Dodaj do ulubionych

Fryzjer w Ł.

16.09.05, 11:12
Był ktoś może w tej galerii fryzur koło Jazz Cafe? Albo w tej drugiej na
początku Jeziornej, obok os. Baczyńskiego (nie wiem czy jeszcze tam jest)?
Byłabym wdzięczna odpowiedzi dzisiaj do 13. Oczywiście chodzi o to czy dobrze
strzygą i nie robią loków ala komunistyczna-stara-baba. ;)
Obserwuj wątek
    • randolff Re: Fryzjer w Ł. 16.09.05, 11:21
      Ja bywam w Galerii Fryzur, ale że fryzura "krótko po męsku" nie jest szczytem
      fryzjerskiej wirtuozerii, to nie czuję się kompetentny w ocenianiu tego
      zakładu :)
      • krzysiom1 Re: Fryzjer w Ł. 16.09.05, 14:39
        Bywam z mą młodzieżą w Galerii Fryzur na Jeziornej. Panie miłe.
        Też trudno cos powiedzić
        Musze się spytać koleżanki małżonki, ostatnio była i chyba jest zadowolona. Ja
        uważam że nieżle.
    • kmsanczia Re: Fryzjer w Ł. 18.09.05, 19:45
      Już sprawidziłam (na sobie;) i mogę powiedzieć, że strzygą i czeszą fajnie,
      szybko i bardzo tanio (zapłaciłam 30 zł za dość długie włosy) - Galeria fryzur
      koło Jazz Cafe (po schodkach).
    • logownica Re: Fryzjer w Ł. 19.09.05, 11:40
      No kmsanczia z tymi lokami to podpdłaś, cikawe co by na te komunistyczno-staro-
      babskie loki moj fryzjer (teraz to stylista sie nazywa) powiedział. Jakby co
      polecę go, chociaż nie łomiankowski a sródmiejsko-warszawski. Niemniej czekam
      na donosy o utalentowanych fryzjerach z Łomioanek, najchętniej spod patronatu
      loreal professionnel, chętnie się przeniosę (bez kompleksu że wsiowy fryzjer).
    • logownica Re: Fryzjer w Ł. 19.09.05, 11:48
      No kmsanczia teraz to podpadłaś. Koniec z nami. Ciekawe co na te komunistyczno-
      staro-babskie loki by mój fryzjer (ups przepraszam, teraz to sie "stylista"
      nazywa), ktory prostowania mi kategorycznie zakazał. Jakby co polecę faceta
      chociaż sródmiejsko-warszawski bo jakoś nie widzę zachwytów nad tymi
      łomiankowskimi. Niemniej, chętnie się przeniosę (bez kompleksu, że wsiowo) więc
      czekam na doniesienia o utalentowanych fryzjerach najchętniej spod patronatu
      loreal professionnel.
    • logownica Re: Fryzjer w Ł. 19.09.05, 11:48
      No kmsanczia teraz to podpadłaś. Koniec z nami. Ciekawe co na te komunistyczno-
      staro-babskie loki by mój fryzjer (ups przepraszam, teraz to sie "stylista"
      nazywa), ktory prostowania mi kategorycznie zakazał. Jakby co polecę faceta
      chociaż sródmiejsko-warszawski bo jakoś nie widzę zachwytów nad tymi
      łomiankowskimi. Niemniej, chętnie się przeniosę (bez kompleksu, że wsiowo) więc
      czekam na doniesienia o utalentowanych fryzjerach najchętniej spod patronatu
      loreal professionnel.
      • logownica Re: Fryzjer w Ł. 19.09.05, 11:51
        To znowu ja :-)) przepraszam ale mialam info ze sie nie wysłało :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka