randolff 30.11.04, 14:03 Od soboty mieszkamy wraz z żoną i córkami w Łomiankach! Korzystając z okazji że od tego czasu jestem pierwszy raz przed komputerem pragne ze wszystkimi forumowiczami podzielić sie naszą radością i gorąco pozdrowić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yo_oo Re: Pozdrawiam z Łomianek 30.11.04, 15:57 witaj wprawdze to dopiero moje drugie Świeta w Łomiankch ale serdecznie witam calą Wasza rodzinke Odpowiedz Link Zgłoś
ijo1 Re: Pozdrawiam z Łomianek 30.11.04, 16:08 Serdecznie witam, zycze wszystkiego najlepszego,duzo milych wrazen i spokojnych sasiadow. Kaśka z Kiełpina Odpowiedz Link Zgłoś
effka454 Re: Pozdrawiam z Łomianek 01.12.04, 11:33 Witam i życzę miłego wtapiania się w społeczność łomiankowską :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mama.restauracyjna Re: Pozdrawiam z Łomianek 01.12.04, 16:46 Witajcie serdecznie!!W jakim wieku dziewczynki?Tu nasza 3cia zima.Wszytkiego dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Pozdrawiam z Łomianek 02.12.04, 09:10 Dziękuję wszystkim za dobre słowo. Widzę, że kilka osób też mieszka tu od niedawna. Jesli macie jakieś rady/uwagi dla początkującego Łomiankowicza to chętnie posłucham. A córki mam w wieku 13 i 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Pozdrawiam z Łomianek 17.04.05, 23:07 Randolffie, to juz prawie pół roku! Córy się identyfikują z Łomiankami? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Pozdrawiam z Łomianek 18.04.05, 09:00 Tak, czas leci. Już prawie nie pamietamy jak to było mieszkać w bloku... do dobrego człowiek się szybko przyzwyczaja. Wszyscy jesteśmy zadowoleni ze zmiany, a dzieciaki najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś