jup.ik 30.09.09, 21:41 szukam fajnej sali zabaw. Sprawa jest pilna. Moja córeczka chce zaprosić całą grupe i oczywiście dzieciaki znajomych ponad 25 osób. Prosze pomóżcie!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i_bella Re: miejsca na urodziny 01.10.09, 13:05 Wiedziałam, że trzeba napisać Happyland, ale mi się nie chciało... ;) Fajne te nasze Łomianki :) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: miejsca na urodziny 01.10.09, 14:54 i_bella napisała: > Wiedziałam, że trzeba napisać Happyland że niby teraz tak wypada? ;) To ja nie wiedziałam. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: miejsca na urodziny 01.10.09, 14:58 :) wypada wypada. Na forum widać wypada pytać miesiąc po otwarciu, prawda? Nie wiem, moi olali Happyland. Teraz już tylko w domu chcą - wiesz dlaczego :) Dla nich zawsze kultowa to była tylko Hula-Kula. Widać wiedzą, że matka się musi spokojnie piwa napić, żeby przetrwać jakoś w takich miejscach. Albo kawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
guzikiewicz69 Re: miejsca na urodziny 01.10.09, 15:00 Ze mną jest zgoła inaczej , nie wiedziałem że trzeba napisać Happyland, ale też mi się nie chciało. Przepraszam za brak merytoryki i zamulenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: miejsca na urodziny 01.10.09, 15:02 To żeby tak zupełnie nie zamulać Jupikowi: happyland.waw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jup.ik Re: miejsca na urodziny 01.10.09, 14:53 Happyland? jest coś nowego w łomiankach robił tam ktoś urodziny co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
kundziuk Re: miejsca na urodziny 01.10.09, 19:10 Ja robiłam swojej córce w fit misiu, było około 30 osób, ale wynajęłam obie sale, bo jedna to by było za mało. A tak to zamknęli wszystko i dzieciaki miały dużo miejsca do zabawy. Teraz już też woli w domu. Tylko, Bella, obawiam się, że w Twoim:) Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: miejsca na urodziny 01.10.09, 20:15 :D jeśli w konwencji ostatniego "party" w moim,to ja jak najbardziej się polecam. Myślę, że w ramach usprawnień komunikat "do piwnicy!" nagram i będę cyklicznie co 20-30minut odtwarzać, żebyśmy sobie gardeł nie zdzierały niepotrzebnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kundziuk Re: miejsca na urodziny 01.10.09, 21:15 Pomysł z nagraniem przedni:) Tak tylko sobie myślę, czy dałabyś radę skombinować więcej skakanek, żeby sie mogły wszystkie na raz przywiązać i nie wychodzić. Bo takie cykliczne przywiązywanie to nas w sumie nie urządza, bo zawsze jakieś jest na swobodzie. A ja preferuję je wszystkie na uwięzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: miejsca na urodziny 01.10.09, 21:28 Tylko kto przywiąże ostatniego. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: miejsca na urodziny 01.10.09, 22:09 dyskusja z Wami - jak zwykle w klimatach mi bliskich (przywiązywanie itd ;)) Odpadłam na chwilę bo znów, ciągle i zawsze musiałam się zachwycić obrazem i słowami....między słowami... uciekam stąd już - i tak zbyt długo tu dziś bawię :) podsumowując i wracając do istoty tegoż wątku: Happyland FitMis HulaKula baseny, kino, muzeum, latem - zoo z tych bardziej pospolitych - w domu po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.alex Re: miejsca na urodziny 02.10.09, 08:22 Zona Siary potrafila sie sama przywiazac do lozka - to nasze dzieci tez sobie na pewno poradza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: miejsca na urodziny 02.10.09, 08:30 >Bo takie cykliczne przywiązywanie to nas > w sumie nie urządza, bo zawsze jakieś jest na swobodzie. :? Żałuję, że tego nie widziałam;) Odpowiedz Link Zgłoś
kundziuk Re: miejsca na urodziny 02.10.09, 11:12 Kow, nikt tego nie widział, potem nam opowiedziały;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolka2007 Re: miejsca na urodziny 13.10.09, 09:33 do listy podanej juz w innych postach można dodac: - miejsce zabaw dla dzieci przy basenie w Łomiankach (od tygodnia mają nowe cenniki) - Pepeland - świetne miesce outdoor. Za 2 godz super atrakcji dla 10 osób zapłaciłam 180pln. Jedynym problemem było wyciagniecię stamtąd rozbrykanych maluchów. Przyjecie miałam tam tydzien temu. Odpowiedz Link Zgłoś