Dodaj do ulubionych

Wybory się skończyły

29.01.11, 21:39
Jak w temacie. Niech każdy weźmie się za swój kawałek chleba i zakasa rękawy. Wybory rządzą się swoimi prawami, ale już się skończyły. W takiej atmosferze nie można pracować, chyba, że właśnie o to chodzi...
Obserwuj wątek
    • esscort Re: Wybory się skończyły 29.01.11, 21:43
      to znaczy w jakiej atmosferze i kto nie może pracować? Masz na myśli urząd? burmistrza? kogo? Kto nie może pracować, bo ktoś coś na jakimś forum napisał?
      • roberto19363 Re: Wybory się skończyły 29.01.11, 21:46
        zapytajcie się pracowników podległych gminie - oni Ci powiedza jak daje się pracować z przygłupami
      • behemot.1 Re: Wybory się skończyły 29.01.11, 23:44
        ,,Pracować" w rozumieniu szerokim, mam na myśli działalność w sferze zawodowej, społecznej etc.na terenie Łomianek. Chodzi mi o to, że nie da się prowadzić kampanii wyborczej przez 4 lata, bo to jest męczące. Było, minęło, i trzeba się z tym pogodzić, czy się to komuś podoba, czy nie. Kaczka nadal nie pogodził się z wygraną Komorowskiego, tak jak i ze swoimi kolejnymi przegranymi. To nie jest konstruktywne.
        Ludzie, ile można obrzucać się błotem? I to takim na najniższym poziomie? Dyskusja o księdze - ok, bo jest dość treściwa i dotyczy kwestii zasad na lokalnym gruncie.
        Tyle tylko, że atmosfera zrobiła się bardzo gęsta i niestrawna, czasem aż szkoda czytać wątki, bo to stek wyzwisk. Wiele osób zrezygnowało z czytania forum, bo to zwyczajnie męczące i nic nie wnosi. No, chyba że ktoś czytuje SE, bo to teksty na tym poziomie.
        • robeerto19633 Re: Wybory się skończyły 30.01.11, 09:13
          Zapominasz że rozsiał państwa od kościoła to konstytucyjny zapis, i każdy obywatel winien stać na jego straży. Po co i dlaczego włodarz gminy wchodzi na tak śliski teren. Tak nagrzeszył że chce ta drogą wybłagać laskę by trafić do nieba? Mocne to muszą być grzechy
          • behemot.1 Re: Wybory się skończyły 30.01.11, 18:17
            Coś chyba się niektórzy nudzą, bo zakładają po kilka wątków w tej samej sprawie i smarują posty co chwila.

A tak na marginesie - zadawanie pytań do osób drogą forumową jest trochę bez sensu, bo raczej nie odpowiedzą, za to rozpęta się denna dyskusja. Oceny, podsumowania, wymiana zdań -tak, ale po co pytać konkretnych ludzi? Chyba, że to takie pytania retoryczne są...Można do większości z nich dotrzeć na wiele sposobów. Z burmistrzem włącznie.
            • esscort Re: Wybory się skończyły 30.01.11, 18:24
              niektórzy tak lubią, uważają, ze w ten sposób odwalają kawał dobrej propagandy. Przecież nie chodzi im o odpowiedź, ale o zadanie pytania, na które zersztą zaraz odpowiadają :)) też nie bardzo rozumiem tę słabość
              • dzn30 Re: Wybory się skończyły 30.01.11, 18:28
                dlatego tak gorąco namawiam "pytaczy" do zadwania ich pytań na sesjach w wolnych wnioskach - o ile im pozwoli rozsądek...
                • roberto19633 Re: Wybory się skończyły 30.01.11, 19:07
                  Dobrze trzymam Cię za słowo. Wtedy zobaczysz kim jestem w realu.
                  • dzn30 Re: Wybory się skończyły 30.01.11, 19:10
                    ja póki co nie mam pytań:)

za cienki w uszach jestem:)
                    • jollyroger6 Re: Wybory się skończyły 30.01.11, 19:14
                      dzn30 napisał:

> ja póki co nie mam pytań:)
                      >
                      > za cienki w uszach jestem:)
                      E, tam każdy w demokracji ma równe prawa, szczególnie gdy chodzi o jego terażniejszość.
                      • dzn30 Re: Wybory się skończyły 30.01.11, 19:23
                        nie czuję żeby mi tych praw odmawiano - póki co;)
                        Tylko fajnie by było, żeby skończyło się opluwanie na forum - to takie moje małe marzenie.

Ciekaw też jestem kto tak się bardzo angażuje w naszą małą politykę;)

Uciekam do kina

Pozdrawiam Was:)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka