Gość: zntk IP: *.proxy.aol.com 29.10.02, 04:46 ani na tczewie,ani na newie.gdzies ty sie sawo podzial,czy tak jak moj kuzyn tez jestes ambasadorem w azji?odezwij sie i stamtad. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sawa55 Re: zagubil sie? 29.10.02, 12:36 Gość portalu: zntk napisał(a): > ani na tczewie,ani na newie.gdzies ty sie sawo podzial,czy tak jak moj kuzyn > tez jestes ambasadorem w azji?odezwij sie i stamtad. Na szczęśliwicach przebywałem, bo zasiębiony byłem. Teraz już i lepiej i po (tylko) Polsce spaceruję... trochę po włochach, trochę po ursusie, troszeczkę w żelazowej woli, i krakowie- może:) Szkoda pisać. Mało czasu, a tyle do zrobienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zntk Re: zagubil sie? IP: *.proxy.aol.com 30.10.02, 07:32 to prawda,tego czasu to rzeczywiscie mamy za malo.wyglada i na to,ze nie bedzie nawet czasu by umrzec.ale trzymaj sie,nie upadaj na duchu i madrze krzycz od czasu do czasu do rozumnych i rozstropnych glow. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: zagubil sie? 30.10.02, 12:50 Gość portalu: zntk napisał(a): > to prawda,tego czasu to rzeczywiscie mamy za malo.wyglada i na to,ze nie bedzie > nawet czasu by umrzec.ale trzymaj sie,nie upadaj na duchu i madrze krzycz > od czasu do czasu do rozumnych i rozstropnych glow. czasu mam za mało... Krzyczę, ale tylko w zamkniętym pomieszczeniu i nie ze złości. Stonowałem z okazywaniem złości i stałem się bardziej potulny. czytałem w ostatnim newsweek-u że to może początek depresji... :) Ale chyba jednak nie:) P.S. a czemu myślisz o śmierci??? Życie jest takie piękne i tyle może przynieść radości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zntk Re: zagubil sie? IP: *.proxy.aol.com 30.10.02, 16:42 sawo,ja o niej nie mysle.to tylko taka parafraza do braku nam na wiele spraw czasu.lecz w obecnym systemie z drugiej strony,smierc to rzecz normalna.lecz zycie jak piszesz,jest piekne i warto z radoscia z niego korzystac i z wiara oczekiwac tego co Bog obiecal,czyli min.zycia wiecznego bez chorob i smierci [Objawienie 21:4].przy okazji mozesz to sam przeczytac w swym egzemplarzu Biblii.puki co,miejmy chec do zycia i chec do pracy,poniewaz jest to laska od Boga.i odrzucmy niezdrowe mysli po za siebie,jak depresje i umierania. zycze kolejnego,przyjemnego dnia,gdziekolwiek bedziesz,czy to na tczewie,czy na newie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zntk Re: zagubil sie? IP: *.proxy.aol.com 31.10.02, 02:56 dziekuje sawa.ten wyraz jest twym potwierdzeniem,twej jednomyslnosci ze mna. chyba jego znaczenie dobrze znasz. Odpowiedz Link Zgłoś