wydra35 24.11.05, 15:16 zapraszam wszystkich serdecznie na zebranie mieszkańców osiedla Łomianki Górne warto przyjść i posłuchać np. p.Grądzkiego jak opowiada o trasie po wale zaprzaszm dziś o 19,00 w ICDS ul.Staszica róg Warszawskiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wydra35 Re: zebranie mieszkańców 24.11.05, 15:22 zapraszam również na zebranie osiedla Łomianki Stare jutro o 18.00 w Domu Kultury ul. Gościncowa Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: zebranie mieszkańców 24.11.05, 15:43 Wydra,masz jak w banku,będę napewno, nie mogę sobie tej przyjemności odmówić, A jak mi się uda to może dorwę się do głosu, a co mi tam........ Odpowiedz Link Zgłoś
wydra35 Re: zebranie mieszkańców 24.11.05, 18:19 witaj mazowianka trzymam za slowo, trzeba sie odezwać i powiedzieć co myslimy o ich rządach gwarantuje że ja tez bede i powiem im co mysle na ich temat o tym jak doprowadzili łomianki do ruiny centra rowerowe i inne glupie zachcianki a woda , kanalizacja w lesie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś