Dodaj do ulubionych

Czy to prawda ?

20.07.06, 20:51
Obserwuj wątek
    • brycezion Re: Czy to prawda ? 20.07.06, 20:55
      Czy to prawda,że podobno dziś w TVP3 w Kurierze Mazowieckim Sokołowski
      oświadczył,że Bielany i Bemowo popierają "Trasę po wale" ?Czy ktoś to widział?
      Przecież ich Rady Dzielnic zaopiniowały ją negatywnie.Są na to ich uchwały.
      • 111majka Re: Czy to prawda ? 20.07.06, 21:58
        Przed chwilą na Trójce coś mowił Wasz Sokołowski. Pewnie dzis jeszcze będą powtarzać.
        • drabbu Re: Czy to prawda ? 20.07.06, 22:05
          W "Kurierze Warszawy i Mazowsza" w materiale poświęconym Warszawie zapychającej
          się samochodami, po wypowiedzi na ten temat dyr. Dąbrowskiego z GDDKiA,
          nastąpiła wzmianka o kłopotach z wyprowadzeniem na północ trasy wylotowej, i na
          tle jakiejś zatłoczonej ulicy głos lektorki: "władze Bemowa, Bielan i Łomianek
          chcą trasy nad Wisłą", poczym pokazuje się p.burmistrz Sokołowski mówiąc jedno
          zdanie, że opór przeciwko tej trasie jest tak irracjonalny, że "no cóż chyba
          ktoś ma w tym interes".
          • krzysiom1 Re: Czy to prawda ? 20.07.06, 22:13
            Pewnie Sokół im tak powiedział a nikomu nie chciało się sprawdzić tej
            wiadomości na Bielanach czy Bemowie.
            Takich mamy dziennikarzy...
            • drabbu Re: Czy to prawda ? 20.07.06, 22:21
              krzysiom1 napisał:

> Takich mamy dziennikarzy...

I szkoda, że takich...
              W tym "Kurierze" pokazał się też p. Krogulec, jako przedstawiciel
              Stowarzyszenia dla Bezpiecznej Komunikacji i Ochrony Przed Powodzią
              (Krogulca jestem pewien, nie jestem tylko pewien, czy dobrze cytuję tę nazwę).
              PTAKY FRUUU!
          • ptasznik11 Re: Czy to prawda ? 20.07.06, 22:21
            Ludzie ja mam omamy. Byłem na sesji Rady Bielan i tam na 19 radnych 19
            wypowiedzialo się przeciw trasie po/na/przy wale. Za tą trasą nie oddano ani
            jednego głosu. Kto redaktora przekonał, że Bielany i Bemowo są za wpuszczeniem
            całego ruchu z achodnie części województwa w kierunku Gdańska do Warszawy. A
            wszystkie te poświęcenia ludu Warszawy dla szczęścia wyborczego Sokoła.
            • papirus22 Re: Czy to prawda ? 20.07.06, 22:27
              Sokół się pogrąża, bo zaczyna bezczelnie kłamać.
              Sokołowski musi odejść!
        • brycezion Re: Czy to prawda ? 20.07.06, 22:29
          Włączyłem TVP3 i dla pewności nagrałem.
          Wojciech Krogulec (Stowarzyszenie Ochrony Przed Powodzią i Zagrożeniami
          Komunikacyjnymi) powiedział,że "duża obwodnica" skumuluje ruch tranzytowy w mieście.
          Po czym spiker powiedział,że mieszkańcy Bielan,Bemowa i Łomianek chcą,aby
          północny wlot do W-wy przebiegał wałem przeciwpowodziowym.Ale GDDKiA planuje ją
          w innym miejscu.
          Na koniec burmistrz Sokołowski oświadczył:"Irracjonalność oporu jest
          zadziwiająca i właściwie możnaby tylko snuć tutaj domysły,że ktoś musi mieć w
          tym interes,oczywiście".
          Dalej spiker powiedział,że ekolodzy twierdzą,że raport (GDDKiA) jest próbą
          zastraszenia warszawiaków,co by było,gdyby obwodnica ("duża") nie została
          wybudowana.
          No to już kolejne kłamstwa.Własnie ekolodzy brali udział w opracowaniu raportu
          GDDKiA.
          • papirus22 Re: Czy to prawda ? 20.07.06, 22:31
            Sokołowski musi odejść!
          • brycezion Re: Czy to prawda ? 20.07.06, 22:32
            No dość tych kłamstw.Jutro zawieziemy pisma (i wyślemy do "reszty") z załącznikami.
            • krzysiom1 Re: Czy to prawda ? 20.07.06, 22:34
              Ten facet i s-ka nie mają za grosz przyzwoitości?
              Kiliszek powinien przestać go do kościoła wpuszczać.
              • mazowianka Re: Czy to prawda ? 20.07.06, 23:15
                A może mieszkańcy zmuszą Sokołowskiego żeby te kłamstwa ODSZCZEKAŁ,
                na mszy w niedzielę,tylko niech nie zapomni wziąc ze sobą KROGULCA,
                i jak już odszczeka to co nakłamał, niech ODLATUJĄ w siną dal.
                A najzabawniej będzie jak go do kościoła nie wpuszczą.
                Już się niektórzy szykują.
                • ptasznik11 Re: Czy to prawda ? 20.07.06, 23:44
                  Tym co nie chcą go wpuścić do kościoła zostanie to w niebie policzone. Właśnie
                  napisałem obszernego meila do Kuriera.
                  Namawiam innych do pisania sprostowań i telefonowania do TVP3. Co to prezes
                  szczepański znowu wraca ?
                  • ziomalreaktywacja Re: Czy to prawda ? 21.07.06, 01:24
                    Proponuję wysyłać emaile do KURIERA
                    z prośbą o sprostowanie
                    im więcej tym lepiej
                    Ja wyślę jutro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka