Dodaj do ulubionych

Adamk - Gołota

25.10.09, 00:05
Polsat zrobił dobry interes. Ma dobry towar. Przechwycił inicjatywę w europie,
a i trochę pomieszał szyki amerykańskiej dominacji na tym ranku. Za takie
pieniądze pewnie może dyktować warunki najlepszym zawodnikom. Sytuacja jest
obiecująco rozwojowa.

----
Obserwuj wątek
    • esscort Re: Adamk - Gołota 25.10.09, 00:09
      solorz jest prosty, niewykształcony chłop, ale nosa, zwłaszcza do
      sportu, ma
      • lomlive Re: Adamk - Gołota 25.10.09, 00:34
        praktycznie większosc ostatnich wydarzen sportowych było transmitowanych w
        polsacie, i jak nie za bardzo przepadam za tą stacją to na jakośc tych
        transmisji (również obsade komentatorską) nie narzekam:)
        • lomek2 Re: Adamk - Gołota 25.10.09, 01:33
          Polsat ma też wyłączność na pakiet BBC. Jest tam miedzy innymi rewelacyjny kanał
          dla dzieci Cebebies, całkowicie wolny od przemocy i REKLAM, wyłącznie bezpieczne
          i prawdziwie edukacyjne bajki dla dzieci. Rodzynek wśród takich kanałów na
          naszym rynku. I to za najniższą cenę.
          • kotnaplotek Re: Adamk - Gołota 25.10.09, 09:37
            Wcześniej były transmisje z M.E w siatkówce na wysokim poziomie .
            Inne stacje nie doceniają tego.
    • jojcorz Re: Adamk - Gołota 25.10.09, 10:57
      Czytając Wasze wypowiedzi, dochodzę do wniosku że ślepi jesteście.

No cóż. Rockefeller też nie zaczynał od stanowiska pucybuta, bo to naiwna bajka. Pierwsze co zrobił to podpie...ł kupę forsy (jako lichwiarz sprzedający indyki) a potem uwiarygodnił "Legendę Rockefellera".

Solorz, Nurowski and spółka to etatowi agenci, obecni właściciele Polsatu korzystający z niszy rynkowej wytworzonej przez "czasy rynkowo_politycznego rozprężenia".

Co to oznacza?

Gruba kreska Mazowieckiego i jej następstwa polityczno_ekonomiczne z czasów Okrągłego Stołu, doprowadziły do sytuacji że Wasze pieniądze (tutaj podkreślam OLBRZYMIE!!!!) przechwycili cwaniacy z których dwóch już wymieniłem.
      W nowo narodzonej (1989) DEMOKRACJI, oni już TYLKO legalne interesiki kręcą, a Wam pozostaje tylko cmokanie z zachwytem na ich temat.

Wspomniani agenci byłych SŁUŻB niejaki Solorz czy "Tur" (Piotr Nurowski - poklepał Adamka po plecach w trakcie transmisji, a został przez sprawozdawcę przedstawiony jako Prezes PKOL-u, co jest prawdą), mają się dobrze i mieć będą DOŻYWOTNIO.
      Za nasze pieniądze.

Miłego oglądania Polsatu! ;)
      • esscort Re: Adamk - Gołota 25.10.09, 11:07
        ja nie mówię, skąd solorz wziął kasę. Być może masz rację. ja mówię że
        mimo iż jest prostym chłopem, to umie tą kasa zarzadzać, rozwijać
        biznes medialny itp.
        • jojcorz Re: Adamk - Gołota 25.10.09, 12:26
          Oczywiście Ty nie ... .

Tylko że Ty akceptujesz złodziei i ich dzieło. To jest fakt.

Czemu Ty lub Twój ojciec nie macie kasy Solorza czy Tura?
          Odpowiedź jest prosta.
          Byliście całe życie uczciwi, w przeciwieństwie do dwóch tutaj wymienionych.

To, że ta łajza, Prezes PKOl-u pl.wikipedia.org/wiki/Piotr_Nurowski ma czelność funkcjonować publicznie, po tym jak zachowywał się w przeszłości, świadczy o znakomitym agenturalnym (KGB?) przeszkoleniu tego Niezatapialnego Towarzysza.

Bij mu esscort brawo, że pokazał ci między linami Gołotę i Adamka.
          Nawet sprawozdawca sportowy Polsatu zauważył że Prezes PKOl poklepał Adamka po spoconych plecach.
          On zawsze klepał zwycięzców. Dzięki nim wywindował się tam, gdzie jest.
          Klepał Barcikowskiego, Żabińskiego, Karkoszkę, i wszystkich wyższych od niego, będących przy politycznym korycie.

Jego życiowe credo brzmi:

"Jak ja lubię to chłopskie, proste życie!"

Zdradził mi je kiedyś w Tokio, jako prezes PZLA.

Zrzygałem się. A były to czasy PEŁNEJ KOMUNY.
          • lomek2 Re: Adamk - Gołota 25.10.09, 12:57
            Gdyby usunąć wszystkich którzy dorobili się lub doszli do stanowisk "trzecia
            drogą", może i świat byłby lepszy przez jakiś czas. Jak długo - można
            przeanalizować skutki rewolucji socjalistyczno-komunistycznych w paru krajach.
            I co dalej?
            Na ile byłbyś zamożniejszy i szczęśliwszy, gdybyś na przykład dostał swoje
            'rozkradzione' 10 tysiecy? Nie wiem, ale mogę Ci powiedzieć z ogromnym
            prawdopodobieństwem, co zrobiłby z tym przysłowiowy Kowalski. Otóż kupiłby duży
            telewizor LCD, zamienił 8 letniego Passata na 6 letniego Passata ewentualnie
            wyjechał na 2 tygodnie tanimi liniami do Egiptu na wczasy all inclusive. Czyli
            PRZEŻARŁBY to.
            Na szczycie drabiny społecznej muszą być ludzie którzy potrafią gospodarować i
            muszą ich wspierać ludzie którzy potrafią rządzić resztą. Część z nich nie jest
            zbyt uczciwa i jest to konieczny do poniesienia koszt. Bez podziału
            społeczeństwa na bogatszych i biedniejszych, rządzących i rządzonych, większość
            zacznie przymierać głodem, zrodzi się przestępczość, która i tak wykształci nowe
            struktury i koło się i tak zamknie. Tyle że kosztem wielu ofiar i cofnięcia się
            w rozwoju społecznym i gospodarczym o kilkadziesiąt lat, dopóki wśród bandytów
            na szczytach ponownie nie zasiądą ludzie umiarkowani i lepsi.

Miałeś albo masz jojcorz akwarium? Jeśli tak to wiesz, że w naturalnym
            ustabilizowanym akwarium musi być trochę glonów i szlamu w filtrze i związków
            azotu w wodzie. Jeśli usuniesz wszystkie zanieczyszczenia, ryby się pochorują a
            co słabsze wyzdychają. Rośliny wyhamują wzrost. Chyba że będziesz je sztucznie
            regularnie zasilał specjalistyczną chemią, podawaną z zewnątrz.
          • esscort Re: Adamk - Gołota 25.10.09, 13:12
            jojcorz napisał:

Tylko że Ty akceptujesz złodziei i ich dzieło. To jest fakt.
            >
            > Czemu Ty lub Twój ojciec nie macie kasy Solorza czy Tura?

Nie tyle akceptuję, co przyjmuje do wiadomości. Twoim zdaniem mam nie
            oglądać jakiejś TV, bo jej właściciel jest może nieuczciwy? Czy z
            tego samego powodu mam nie dzielić się refleksją, że ten nieuczciwy właściciel ma nosa do biznesu?
            • jojcorz Re: Adamk - Gołota 26.10.09, 18:19
              Nigdzie nie napisałem że nie masz oglądać Polsatu (jakiejś TV) ale z pewnością napiszę że TAK, nie masz robić interesów z nieuczciwym bandytą, bo Cię i Twoją rodzinę w skarpetkach puści - w majestacie prawa.

I o tym ten przyczynek.
              ;)
              • esscort Re: Adamk - Gołota 26.10.09, 18:26
                nie robię z nim interesów, ale z przykrością muszę ci powiedzieć, że
                platforma cyfrowa polsat ma największą liczbę abonentów w Polsce i jest
                więcej warta niż cały TVN. A zatem większość Polaków robi interesy z
                Solorzem i wygląda na to, że nie obawia się, że Solorz ją puści w
                skarpetkach.
                • krzysiom1 Re: Adamk - Gołota 26.10.09, 18:50
                  Spoko. Platforma Polsatu to wiocha taka, że aż przykro patrzeć.
                  Jakościowo przegrywają z TVNem czy Canal+, podobnie jak Gołota
                  przegrał z Adamkiem.
                  Co jednak nie zminia faktu, że ludzie chcą taką wiochę oglądać.
                  Moim zdaniem większość zarzutów dotyczących dziwnej przychylności
                  decydentów w czasach gdy Polsat powstawał jest słuszna ale kogo to w
                  tej chwili interesuje?
                  Polsat temat transmisji "na żywo" opanował do perfekcji. Transmisje
                  są naprawdę rewelacyjnie realizowane, na dobrym sprzęcie i przez
                  fachowe ekipy. Mając skromniejsze mozliwości budżetowe niż publiczna
                  TV osiągają porównywalne lub nawet lepsze efekty.

• 2.megi Re: Adamk - Gołota 25.10.09, 16:57
            Bracie jesteś chory z nienawiści. Nie słuchaj więcej już tych dwóch
            co ukradli ksieżyc.Może więcej relaksu. Uprzedzając twoją odpowiedż,
            nie jestem , nie byłem i nie będę komuchem i nigdy nie miałem
            związków z SB. Zalecam więcej spacerów po lesie, i mniej TV Trwam.
            • etaam Re: Adamk - Gołota 25.10.09, 18:53
              Co byście w temacie nie mówili to prawda jest jedna, Adamek strasznie oklepał
              Gołotę.
            • jojcorz Re: Adamk - Gołota 26.10.09, 18:23
              Jestem nauczony i lubię nazywać rzeczy po imieniu. Jeżeli o chorobie mowa, to
              raczej w Twoim przypadku, ale to tylko do pierwszego razu gdy trafisz na
              takiego biznesmena, który już na starcie Cię wypier...lekko i bez mydła.
              Przyjemności.

;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka