kmsanczia 15.04.06, 18:10 Kto wie co to jest KUBYŁAS? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iod Re: Zagadka świąteczna 15.04.06, 18:17 nie wiem czy wiem, ale na allegro się pokazało... Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Zagadka świąteczna 15.04.06, 18:17 Coś po angielsku - liczba mnoga od KUBYŁA Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Zagadka świąteczna 15.04.06, 18:18 łomatko, esscort, uśmiałam się.... teraz z allegro: Zażywając kąpieli w prezentowanym przez naszą firmię wyrobie, możecie Państwo zakosztować nieznanego dotąd sposobu na relaks i wypoczynek, a także zabawę. Naturalne ciepło pieca daje niesamowite doznania. W odróżnieniu od sauny z tej przyjemności może skorzystać każdy. Latem można w ciągu kilku minut wymontować piec i mamy gotowy basen dla dzieci. Kiedy nie korzystamy z kubyłasa mozna go zamknąć dwuczęściową pokrywą i użytkować jako stół. Interesujące... Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Zagadka świąteczna 15.04.06, 18:20 Km pewnie to sobie kupiła. Jest gdzieś zdjęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Zagadka świąteczna 15.04.06, 18:22 www.allegro.pl/item97714506_kubylas_balia_z_piecem_nowosc_na_allegro.html Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Zagadka świąteczna 15.04.06, 18:24 o, właśnie, dla mnie jakoś za trudne było...;) A co Ty tak kmsanczia z tym kubyłasem wyskoczyłaś???? Chociaż - człowiek całe życie się uczy, jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Zagadka świąteczna 15.04.06, 18:26 A bo taka fajna nazwa, świątecznie się kojarzy kubylaśnie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Zagadka świąteczna 15.04.06, 18:28 No, ładne cacko! I zrelaksować sie w tym można i pobawić się. Zastanawiam sie tylko, dlaczego to była zagadka świateczna. W tym świetujecie? Ale w jakim wariancie - gorąca woda, basen czy przy zastosowaniu jako stół? Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Zagadka świąteczna 15.04.06, 18:29 Myślałam, że ktoś bogatszy kupi i zaprosi, w porywach do 4 osób się mieści w kubyłasie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Zagadka świąteczna 15.04.06, 18:32 esscort napisał: > Zastanawiam sie > tylko, dlaczego to była zagadka świateczna. W tym świetujecie? Najwyraźniej kmsanczia marzy o odpoczynku. Może byc i w kubyłasie... Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Zagadka świąteczna 15.04.06, 18:38 patrząc na kubyłasa wielofunkcyjnego za jedyne 10 tys, przypomniała mi się książka "Ulica marzycieli" (Robert McLiam Wilson). Tam był taki jeden z głową do interesów, Misiek. Jakoś tak mi się skojarzyło, chociaż on od kubyłasów nie zaczynał, ale też nieźle wymyślił. Książkę polecam. Zupełnie nieświątecznie - jeden z lepszych opisów zamachów bombowych (chodzi mi o pomysł na opis oczywiście). Aaa, rzecz dzieje się w Belfaście. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Zagadka świąteczna 15.04.06, 18:28 O, takie by mi się przydało: www.allegro.pl/item97966635_lezak_ogrod_sauna_producent_.html#photo Odpowiedz Link Zgłoś
jorybka1 Re: Zagadka świąteczna 15.04.06, 23:39 A może poświątecznych porządkach i wypiekach tu odpoczniemy? www.home.pl/webmail/readmail?id=17531758&folder=704815&a=2 Odpowiedz Link Zgłoś
jorybka1 Re: Zagadka świąteczna 15.04.06, 23:41 Powiedziałam ,ze miś o małym technicznym rozumku jestem. No i nie udało mi się przesłać tej strony. A taki piękny hotel na Bali tam był. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Zagadka świąteczna 15.04.06, 23:42 jorybka, na słowo wierzę, już pakuję walizki i jadę ;) Łatwiej chyba będzie z tym leżaczkiem-bujaczkiem jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
jorybka1 Re: Zagadka świąteczna 15.04.06, 23:43 zdecydowanie łatwiej, na tarasik go wystawić i prawie jak na Bali. Tylko gdzie to ciepełko i palmy? Odpowiedz Link Zgłoś