Dodaj do ulubionych

Zmiana tras KMŁ

06.02.14, 16:08
Czy gdzieś publicznie podano do wiadomości wyniki ankiety pasażerów KMŁ i wyniki badań dotyczące tzw. napełnień pojazdów? Te dane miały mieć wpływ na zmianę tras autobusów. Bardzo jestem ciekaw jak to wyglądało "na papierze".
Obserwuj wątek
    • niejeden01 Re: Zmiana tras KMŁ 06.02.14, 20:56
      Podejrzewam, że wyniki są w głowie P.Prezesa, bo do DzN ankieterzy nie dotarli,przynajmniej do tych z którymi rozmawiałem.Wyniki dopasowali do planów i wyszło takie coś co utrudniło zwykłym ludziom życie. Ot i cała zagadka.
      • nani1916 Re: Zmiana tras KMŁ 07.02.14, 00:29
        nawet jakby opublikowali, to chyba nie myślisz, że ta publikacja byłaby inna, niż aktualne kursy kmł...
        • k72 Re: Zmiana tras KMŁ 09.02.14, 23:14
          Dziekanów ma wiecznie problemy, a ankieta była na stronach komunikacji, miasta wystarczy zajrzeć. Ja rozmawiałem z kilkoma osobami z tego rejonu (Dziekanów Polski) i są zadowoleni. Może to były nie te osoby co narzekają na forum. A zresztą jak nie pasuje macie jeszcze Polonusa.
          • starsailor3 Re: Zmiana tras KMŁ 10.02.14, 00:39
            Hehheheh, dobre:) Faktycznie niektórzy to ciągle problemy i w życiu nie dogodzisz.
            • niejeden01 Re: Zmiana tras KMŁ 10.02.14, 08:12
              Kogo nie boli ,temu powoli.Człowieku nie zabieraj głosu jak nie masz zielonego pojęcia w tej sprawie.Rozmawiałeś z ludżmi z Dziekanowa Polskiego? No popatrz- są zadowoleni? Przecież to dla nich i dla pasażerow z Kiełpina utworzono BIS-Sadowa.Swoją drogą macie racje ha ha ha ciągle narzekają chociaż nie mają racji. Łomianki też mogą korzystać z Polonusa, po co im Ł-ka co 10 minut?
              • sibeliuss Re: Zmiana tras KMŁ 10.02.14, 16:44
                niejeden01 napisał(a):

> Kogo nie boli ,temu powoli.Człowieku nie zabieraj głosu jak nie masz zielonego
                > pojęcia w tej sprawie.Rozmawiałeś z ludżmi z Dziekanowa Polskiego?

A Ty jesteś z Dziekanowa Polskiego?
                • niejeden01 Re: Zmiana tras KMŁ 10.02.14, 19:36
                  Pasażerowie z Dziekanowa Polskiego mają prawo być zadowoleni,bo mają oprócz BIS również BIS-SADOWA. Jestem z Dziekanowa Nowego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka