moim domu i reszcie pańskich wymysłów odpowie Pan w sądzie. Panie, CZY JEST PAN ZDROWY NA UMYŚLE? Cóś pan pali? Bierze coś pan? Za swoje wymysły odpowiesz Pan w realnym sądzie.
          • artex-styl Re: Szafy wnękowe 17.03.11, 23:29
            WSZYSTKICH ZAINETRESOWANYCH ZAPRASZAM DO WGLĄDU W KOMENTARZE NA ALLEGRO, ZNAJDĄ MNIE PAŃSTWO POD NICKIEM artex499, NIE MA TAM OSÓB NIEZADOWOLONYCH CO ŚWIADCZY 60 POZYTYWÓW NA MÓJ TEMAT, A UŻYTKOWNIKIEM EKOBOR PROSZE SIE NIE SUGEROWAĆ BO TEN CZŁOWIEK Z WSZYSTKIMI TAK WALCZY...WSPÓLCZUCIE I WYRAZY ZROZUMIENIA DLA FIRMY KTÓRA ROBIŁA U TEJ PANI SCHODY, TO SAMO FACET PRZESZDŁ CO JA TERAZ....
            • ekobor Re: Szafy wnękowe 21.03.11, 10:47
              Żałosne i żenujące brednie-wymysły o moich schodach i reszcie opowie pan w sądzie i na policji.
        • ekobor [...] 16.03.11, 00:02
          • artex-styl Re: Szafy wnękowe 17.03.11, 23:25
            DO WIADOMOŚCI DLA UŻYTKOWNIKA EKOBOR:

Art. 212. [Zniesławienie]

§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub
            jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie
            postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej
            lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu
            lub rodzaju działalności,
            podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą
            środków masowego komunikowania,
            podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności
            do roku.

§ 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może
            orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo
            na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z
            oskarżenia prywatnego.

A to fałszywych zeznan na temat umowy z firmą staspol:

Art. 234. Kto, przed organem powołanym do ścigania lub orzekania w
            sprawach o przestępstwo, w tym i przestępstwo skarbowe, wykroczenie,
            wykroczenie skarbowe lub przewinienie dyscyplinarne, fałszywie oskarża
            inną osobę o popełnienie tych czynów zabronionych lub przewinienia
            dyscyplinarnego,
            podlega karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Prosze sie zastanowic nad swoim postępowaniem, bo juz pomału przestaje
            mnie to smieszyc...
            • ekobor Re: Szafy wnękowe 21.03.11, 10:05
              W paragrafach jest Pan mocny - widać doświadczenie pana. Ile już klientów naciągnął pan, tak jak mnie? A co do pańskich wypowiedzi na tym forum, to są PUSTE słowa - WYDMYSZKI. Czym są słowa pana na forum przeciw dokumentom, pańską ręką pisane??? Umowie? Korespondencji mailowej? Dziś 21 marca, moja kasa w dalszym ciągu u Pana. Prawie pięć miesięcy minęło od czasu wpłacenia zaliczki 1800 zł. A pan paragrafami mnie straszy??? Żałosne i żenujące jest zachowanie pana. Panie, wstydu pan oszczędź... Ostrzegam przed ARTEX-STYL ponieważ jest to NIEUCZCIWY wykonawca.
      • sokolica30 Re: Szafy wnękowe 24.03.11, 12:28
        Proszę się mocno rozpędzić i porządnie walnąć głową w coś twardego to może mózg wróci na miejsce. Zamówiłam u Pana Artura dwie szafy - zrealizowane w terminie z umowy (a nawet przed), profesjonalne wykonanie i atrakcyjna cena. No i oczywiście prezentują się rewelacyjnie, jak ja to mówię: mam piękne szafy! Wykonane na porządnych systemach, żadnych plastików i innego badziewia, zamawiając takie szafy w Komandorze lub Indeco zapłaciłabym dwa razy więcej. Polecam każdemu, ja jestem bardzo zadowolona, zamówiłam u Pana Artura kolejną szafę i inne rzeczy i wiem, że nie muszę się martwić czy będzie ok.
        • ekobor [...] 22.05.13, 12:29
    • adamo760 artex-styl (Artura Kurczaka w Ścinawie)... 18.03.11, 13:24
      PAN ARTUR KURCZAK - FIRMA ARTEX-STYL TO BARDZO SOLIDNY I PROFESJONALNY WYKONAWCA. ZAMÓWIONA SZAFA O WYM. DŁ. 3,30M X WYS. 2,70M Z CZTEREMA DRZWIAMI ( W TYM: DWOJE DRZWI W KOLORZE CIEMNA JABŁOŃ, A DWOJE TO LUSTRA)NA SYSTEMACH SENATORA. SZAFA WŁAŚNIE DZISJAJ ODDANA DO UŻYTKU WYGLĄDA IMPONUJĄCO, JEST PIĘKNA I BARDZO FUNKCJONALNA. JESTEM Z WYKONAWCY BARDZO ZADOWOLONY, CENIĘ GO W SZCZEGÓLNOŚCI ZA RZETELNOŚĆ, UCZCIWOŚĆ I TERMINOWOŚĆ.
      DLATEGO TEŻ DODATKOWO DO TEGO SAMEGO POKOJU ZAMÓWIŁEM U PANA A. KURCZAKA TOALETKĘ NA WYMIAR WEDŁUG WŁASNEGO PROJEKTU...
      UWAŻAM, ŻE FIRMA ARTEX-STYL W ŚCINAWIE JEST GODNA DO POLECENIA WSZYSTKIM CHCĄCYM WYKONAĆ SZAFĘ WNĘKOWĄ LUB INNE MEBLE . DZIĘKUJĘ PANU ZA DOBRZE WYKONANĄ USŁUGĘ I ŻYCZĘ SAMYCH SUKCESÓW > Z POZDROWIENIAMI Adam N.
    • kt28 Re: Szafy wnękowe 20.06.14, 08:20
      Zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi komentarzami pod adresem tej firmy. Strasznie nierzetelny właściciel. Mówi jedno, robi drugie. Nie dotrzymuje terminów, jakość też daje wiele do myślenia. NIE POLECAM!
    • kinia123563 Re: Szafy wnękowe 14.02.16, 12:30
      Witam.
      Ja polecam firme Hofman Meble mieszcząca się w jamnikach. Super wykonanie, ciekawe projekty i konkurencyjne ceny. Osoby tam pracujące dbają o klienta u czuć, że jest on najważniejszy :)
      Pełen profesjonalizm - polecam.
    • bozenkaslask Re: Szafy wnękowe 17.02.16, 10:24
      Witam, a jakie systemy do szaf polecacie???
    • bozenkapys Re: Szafy wnękowe 24.02.16, 16:49
      Ja robiłam szafy w firmie Oknolux z Gliwic na Śląsku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka