Dodaj do ulubionych

burmistrz a melioracja sadowej

17.01.11, 12:58
Niestety bez melioracji Sadowej sytuacja na podmokłych terenach tej wsi nie będzie lepsza...Panie burmistrzu kolejne zadanie przed Panem...ehhh poważna próba przed nową władzą Kłódkiewiczem,Rusieckim i Dąbrowskim... do dzieła PAnowie Łomianki to nie tylko centrum miasta...choć i to jest zaniedbane...
Obserwuj wątek
    • roberto19363 Re: burmistrz a melioracja sadowej 17.01.11, 19:30
      NIE WOLNO tak gwałcić nowej władzy - oni dopiero zaczynają !
      Daj im szanse!
      Sam weź łopate i w czynie społecznym przekop rów!
      • wiesiomak Re: burmistrz a melioracja sadowej 17.01.11, 21:55
        Spokojnie z tą Sadową, na pewno POniedziałkowe kucyki POjawią się w kamizelkach z napisem "z dala od POlityki" i przekopią POtrzebne rowy melioracyjne.
        • loxroczn Re: burmistrz a melioracja sadowej 18.01.11, 10:39
          Jakie znowu kucyki ?
          • panderosatree Re: burmistrz a melioracja sadowej 18.01.11, 11:27
            Własnie niech poprzedni Pan Burmistrz weźmie łopate i pomoze, tak dobrze wychidziło mu w czasie ostatniej powodzi. Tymsamym zacznie zbierac punkty przed nastepnymi wyborami a one tuz tuz za niecałe 4 lata
            • wardecka78 Re: burmistrz a melioracja sadowej 18.01.11, 11:51
              panderosatree napisał:

> Własnie niech poprzedni Pan Burmistrz weźmie łopate i pomoze, tak dobrze wychid
              > ziło mu w czasie ostatniej powodzi. Tymsamym zacznie zbierac punkty przed naste
              > pnymi wyborami a one tuz tuz za niecałe 4 lata

pewno by wział gdyby za jego kadencji był ten problem

Teraz masz Tomaszka, na ktorego głosowałeś - idz z modłami do niego!
              Może bóg zamiast daru mówienia dał mu siłę w rękach do kopania rowow...

• phalena Re: burmistrz a melioracja sadowej 18.01.11, 12:22
              panderosatree napisał: > Własnie niech poprzedni Pan Burmistrz weźmie łopate

Zwłaszcza ramię w ramię z obecnym. Jemu też punktów potrzeba.

• 5j.p Re: burmistrz a melioracja sadowej i studzienka 18.01.11, 12:28
      Proponuje, aby nasza władza w ramach rozgrzewki zajęła się również naprawą pokrywy studzienki (nie wiadomo czyjej) przy ulicy Włoścjańskiej, która moim zdaniem zagraża ludziom idącym chodnikiem. Studzienka zajmuje całą szerokość chodnika i nie można jej ominąć, ponieważ z jednej strony chodnik przylega do ogrodzenia posesji a z drugiej strony jest jezdnia przy której niemal zawsze jest wysoka pryzma śniegu. Kiedy pada śnieg popękana i wklęśnięta pokrywa jest niewidoczna. Pierwszy raz problem ten zgłosiłem w grudniu 2010. W styczniu br. monitowałem chyba trzy razy. Ostatnia moja interwencja spowodowała zabezpieczenie tego miejsca kolorową taśmą (zabezpieczenie to widoczne jest na zdjęciach), ręce opadają.
      Taką sprawę można rozwiązać od ręki. Jeśli w takiej sytuacji spotykamy się z rażącą bezczynnością urzędniczą to kiepsko widzę przyszłość.
      Poniżej zamieszczam link do zdjęć. Z mojego punktu widzenia stan tej pokrywy stanowi niebezpieczeństwo, ale może zwariowałem i się czepiam? Osądźcie Państwo sami. Jeśli uznacie to Państwo, za stosowne to proszę o pomoc. Ja już wykorzystałem chyba wszystkie tutejsze możliwości. Jeśli dla naszych władz jest to za trudne to trzeba będzie zwrócić się o pomoc do np. Amerykanów z NASA.
      picasaweb.google.com/111442585431555580924/UWAGA#
      • 5j.p Re: burmistrz a melioracja sadowej i studzienka 20.01.11, 09:01
        Po miesięcznej zwłoce w dniu wczorajszym pokrywa studzienki na ul Włościańskiej została wymieniona. Jeśli ktoś z Państwa pomógł to serdeczne dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka