Dodaj do ulubionych

sklep NEKO

24.10.14, 19:30
Sklep tragiczny. Organizacja kas lepiej nie mówić, 15 minut stania w kolejce. Produkty ekologiczne w symbolicznej ilości postawione przy wejściu do sklepu. Na półkach asortyment Carrefour. Więcej tam nie pójdę. A jakie są Wasze opinie na temat nowego sklepu?
Obserwuj wątek
    • nani1916 Re: sklep NEKO 24.10.14, 19:55
      Dziś wpadłem zobaczyć jak to wygląda i pierwsze co to obsługa z poprzedniego sklepu, potem spojrzałem na ceny, nawet w moim osiedlowym sklepie jest taniej od kilku do kilkudziesięciu groszy xD. Co do kolejek właśnie się zastanawiałem o co chodzi, że ludzie stoją wszędzie z jakimiś numerkami.
    • anonymous6 Re: sklep NEKO 24.10.14, 20:16
      Opinia dokladnie taka jak Twoja. Z wyjatkiem tego, ze personel jest bardzo mily. W kazdym razie ten sklep jest nie wiadomo dla kogo. Bezplciowy. Wiecej sie tam nie wybieram.
    • te-nia Re: sklep NEKO 26.10.14, 09:59
      Spodziewałam się czegoś nowego. A tu niestety obsługa ta sama, płacenie za zakupy wydaje się mało rozsądne (chyba chcą zarobić na kawie). Gazet nie będzie, wiem że kiosk tuż obok, ale ja lubię przejrzeć przed zakupem.Jednym słowem przerost formy nad treścią
    • wolnelomianki2015 Re: sklep NEKO 15.11.14, 00:29
      nie za ostre te opinie?
      • catalabamaa Re: sklep NEKO 15.11.14, 00:52
        Wg mnie nie za ostre .... Trzy razy tam byłam, na otwarciu, które okazało się tragiczne i wczoraj i niestety okazywało się za każdym razem, że mi nabijano więcej niż powinnam zapłacić .... Raz za sałatkę, która powinna kosztować chyba 7 czy 8zł / kg naliczono mi 34zł/kg więc dużo więcej, gdybym miała więcej zakupów pewnie by i przeszło ............ Drugim razem była pomyłka przy wędlinach i dzisiaj znowu to samo .... Za pasztet miałam zapłacić 2x więcej niż było naliczone na wydruku naklejonym na papierek, w którym był on zawinięty :/ :/ :/ Jak już zdarza się to trzeci raz to człowiek traci nerwy, zwłaszcza, gdy zgłaszam to kasjerce a ta ze znaczkiem "uczę się" noszonym od dnia otwarcia nie raczy iść i wyjaśnić sprawy, tylko stroi głupie miny, że człowiek się kłóci o kilka zł....
    • kolikuj34 Re: sklep NEKO 30.11.14, 08:15
      Zmieniło się coś. Jeszcze nie byłem w tym sklepie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka