sloggi 02.12.05, 13:18 Jakie plany na weekend mają Łomiankersi? Być może mamy jakiś łomianecki kanon zachowań? Porównajmy sposób spędzania wolnego czasu, być może istnieją zależności :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaco2001 Re: Plany na weekend? 02.12.05, 13:31 ja po 5 dniach spędzonych de facto w wawie (wyjeżdżam i wracam do łomianek jak jest ciemno)będę spędzał weekend w łomiankach. więc jeśli moje kochanie zwolni mnie z obowiązku zakupów w supermarkecie w wawie to w sobotę rano na bazarek po warzywa, owoce i jakieś zwłoki ;), jak nie będzie chlapy to zabieram bejbika do puszczy (może uśnie ze zmęczenia jak człowiek o 20:00) a wieczorem (jak z kolei my nie uśniemy) może jakiś seansik w kinie :) a niedziela - no cóż teściówka się zapowiadała.... Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: Plany na weekend? 02.12.05, 14:39 Ja po ciężkiej pracy na niwie społecznej wywalam papiery w kąt,idę na Barbary,a w niedzielę będę zbierać siły na przyszły tydzień,bo będzie się dużo ciekawych rzeczy działo,więc muszę mieć sprawny umysł. Zyczę wszystkim miłego wypoczynku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Plany na weekend? 02.12.05, 15:49 kinderbal w Podkowie w niedzielę. W sobotę muszę kupić prezencik. Poza tym trzeba mi przemyśleć organizacyjnie przyszły weekend (5 urodziny starszego!). Już się boję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
boryska Re: Plany na weekend? 03.12.05, 16:35 A wwybiera się jutro ktoś do naszego Centrum Sportowego na zabawy dla dzieci? Ja się może z moimi wybiorę :) za "darmo" to może warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
dotttaa78 Re: Plany na weekend? 03.12.05, 17:52 my sie wybieramy. Może nie koniecznie na basen, ale na malowanie buziek i plastyczne zabawy na pewno. Jak zdążymy to i na Mikołaja się załapiemy. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś