Dodaj do ulubionych

Król jest nagi!

23.12.10, 08:51
Obserwując wczorajszą sesję chciałem krzyknąć król jest nagi!

Zobaczenie skrzywionej miny Rusieckiego, ktory dostał 5 głosów z wymaganych 11 do komisji rewizyjnej było bezcenne, a wchodząc na sesję był taki uradowany...:)
Pani Zalewska nie przystapiła do klubu TW co daje 5 członków tego żałosnego spędu.

Burmistrz Dąbrowski(Król) wczoraj minę miał nietęgą widząc to wszystko - chyba bał się jeszcze bardziej niż na debacie.

Panowie czy nadal czujecie się wygranymi?

Drogi Papirusie - znow wladza Cie olała - co dalej będzie?

Składam życzenia klubowi Twoje Łomianki - Panowie w nowym roku zyczę Wam wiecej pokory, bo na bałwochwalczej żądzy władzy daleko nie zajechaliście.
Trzeba było uwazac na konszachty z panem AGD oraz z panem Drukarnią - teraz za te błędy płacicie słona karę.

Obserwuj wątek
    • esscort Re: Król jest nagi! 23.12.10, 09:02
      Z tego wynika, że Twoje Łomianki już nas nie Łączą ponad podziałami?
      Burmistrz oprócz modlitwy coś artykułował?
      A jak się sprawował uroczy przewodniczący? Opanował procedury?
      • qaz2510 Re: Król jest nagi! 23.12.10, 09:09
        zupełnie NIC nie powiedział - przynajmniej do godziny 20:00 - bo poźniej sie zmyłem

Bezradnośc Kłódkiewicza i Rusieckiego przerodziła się w frustrację- miny mięli nietęgie.
        powinni się liczyczyć z tym skoro obiecali coś przed wyborami ŁnŁ a poźniej nie dotrzymali słowa (bo chyba tak nalezy rozumiec postawe ŁnŁ)
        Swoją droga jak zaczynaja od łamania obietnic to co będzie dalej?

• nanekzlomanek Re: Później było spokojnie 23.12.10, 09:15
        Wczoraj ramię w ramię głosowali PO i klub Jana G. Oznacza to, że plotki o połączeniu sił partyjnych przeciwko TŁ się potwierdziły. Oba kluby PO i klub Jana G. wybrały spośród swoich ludzi przewodniczących komisji i wiceprzewodniczącego rady(między innymi Porowski, Rusinek,Sidorzak). Nie wiadomo też co będzie z uchwałą dotyczącą powołania komisji rewizyjnej, bo chyba jest niezgodna z prawem? W komisji rewizyjnej musi być przedstawiciel każdego klubu, jak powiedział prawnik. Wczoraj odrzucono dwóch przedstawicieli TŁ Rusieckiego i Kłódkiewicza. Innych chętnych nie było. Nie wiem o której skończyła się ta szopka, ale chyba późno. Dziwna ta nowa koalicja partyjna w radzie.
        Głosując na PO, wybrano Jana G w nowej konfiguracji:)
        • dr_sztrosmajer1 Re: Później było spokojnie 23.12.10, 09:27
          cytat z innego wątku i panipanasewicz:
          A mnie się wydaje, że to będą koalicje raczej okazjonalne, zależnie od danej uchwały.
          Chyba zbyt dużo dzieli te trzy komitety, za dużo wzajemnej niechęci i urazów, żeby spodziewać
          się jakiegoś dłuższego porozumienia. Jak wiadomo, niektórzy z radnych lubią zadymy i nie są skorzy do współpracy.
          • nanekzlomanek Re: Później było spokojnie 23.12.10, 09:30
            Po w Łomiankach nie musi się wstydzić zawiązania nowej koalicji(nawet gdyby była nieformalna). Rozdysponowano pomiędzy dwa kluby łnł i po funkcje. Oba klubu głosowały zgodnie. Koalicja przeciwko TD jest ok. Tylko co na to wyborcy? Głosując na PO wybrałeś Jana G.
            • duza-merry Re: Później było spokojnie 23.12.10, 11:18
              nanekzlomanek napisał:

> Po w Łomiankach nie musi się wstydzić zawiązania nowej koalicji(nawet gdyby był
              > a nieformalna). Rozdysponowano pomiędzy dwa kluby łnł i po funkcje. Oba klubu g
              > łosowały zgodnie. Koalicja przeciwko TD jest ok. Tylko co na to wyborcy? Głosuj
              > ąc na PO wybrałeś Jana G.

Co na to wyborcy? Trudno. Przecież nie oczekujemy ze łomianki staną w miejscu na 4 lata, niech zawiązują koalicje i coś dla nas robią, po to im płacimy. A dla PISu koalicja z PO jest zdecydowanie bardziej nobilitująca niz koalicja z "samoobroną", juz raz to pis przerabiał.
            • dr_sztrosmajer1 Re: Później było spokojnie 23.12.10, 15:25
              JanaG. wybrali wyborcy Jana G., to nie koalicja, żeby móc stawiać taki osąd, jak Ty. Myślę, że nie zawsze będzie tak zgodnie. Ja uważam, że w przypadku dobra gminy, niech głosują nawet wspólnie z Twoimi Łajdakami.
              • qaz2510 Re: Później było spokojnie 23.12.10, 15:29
                dr_sztrosmajer1 napisał:

z Twoimi Łajdakami.

To nie moi Łajdacy:P - ja na nich nie głosowałem:P jak chciałem postawić na głosowaniu krzyzyk przy Wawrze, to długopis mi przestał pisać - uznałem to za znak od boga:P

• elba10 Re: Później było spokojnie 23.12.10, 16:14
                dr_sztrosmajer1 napisał:

> Ja uważam, że w przypadku dobra
                > gminy, niech głosują n
                Daj spokój, akurat wczorajsza sesja nie miała nic wspólnego z dobrem Łomianek.
                Obżarstwo z uginającymi się stołami od ilości dań, rozdawnictwo pieniędzy na pensję TeDe i honorarium dla kancelarii prawnej, populistyka podatkowa pana JG, bezkompromisowa walka o małe stołeczki w radzie, bałaganiarstwo w prowadzeniu sesji, beznadziejna obsługa prawna sesji, naruszenia proceduralne. Nie wróży to dobrze tej kadencji i tej radzie. Właściwie żaden z komitetów nie wykazał się klasą, odpowiedzialnym i dojrzałym podejściem do tematyki sesji.
                • krzysiom1 Re: Później było spokojnie 23.12.10, 17:05
                  Obsługę prawną odziedziczyliśmy po WP....
                  Nigdy nasi radcy prawni lotni nie byli ale trwali....
                  • swarozyc314 Re: Później było spokojnie 18.01.11, 17:41
                    i czekam
          • qaz2510 Re: Później było spokojnie 23.12.10, 09:46
            Zgadzam się z Dr!
            Jeśli to porozumienie, bo koalicją bym tego nie nazwał będzie służyć dobru Łomianek to jestem ZA!

A upokorzenie Pani Marii przed publikom przez Kłódkiewicza pokazało jakim jest mężczyzną!

Potwierdzają się informacje, ze kultura tego pana jest daleka od ogólnoprzyjętych standardów!
            • duza-merry Re: Później było spokojnie 23.12.10, 11:22
              qaz2510 napisał:

> A upokorzenie Pani Marii przed publikom przez Kłódkiewicza pokazało jakim jest
              > mężczyzną!
              >

Łomiankowski Łyżwiński? :D

• qaz2510 Re: Później było spokojnie 23.12.10, 11:36
                nie wiem. ate ta kobieta jest starsza on niego , wiec tym bardziej sie nalezy jej szacunek - zachował się jak szczyl - sesja była nagrywana,więc mam nadzieje, że to będzie pokazane.
                • duza-merry Re: Później było spokojnie 23.12.10, 11:55
                  Tak myslałam. Macho-burak. O jaką p. Marię chodzi?
                  • qaz2510 Re: Później było spokojnie 23.12.10, 12:01
                    Panią Marię Zalewską, która nie wstapiła do ich smiesznego klubu (Twoje Łomianki)
                    • duza-merry Re: Później było spokojnie 23.12.10, 12:56
                      Tak myślałam, a więc zaczynają się prymitywne szykany za to, że ktoś chce być naprawdę niezależny.
                      • qaz2510 Re: Później było spokojnie 23.12.10, 12:58
                        na to wygląda
                        smutne to...
              • dr_sztrosmajer1 Re: Później było spokojnie 23.12.10, 15:41
                duza-merry napisała:

> Łomiankowski Łyżwiński? :D
                >
                Łyżwa przy Bogusiu to Pan Pikuś :-)
                • kmsanczia Re: Później było spokojnie 23.12.10, 15:58
                  Poważnie, taki maczo? ;)
              • lomek2 Re: Później było spokojnie 23.12.10, 21:40
                Łyżwa, czy kłódka - wyrób przemysłowy o zbliżonym (niskim) poziomie komplikacji ;)
        • esscort Re: Później było spokojnie 23.12.10, 09:30
          E tam. Na tej samej zasadzie głosując na TŁ wybrano Jana G. w nowej konfiguracji, bo przecież ramię w ramię wybrano przewodniczącego Rady. Przecież Jan G. i jego klub zawsze jakoś będzie głosował. Jest członkiem rady wraz ze swoimi (jeszcze) radnymi. Widocznie TŁ mu coś obiecały a teraz nie dają, a może w ten sposób Jan G. podbija stawkę. Tak czy owak mamy burmistrza Tomasza I Milczącego nie mającego większości.
          Skoro jest, jak jest to może należałoby przynajmniej zmienić przewodniczącego rady na kogoś sprawniejszego?
          • niecugow Re: Później było spokojnie 23.12.10, 10:55
            > cze) radnymi. Widocznie TŁ mu coś obiecały a teraz nie dają, a może w ten spos
            > ób Jan G. podbija stawkę.

Jan G nie zostanie vice, nie w tej kadencji

> Skoro jest, jak jest to może należałoby przynajmniej zmienić przewodniczącego r
            > ady na kogoś sprawniejszego?

np: Sylwia oczywiście jeśli wyrazi zgodę
            • esscort Re: Później było spokojnie 23.12.10, 10:59
              niecugow napisała:

> Jan G nie zostanie vice, nie w tej kadencji

Miejmy nadzieję, że nie zostanie i że sam zrozumie, że powinien w pewnym sensie zacząć od nowa zdobywać zaufanie. Ma szansę pokazać, że mu zależy na łomiankach a nie na stanowisku, powinien być po prostu dobrym radnym, a nie na siłę starać się o stanowisko. Skoro taki fachowiec i bystrzacha, to przecież bez trudu sobie powinien pracę znaleźć.
              >
              • niecugow Re: Później było spokojnie 23.12.10, 11:05

100% diagnoza
                • guzikiewicz69 Re: Później było spokojnie 23.12.10, 11:31
                  Byłem na jednej sesji i potwierdzam, że ten przewodniczący rady sobie kompletnie nie radzi, porusza się w procedurze jak dziecko we mgle, a to jest przecież do opanowania kilka przepisów na krzyż. Dla niego samego bardziej odpowiednie będzie mniej stresujące zajęcie.
                  • lomek2 Re: Później było spokojnie 23.12.10, 21:43
                    Sprzątaczki w ICDS mają zwalniać ;)
      • roberto16933 Ess... źle to rozegraliśmy 23.12.10, 09:28
        Twoje Łomianki już nie łączą. To prawda. Zostały zmarginalizowane. Pozostał jedynie periodyk. Tym bardziej to przykre, że brałem udział na początku w w budowaniu tego ugrupowania. Radnym w głosowaniu nad składem Komisji Rewizyjnej dano wybór między dżumą, cholerą a zdrowym rozsądkiem. Ten trzeci wygrał. Chociaż uważam, że znalazłaby się osoba z naszego ugrupowania, która mogłaby godnie nas reprezentować w tej komisji (np Krzysiek albo Paweł). Pani Maria została przez Bogdana ośmieszona przed całą publiką. Wstyd panowie :( Spodziewam się, że nie zapomni tego ludziom z naszej frakcji. Pan burmistrz dostał na wniosek Pana Janka większe uposażenie niż chciał. Wyraźnie był zakłopotany, ale i chyba w sumie zadowolony...

Życie toczy się dalej. Nie bardzo Tomek chce dzielić się władzą. Stawia na Włodka, Mariana i jeszcze 2 osoby, ale o tym kiedy indziej. Nie cieszy mnie to, że znów schodzimy do głębokiej opozycji. Żal mi Tadeusza. Trzeba będzie jakoś przetrwać przez te 4 lata. Może rzeczywiście stawialiśmy nie na tę osobę :(
        • metaplos Re: Ess... źle to rozegraliśmy 23.12.10, 11:59
          Jan Grądzki podobno juz w wyborach bardziej krytykował Dąbrowskiego niż Pszczółkowskiego. Nie dziwi więc jego koalicja z radnymi z PO. A z tą Zaleską to jak jest naprawdę ? kandydowała z jednego komitetu ; teraz działa w drugim a głosuje razem z trzecim . Co na to jej wyborcy >?
          • qaz2510 Re: Ess... źle to rozegraliśmy 23.12.10, 12:03
            Moim zdaniem Pani Maria Zalewska chce coś zrobic dla Łomianek, dlatego zdecydowała się na taki krok, nie chce działać z pieniaczami(co pięknie było widac na ostatniej sesji)
            Ale to moje subiektywne zdanie
          • duza-merry Re: Ess... źle to rozegraliśmy 23.12.10, 12:03
            metaplos napisał:

> A z tą Zaleską to jak
            > jest naprawdę ? kandydowała z jednego komitetu ; teraz działa w drugim a gło
            > suje razem z trzecim . Co na to jej wyborcy >?

Na czym polega to działanie w drugim komitecie? A poza tym skoro drugi i trzeci komietet głosuje razem to jak Zalewska moze głosować tylko z trzecim? Moze jednak głosowała w ramach tego drugiego komietetu? A moze naiwnie pomyślała, że TŁ z tą niezależnością to na serio i glosuje zgodnie z sumieniem?
          • esscort Re: Ess... źle to rozegraliśmy 23.12.10, 12:03
            Z tego co pamiętam, to tak popierał Pszczółkowskiego, że aż apel o poparcie w II turze Dabrowskiego publicznie ogłosił
          • roberto19633 Re: Ess... źle to rozegraliśmy 23.12.10, 18:04
            łametaplos napisał:

> Jan Grądzki podobno juz w wyborach bardziej krytykował Dąbrowskiego niż Pszczół
            > kowskiego. Nie dziwi więc jego koalicja z radnymi z PO. A z tą Zaleską to jak
            > jest naprawdę ? kandydowała z jednego komitetu ; teraz działa w drugim a gło
            > suje razem z trzecim . Co na to jej wyborcy >?

Cóż Pani Maria zaczynała już kombinacje z Grądzkim podczas Wyborów. Sprawdziły się oczekiwania większości. Niestety było to zabezpieczenie Grądzkiego by dostać fotel Vice . W momencie gdy Burmistrz mu ta funkcję nada może od razu pożegnać się z jakimkolwiek wpływem i samodzielnością. GRĄDZKI TO POLITYCZNE SAMOBÓJSTWO.

Nikt nie przegrał jeszcze niczego drogi glonie.
            • wiesiomak Re: Ess... źle to rozegraliśmy 23.12.10, 18:33
              To ta egzotyczna koalicja Grądzkiego z radnymi PO - to tylko po to aby wymusić na Burmistrzu jakiś stołek dla siebie ?
              • roberto19633 Re: Grądzki chce być rozgrywającym 23.12.10, 19:04
                wiesiomak napisał:

> To ta egzotyczna koalicja Grądzkiego z radnymi PO - to tylko po to aby wymus
                > ić na Burmistrzu jakiś stołek dla siebie ?
                Chyba nie wyobrażasz sobie Grądzia który wyżyje z pensji nauczyciela.
                Musi grać by fizycznie przetrwać.
                • ono2008 Re: Grądzki chce być rozgrywającym 27.12.10, 19:37
                  Doskonale wróżysz z takich fusów i fuksów.
                  • 2hestia Re: Grądzki chce być rozgrywającym 28.12.10, 09:43
                    O którym królu piszecie. O królu żydowskim. Wszyscy STARZY mieszkańcy Łomianek wiedzą, że nasz nowy burmistrz jest synem znanej lekarki Leonii Olimpii Dąbrowskiej z domu Szanenbałn. Witaj królu i rządź nam dobrze.
                    • neptun666 Re: Grądzki chce być rozgrywającym 28.12.10, 10:48
                      >O którym królu piszecie. O królu żydowskim.Wszyscy STARZY mieszkańcy Łomianek
                      > wiedzą, że nasz nowy burmistrz jest synem znanej lekarki Leonii Olimpii Dąbrows
                      > kiej z domu Szanenbałn. Witaj królu i rządź nam dobrze.

To mam pytanie gdzie ci wszyscy wiedzący byli przed wyborami.
                      Ja się czuję oszukany przez P.burmistrza Dąbrowskiego, przedstawiał się
                      w zielonej gazecie jako gorliwy chrześcijanin z papieżem a tu taki życiorys:(
                      no to ma Pan Dąbrowski problem z prawdomównością
                      1. kłamstwo na temat pracy w dobrze prosperującej firmy " Jopek "
                      2. pochodzenia!!
                      Może nam to wyjaśni????
                      • roberto19633 Re: Grądzki chce być rozgrywającym 28.12.10, 10:59
                        zaraz będzie że jest afroamerykaninem.. Jezus i Maryja też byli Żydami.A co najgorsze nie byli biali.
                        Więc co ma jedno do drugiego? A pewnie Łomiankowska P.O to czysta rasa panów?
                        Coś ci się neptunie czasy popierniczyły, a może chcesz w Łomiankach getto otworzyć?
                        qurdę, z hestią zaczynacie jakieś rasistowskie wątki podnosić. To już chyba PiS jest bardziej tolerancyjny.
                    • kmsanczia Re: Grądzki chce być rozgrywającym 28.12.10, 11:03
                      Niestety ta gangrena nienawiści idzie od STARYCH mieszkańców i zaraża nowych... :(
                      Naprawdę facet jest tak genialnym menadżerem i burmistrzem, że nic mu w tej kwestii nie można zarzucić, tylko trzeba obsmarować jego rodzinę?
                      :/
                      • 2hestia Re: Grądzki chce być rozgrywającym 28.12.10, 12:01
                        KM. nikt nie chce obsmarować Jego rodzinę? Ja tylko sugeruję na podstawie nazwiska matki, że burmistrz jest Żydem. Mnie to nie przeszkadza ale może innym tak. Uważam, że każdy ma prawo do tej wiedzy.
                        • kmsanczia Re: Grądzki chce być rozgrywającym 28.12.10, 12:09
                          Niewątpliwie niektórzy chcieliby to wiedzieć, ja np jestem ciekawa ile ma w bicepsie, ale jakie to ma znaczenie dla zarządzania miastem?
                          Po prostu uważam, że ploty i nienawiść przekazywane w Ł. z pokolenia na pokolenie należałoby w końcu ukrócić, bo na zawsze pozostaniemy zabitym dechami zaściankiem.
                          • roberto19633 Re: Grądzki chce być rozgrywającym 28.12.10, 22:08
                            kmsanczia napisała:

> Niewątpliwie niektórzy chcieliby to wiedzieć, ja np jestem ciekawa ile ma w bic
                            > epsie, ale jakie to ma znaczenie dla zarządzania miastem?
                            > Po prostu uważam, że ploty i nienawiść przekazywane w Ł. z pokolenia na pokolen
                            > ie należałoby w końcu ukrócić, bo na zawsze pozostaniemy zabitym dechami zaścia
                            > nkiem.

>>>>>>>>>km, daj sobie spokój i tak nie od dziś wiadomo że wszystkiemu są winni cykliści.
                            • dr_sztrosmajer1 Re: Grądzki chce być rozgrywającym 02.01.11, 20:52
                              roberto19633 napisał:

> >>>>>>>>>km, daj sobie spokój i tak n
                              > ie od dziś wiadomo że wszystkiemu są winni cykliści.
                              Tak dokładnie to PO, żydokomuchy, masoni, wykształciuchy i cykliści:)
                    • k.jurek Re: Grądzki chce być rozgrywającym 28.12.10, 20:01
                      2hestia napisała:

> O którym królu piszecie. O królu żydowskim. Wszyscy STARZY mieszkańcy Łomianek
                      > wiedzą, że nasz nowy burmistrz jest synem znanej lekarki Leonii Olimpii Dąbrows

Ze względów merytorycznych nie byłem zwolennikiem TD, ale w obecnej sytuacji jak człowiek został burmistrzem zachowajcie umiar i dla naszego wspólnego dobra sprzyjajcie mu do momentu popełnianie przez burmistrza rażących błędów.
                      Jest już po wyborach, więc dlaczego teraz zaczyna się na nowo trzęsienie ziemi?
                      • dr_sztrosmajer1 Re: Grądzki chce być rozgrywającym 02.01.11, 21:01
                        k.jurek napisał:

> Jest już po wyborach, więc dlaczego teraz zaczyna się na nowo trzęsienie ziemi?

Dlatego, że pan TeDe jest na tyle arogancki, że nie chce mu się przygotować nawet do sesji RM. Dlatego, że już zdążył radnym nakłamać. Dlatego, że nie potrafi nawet czytać, tego, co powinien mówić. Dlatego, że zabiera ludziom dopłty do wody, a dubluje wynagrodzenie kancelarii prawnych. Dlatego, że nie szanuje czasu i zaangażowania innych ludzi. Dlatego, że jedną z pierwszych decyzji było powieszenie krzyża w auli ICDS. Dlatego, że JEDYNIE przesiąknięte uduchowieniem i pobożnością życzenia świąteczne i noworoczne udało mu się wyartykułować jakoś bez większego bólu, reszta wypowiedzi, to zasłanianie się Czarneckim, czy Tarnawskim (autorytetem HA).
                        MAŁO???!!!
                        • krzysiom1 Re: Grądzki chce być rozgrywającym 02.01.11, 21:08
                          dr_sztrosmajer1 napisał:

> k.jurek napisał:
                          >
                          > > Jest już po wyborach, więc dlaczego teraz zaczyna się na nowo trzęsienie
                          > ziemi?
                          >
                          > Dlatego, że pan TeDe jest na tyle arogancki, że nie chce mu się przygotować naw
                          > et do sesji RM. Dlatego, że już zdążył radnym nakłamać. Dlatego, że nie potrafi
                          > nawet czytać, tego, co powinien mówić. Dlatego, że zabiera ludziom dopłty do w
                          > ody, a dubluje wynagrodzenie kancelarii prawnych. Dlatego, że nie szanuje czasu
                          > i zaangażowania innych ludzi. Dlatego, że jedną z pierwszych decyzji było powi
                          > eszenie krzyża w auli ICDS. Dlatego, że JEDYNIE przesiąknięte uduchowieniem i p
                          > obożnością życzenia świąteczne i noworoczne udało mu się wyartykułować jakoś be
                          > z większego bólu, reszta wypowiedzi, to zasłanianie się Czarneckim, czy Tarnaws
                          > kim (autorytetem HA).
                          > MAŁO???!!!
                          Czyli nic się w naszej gminie nie zmieniło!
                          Przez ostatnie cztery lata jakoś Ci to nie przeszkadzało?
                          Dopiero teraz stałeś się uczciwy i praworządny?
                    • krzysiom1 Re: Grądzki chce być rozgrywającym 02.01.11, 19:36
                      2hestia napisała:

> O którym królu piszecie. O królu żydowskim. Wszyscy STARZY mieszkańcy Łomianek

Chyba dobiliśmy już do dna w atakach na TD?
                      Ciekawe do jakiego jeszcze draństwa -pozujący na jedynych sprawiedliwych- fani WP są zdolni?
                      Miejmy nadzieję, że Mu w genach trochę "handlowych zdolności" zostało i będzie dobrym gospodarzem.
                      Dajmy TD trochę czasu. Jest to wybór mieszkańców Łomianek i powinniśmy go jako mieszkańcy szanować, jeżeli chcemy żeby nas szanowano.
                      • superprzygodny A może Czarnecki chce być rozgrywającym? 02.01.11, 19:59
                        krzysiom1 napisał:
                        > Dajmy TD trochę czasu. Jest to wybór mieszkańców Łomianek i powinniśmy go jako
                        > mieszkańcy szanować, jeżeli chcemy żeby nas szanowano.

Tak, dajmy mu czas, zresztą nie mamy wyjścia. Ale czy mieszkańcy wybrali razem z TD też mecenasa Marka Czarneckiego? Pewnie nie.

O tym panu prasa pisze od 10 lat. A co pisze? Dla przykładu:

www.nie.com.pl/art17459.htm

tc.ciechanow.pl/aktualnosc-2787-dwie_twarze_eurodeputowanego_marka_czarneckiego.html

• krzysiom1 Re: A może Czarnecki chce być rozgrywającym? 02.01.11, 20:30
                          superprzygodny napisał:

> krzysiom1 napisał:
                          > > Dajmy TD trochę czasu. Jest to wybór mieszkańców Łomianek i powinniśmy go
                          > jako
                          > > mieszkańcy szanować, jeżeli chcemy żeby nas szanowano.
                          >
                          > Tak, dajmy mu czas, zresztą nie mamy wyjścia. Ale czy mieszkańcy wybrali razem
                          > z TD też mecenasa Marka Czarneckiego? Pewnie nie.

Choć to brzydko. Odpowiem pytaniem na pytanie.
                          Czy mieszkańcy wybrali razem z ŁS też Pana Grądzkiego?
                          Czy mieszkańcy wybrali razem z WP też Panią Jolę Niegrzybowską?
                          Pewnie nie...
                          Takie życie......
                          Choć Czarnecki to chyba skucha TD?
                          • superprzygodny Re: A może Czarnecki chce być rozgrywającym? 02.01.11, 20:38
                            krzysiom1 napisał:

> Choć Czarnecki to chyba skucha TD?

Naprawdę?... skucha? Tylko skucha?
                            • krzysiom1 Re: A może Czarnecki chce być rozgrywającym? 02.01.11, 20:42
                              superprzygodny napisał:

> krzysiom1 napisał:
                              >
                              > > Choć Czarnecki to chyba skucha TD?
                              >
                              > Naprawdę?... skucha? Tylko skucha

Zobaczymy. Chłop rządzi niecały miesiąc a na tym smiesznym forum, walą w niego wszyscy jak w bęben. Poprzednicy też mieli długi rozruch:)
                              • robeerto19633 Re: A może Czarnecki chce być rozgrywającym? 03.02.11, 19:09
                                Spojrzałem i nie zobaczyłem tego.
                      • 2hestia Re: Grądzki chce być rozgrywającym 08.01.11, 20:06
                        Tak Krzysiowie wszystkiemu W.P. jest winien. Już wszyscy wiedzą, ze masz obsesję na punkcie tego człowieka
                • k.jurek Re: Grądzki chce być rozgrywającym 28.12.10, 20:22
                  roberto19633 napisał:

> wiesiomak napisał:
                  >
                  > > To ta egzotyczna koalicja Grądzkiego z radnymi PO - to tylko po to aby
                  > wymus
                  > > ić na Burmistrzu jakiś stołek dla siebie ?
                  > Chyba nie wyobrażasz sobie Grądzia który wyżyje z pensji nauczyciela
                  > .
                  > Musi grać by fizycznie przetrwać.

Pamiętamy chyba wszyscy jak Andrew Lepper wchodząc w koalicję z PIS-em został vice premierem. Podobno historia kołem się toczy...
                  • 2hestia Re: Grądzki chce być rozgrywającym 30.12.10, 14:17
                    Król jest nagi i naiwny.
                    • roberto19633 Re: Grądzki chce być rozgrywającym 30.12.10, 15:23
                      2hestia napisała:

> Król jest nagi i naiwny.
                      >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Pewnikiem twój ,,stary,, również.Załóżmy muzeum ku czci W.P. Może być i mauzoleum za 50lat.
                    • qaz2510 Re: Grądzki chce być rozgrywającym 30.12.10, 15:33
                      2hestia napisała:

> Król jest nagi i naiwny.

nagi w slowa - to jest niepodważalne i pewne
                      • 2hestia Re: Grądzki chce być rozgrywającym 30.12.10, 20:09
                        Roberto o tyle jestem szczęśliwa, że nie mam swojego króla.
                        • roberto19633 Re: Grądzki chce być rozgrywającym 30.12.10, 22:03

2hestia napisała:

> Roberto o tyle jestem szczęśliwa, że nie mam swojego króla.

O rany, to jesteś singlem? No, no ludzie to potrafią się ustawić w życiu.
                          • swarozyc314 Re: Grądzki chce być rozgrywającym 31.12.10, 16:49
                            I tak rada ma rację!
                            • swarozyc314 Re: Grądzki chce być rozgrywającym 08.01.11, 19:55
                              Ale wyciągnął dwa asy z rękawa, ciekawy o co dla siebie zagrają, bo od króla nic nie dostaną, wszak jest nagi. Choć zapewne z torbami go na koniec z wdzięczności puszczą.
                              • robeerto19633 Re: Grądzki chce być rozgrywającym 16.01.11, 18:40
                                Swarożyc pisze<Ale wyciągnął dwa asy z rękawa, ciekawy o co dla siebie zagrają, bo od króla nic nie dostaną, wszak jest nagi. Choć zapewne z torbami go na koniec z wdzięczności puszczą.>
                                A ja sem myslom, co bendzie jak okguciki soczom sobie do oczu.
    • michalsiejka Re: Król jest nagi! 13.01.11, 15:11
      www.rolety-zaluzje-vertikale.waw.pl/
      • swarozyc314 Re: Król jest nagi! 31.01.11, 21:56
        Popatrzcie rolety jak na razie nie pomogły, nadal nagi. Jedynie jakoś spod czuprynki coś czerniawego w dwóch miejscach jakoś ku górze sterczy i coś ja osmyk nie osmyk z tyłu się ciągnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka