krzysiom1 02.01.06, 16:43 Był ktoś na jakieś fajnej balandze? Może podzieli się swoimi wrażeniami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iod Re: Inne sylwestry? 02.01.06, 16:51 na fajnej to ja nie byłam, ale znowu przeraziła mnie obecna młodzież - na szczęście była wysoce zamerykanizowana, i juz mnie żadna bratowa nie będzie tu głupot gadać, że do jakiejś brytyjskiej czy amerykańskiej wysoce za drogiej szkoły mam dziecko posyłać. Chyba żeby zidiociało. Sorry, mój Sylwester to był niewypał typowy. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Inne sylwestry? 02.01.06, 21:14 tylko ja byłam na kiepskiej imprezie? DLACZEGO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Inne sylwestry? 02.01.06, 21:15 Bo nie chciałaś przyjść nad jeziorko. Przecież miałaś do ostatniej chwili wspaniały, śniegowy wykręt, że nie możesz się wydostać z Łomianek Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Inne sylwestry? 02.01.06, 21:17 oj frags, bo my z mężem to tacy jesteśmy, że na kurs asertywności to do końca życia powinniśmy regularnie uczęszczać. Poza tym znajomi podjechali pod sam nasz dom jeep'em (czy jakimś takim innym czołgiem) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Inne sylwestry? 02.01.06, 21:19 wyprowadzili Was związanych pod bronią? Hmm, to rzeczywiście nieasertywna sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Inne sylwestry? 02.01.06, 21:20 oni to robią z czarującym uśmiechem na twarzy - no nie - mili są bardzo i to jedni z nielicznych takich pomieszanych jak my z mężem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Inne sylwestry? 02.01.06, 21:23 Ja też jestem pomieszany - Ewa jest ze Skarżyska. To przecież zupełnie daleko? Odpowiedz Link Zgłoś