m3j 06.02.14, 16:08 Czy gdzieś publicznie podano do wiadomości wyniki ankiety pasażerów KMŁ i wyniki badań dotyczące tzw. napełnień pojazdów? Te dane miały mieć wpływ na zmianę tras autobusów. Bardzo jestem ciekaw jak to wyglądało "na papierze". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niejeden01 Re: Zmiana tras KMŁ 06.02.14, 20:56 Podejrzewam, że wyniki są w głowie P.Prezesa, bo do DzN ankieterzy nie dotarli,przynajmniej do tych z którymi rozmawiałem.Wyniki dopasowali do planów i wyszło takie coś co utrudniło zwykłym ludziom życie. Ot i cała zagadka. Odpowiedz Link Zgłoś
nani1916 Re: Zmiana tras KMŁ 07.02.14, 00:29 nawet jakby opublikowali, to chyba nie myślisz, że ta publikacja byłaby inna, niż aktualne kursy kmł... Odpowiedz Link Zgłoś
k72 Re: Zmiana tras KMŁ 09.02.14, 23:14 Dziekanów ma wiecznie problemy, a ankieta była na stronach komunikacji, miasta wystarczy zajrzeć. Ja rozmawiałem z kilkoma osobami z tego rejonu (Dziekanów Polski) i są zadowoleni. Może to były nie te osoby co narzekają na forum. A zresztą jak nie pasuje macie jeszcze Polonusa. Odpowiedz Link Zgłoś
starsailor3 Re: Zmiana tras KMŁ 10.02.14, 00:39 Hehheheh, dobre:) Faktycznie niektórzy to ciągle problemy i w życiu nie dogodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
niejeden01 Re: Zmiana tras KMŁ 10.02.14, 08:12 Kogo nie boli ,temu powoli.Człowieku nie zabieraj głosu jak nie masz zielonego pojęcia w tej sprawie.Rozmawiałeś z ludżmi z Dziekanowa Polskiego? No popatrz- są zadowoleni? Przecież to dla nich i dla pasażerow z Kiełpina utworzono BIS-Sadowa.Swoją drogą macie racje ha ha ha ciągle narzekają chociaż nie mają racji. Łomianki też mogą korzystać z Polonusa, po co im Ł-ka co 10 minut? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Zmiana tras KMŁ 10.02.14, 16:44 niejeden01 napisał(a): > Kogo nie boli ,temu powoli.Człowieku nie zabieraj głosu jak nie masz zielonego > pojęcia w tej sprawie.Rozmawiałeś z ludżmi z Dziekanowa Polskiego? A Ty jesteś z Dziekanowa Polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
niejeden01 Re: Zmiana tras KMŁ 10.02.14, 19:36 Pasażerowie z Dziekanowa Polskiego mają prawo być zadowoleni,bo mają oprócz BIS również BIS-SADOWA. Jestem z Dziekanowa Nowego. Odpowiedz Link Zgłoś