Dodaj do ulubionych

PO wyrzuca ludzi

03.08.11, 20:07
PO w Łomiankach po "uzgodnieniu" z Jankiem wyrzuciła ze swego grona dwóch członków panów Zielskiego i Staniaka. Szykują się kolejne wyrzucenia z PO, jednak wszystko jest uzgadniane w ramach koalicji POiŁnŁ.
PO po prostu czyści szeregi przed wyborami, a-łnł wezmą (także 2, 3 4 nowych radnych) po prostu każdego byle tylko móc mścić się za przegrane wybory.
PO współpracuje chętnie z obecnym koalicjantem tylko po to aby wykorzystać jej szefa do dwoich działań (szczególnie tych poniżej poziomu, samej PO mne wypada) aby w ostatecznym rozrachunku pozbyć się smutnego Janka, bo szkodzi wizerunkowi partii

Podobno gmina nie przedłużyła umowy z panem Czarneckim?
Obserwuj wątek
    • esscort Re: PO wyrzuca ludzi 03.08.11, 20:11
      Jak to "czyści szeregi przed wyborami"?? Masz na mysli wybory do parlamentu? A co do tego ma łomiankowska PO z dwoma radnymi więcej lub mniej?
      • neptun6666 Re: PO wyrzuca ludzi 03.08.11, 20:18
        esscort napisał:

> Jak to "czyści szeregi przed wyborami"?? Masz na mysli wybory do parlamentu? A
        > co do tego ma łomiankowska PO z dwoma radnymi więcej lub mniej?

Zdaje się że burmistrz idzie w ślady PO PiS i również czyści szeregi.
        Zdaje się że mecenasowi zaczęło być bliżej do Janka.
        W końcu stanął przed ścianą, ot wypalił się.
      • kaliop323 Re: PO wyrzuca ludzi 03.08.11, 20:28
        Esscort mało błyskotliwy jesteś? Partie sobie planują, skoro na burmistrza ma startować ktoś z młodych, trzeba wyrzucić starych, żeby nie stanowili zagrożenia. Zwykła walka o stołki i wpływy, inaczej mówić o władzę. Niedługo po wyborach parlamentarnych, po tym jak Pszczółkowski startujący z dalekiego miejsca odpadnie nastąpi zmiana na szczycie partii PO w Łomiankach. Wymienią Pszczółkowskiego i innych i zamienią młodymi. Wkrótce pozbędą się także innych radnychz PO, którzy mogą stanowić zagrożenie dla nowego lidera, który ma zgarnąć wszystko. Powoli czas pokaże że mam rację, bo tak działają partie, wszystkie partie. Pszczółkowski startuje do parlamentu bo liczy, że się uda, ale się już nie uda, i to będzie powód do zmian. Ponoć szykują wszystko pod panią Wójcicką, ale ona akurat najmniej się nadaje do czegokolowiek, bo ma słaby charakter. Na razie nie wykluczone, że wcześniej rozwiązą koło, bo każda strona ma swoich znajomych i nadaje na drugich.
        Wystarczy popatrzeć jak działają partie w Polsce. To naprawdę proste.
        • esscort Re: PO wyrzuca ludzi 03.08.11, 20:38
          kaliop323 napisał: To naprawdę proste.

Chyba za dużo TVN24 oglądasz ;)
          Nie sądzę, by Pszczółkowski liczył, że zostanie posłem. Takich ludzi (znanych lokalnie) się wystawia po to, by zebrać trochę głosów na listę i to jest normalne. Kiedyś z takiego samego powodu PiS wystawił Grądzkiego.
          Widze, że strasznie cię los łomiankowskiej PO martwi ;)
          • kaliop323 Re: PO wyrzuca ludzi 03.08.11, 20:39
            Oczywiście, obserwuję jak się szamocą w uścisku z panem Janem.
            • superprzygodny Re: PO wyrzuca ludzi 03.08.11, 20:43
              kaliop323 napisał:

> Oczywiście, obserwuję jak się szamocą w uścisku z panem Janem.

Wow, jakże to muszą być interesujące szranki.
        • intel78 Re: PO wyrzuca ludzi 03.08.11, 22:36
          Przecież PO w lomiankach jest takie prawe,robią wszystko aby żyło się lepiej wszystkim czyli inaczej IM :
          Pan Kolwas - narzeczona zatrudniona UM
          Pan Bąk - żona i szwagier w ICDS
          Pan Wolanin - żona w RN w ZWiK
          Pan Rusinek - żona w KMŁ itd.itd.
          Pszczółkowski juz nie potrzebny posypały się stołki i towarzystwo się obraziło więc wcześniej czy póżniej wywalą i Jego aby zrobić miejsce dla nie dowartościowanej pani Sylwi.
      • drabbu Re: PO wyrzuca ludzi 03.08.11, 20:28
        To jest tu bardzo charakterystyczne, że największą troskę o PO wykazują osoby, które - jak
        się zdaje - wcale do PO nie należą. Jednak ta troska jest chyba mocno przedwczesna i zupełnie zbędna.
        A i "pan Janek" też już dowiódł, że potrafi skutecznie troszczyć się sam o siebie.
        • superprzygodny Re: PO wyrzuca ludzi 03.08.11, 20:34
          drabbu napisał:

> A i "pan Janek" też już dowiódł, że potrafi skutecznie troszczyć się sam o siebie.

Pewnie "pan Janek" siedzi teraz w fotelu i uśmiecha się do ekranu. Wszak wiadomo, że najważniejsze jest nie to co się mówi ale że się mówi :)
    • dr_sztrosmajer1 Re: PO wyrzuca ludzi 03.08.11, 20:32
      Ty jesteś chory i to bardzo chory. Jaka koalicja, już pisałem, że jesteście zbyt chudzi w uszach, żeby kreować rzeczywistość. Nikt logicznie myślący nie uwierzy w koalicję PO z Jankiem G. Nie ma sukcesów. Same porażki, kompromitacje i modły, to się próbuje dyskredytować opozycję?
      • neptun6666 Re: PO wyrzuca ludzi 03.08.11, 20:37
        dr_sztrosmajer1 napisał:

> Ty jesteś chory i to bardzo chory. Jaka koalicja, już pisałem, że jesteście zby
        > t chudzi w uszach, żeby kreować rzeczywistość. Nikt logicznie myślący nie uwier
        > zy w koalicję PO z Jankiem G. Nie ma sukcesów. Same porażki, kompromitacje i mo
        > dły, to się próbuje dyskredytować opozycję?

Buhaha, jaka opozycja? pozostaly same miernoty.
        • superprzygodny Re: PO wyrzuca ludzi 03.08.11, 20:45
          neptun6666 napisał:
          >
          > Buhaha, jaka opozycja? pozostaly same miernoty.

A w tej "lepszej" części kogo znajdziemy? No neptun 6666 dawaj. Kto jest tym geniuszem?
      • kaliop323 Re: PO wyrzuca ludzi 03.08.11, 20:38
        Wszystkie wnioski pana Jana ( od pół roku)zostały poparte przez PO, łacznie z podziałem przewodniczących wszystkich komisji. Każdy kto obeserwuje sesje wie co się dzieje panie przewodniczący PO.
        Mamy koalicję PO z panem Jankiem. Nie ma się czego wstydzić, naprawdę to tylko polityka. PO połączyła siły z PIS reprezentowwanym przez pana Jana, wielokrotnego kandydata na posła z tej partii. Naprawdę nie macie się czego wstydzić. Muszę już lecieć na siłownie.
        Pa, jak się coś dowiem to znowu napiszę panie Marcinie.
        • vox.populi666 Re: PO wyrzuca ludzi 03.08.11, 20:47
          Podaj adres, z całą pewnością dottore wraz z Sylwią odwiedza cię na siłowni.
          Któż może wiedzieć jakich argumentów są w stanie użyć?
          • superprzygodny Re: PO wyrzuca ludzi 03.08.11, 20:50
            vox.populi666 napisała:

> Podaj adres, z całą pewnością dottore wraz z Sylwią odwiedza cię na
            > siłowni.

Vox = pamiętaj, że ty jako PiS teraz już musisz się zachowywać należycie. Nie pamiętasz, co w gazetce napisałeś na pierwszej stronie? To przeczytaj raz jeszcze :)
            • vox.populi666 Re: PO wyrzuca ludzi 03.08.11, 20:54
              superprzygodny napisał:

> vox.populi666 napisała:
              >
              > > Podaj adres, z całą pewnością dottore wraz z Sylwią odwiedza ci
              > ę na
              > > siłowni.

Powiem wulgarnie, spadaj na drzewo banany pompować. Jeżeli jestem z PiSu to ty z PZPR. Zresztą jednemu blisko do drugiego
              >
              > Vox = pamiętaj, że ty jako PiS teraz już musisz się zachowywać należycie. Nie p
              > amiętasz, co w gazetce napisałeś na pierwszej stronie? To przeczytaj raz jeszcz
              > e :)
              • superprzygodny Re: PO wyrzuca ludzi 03.08.11, 21:01
                vox.populi666 napisała:

> Powiem wulgarnie, spadaj na drzewo banany pompować. Jeżeli jestem z P
                > iSu to ty z PZPR. Zresztą jednemu blisko do drugiego

Nie? - w takim razie cofam - sorry. Ale coś w tych twoich postach musiało być, że tak cię kojarzyłem. Hmn.
                • vox.populi666 Re: PO wyrzuca ludzi 03.08.11, 21:08
                  superprzygodny napisał:

> vox.populi666 napisała:
                  >
                  > > Powiem wulgarnie, spadaj na drzewo banany pompować. Jeżeli jestem
                  > z P
                  > > iSu to ty z PZPR. Zresztą jednemu blisko do drugiego
                  >

Wybaczam dla mnie PiS , to po Powązkach- nie ma o czym pisać.
                  Hubercie przejrzyj na oczy, Jarek K. ma odjazd.
                  > Nie? - w takim razie cofam - sorry. Ale coś w tych twoich postach musiało być,
                  > że tak cię kojarzyłem. Hmn.
        • superprzygodny Re: PO wyrzuca ludzi 03.08.11, 20:48
          kaliop323 napisał:

...

Ach to o przewodniczących ci chodzi. O to, że ciebie albo kolegi nie wybrali co? No już teraz rozumiem. No to pisz dalej, pisz. To pomaga.
        • dr_sztrosmajer1 Re: PO wyrzuca ludzi 03.08.11, 22:34
          Odpowiedź na wpis - ha, na skojarzenie mnie z Marcinem - haha. Próbuj, próbuj.
          • intel78 Re: PO wyrzuca ludzi 05.08.11, 23:11
            I co nikt mi nie odpowie na interesiki towarzystwa PO? Pani Sylwio smiało, bardzo prosze niech pani się nie krepuje, w końcu siedziała pani na kolanach u kolwasa, niech pani cos powie o brudach w PO. Czyżby Madzia nie pozwalała? Uff jaka szkoda !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka