Dodaj do ulubionych

zagubil sie?

IP: *.proxy.aol.com 29.10.02, 04:46
ani na tczewie,ani na newie.gdzies ty sie sawo podzial,czy tak jak moj kuzyn
tez jestes ambasadorem w azji?odezwij sie i stamtad.
Obserwuj wątek
    • sawa55 Re: zagubil sie? 29.10.02, 12:36
      Gość portalu: zntk napisał(a):

> ani na tczewie,ani na newie.gdzies ty sie sawo podzial,czy tak jak moj kuzyn
      > tez jestes ambasadorem w azji?odezwij sie i stamtad.

Na szczęśliwicach przebywałem, bo zasiębiony byłem. Teraz już i lepiej i po
      (tylko) Polsce spaceruję...
      trochę po włochach, trochę po ursusie, troszeczkę w żelazowej woli, i krakowie-
      może:) Szkoda pisać. Mało czasu, a tyle do zrobienia:)
      • Gość: zntk Re: zagubil sie? IP: *.proxy.aol.com 30.10.02, 07:32
        to prawda,tego czasu to rzeczywiscie mamy za malo.wyglada i na to,ze nie bedzie
        nawet czasu by umrzec.ale trzymaj sie,nie upadaj na duchu i madrze krzycz
        od czasu do czasu do rozumnych i rozstropnych glow.
        • sawa55 Re: zagubil sie? 30.10.02, 12:50
          Gość portalu: zntk napisał(a):

> to prawda,tego czasu to rzeczywiscie mamy za malo.wyglada i na to,ze nie
          bedzie
          > nawet czasu by umrzec.ale trzymaj sie,nie upadaj na duchu i madrze krzycz
          > od czasu do czasu do rozumnych i rozstropnych glow.

czasu mam za mało...
          Krzyczę, ale tylko w zamkniętym pomieszczeniu i nie ze złości. Stonowałem z
          okazywaniem złości i stałem się bardziej potulny.
          czytałem w ostatnim newsweek-u że to może początek depresji... :)
          Ale chyba jednak nie:)

P.S. a czemu myślisz o śmierci??? Życie jest takie piękne i tyle może przynieść
          radości...
          • Gość: zntk Re: zagubil sie? IP: *.proxy.aol.com 30.10.02, 16:42
            sawo,ja o niej nie mysle.to tylko taka parafraza do braku nam na wiele spraw
            czasu.lecz w obecnym systemie z drugiej strony,smierc to rzecz normalna.lecz
            zycie jak piszesz,jest piekne i warto z radoscia z niego korzystac i z wiara
            oczekiwac tego co Bog obiecal,czyli min.zycia wiecznego bez chorob i smierci
            [Objawienie 21:4].przy okazji mozesz to sam przeczytac w swym egzemplarzu
            Biblii.puki co,miejmy chec do zycia i chec do pracy,poniewaz jest to laska od
            Boga.i odrzucmy niezdrowe mysli po za siebie,jak depresje i umierania.
            zycze kolejnego,przyjemnego dnia,gdziekolwiek bedziesz,czy to na tczewie,czy na
            newie.
            • sawa55 Re: zagubil sie? 30.10.02, 18:42
              ...amen.
              • Gość: zntk Re: zagubil sie? IP: *.proxy.aol.com 31.10.02, 02:56
                dziekuje sawa.ten wyraz jest twym potwierdzeniem,twej jednomyslnosci ze mna.
                chyba jego znaczenie dobrze znasz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka