ryba001 18.05.08, 20:56 Drodzy forumowicze - poszukuję informacji, gdzie w Łomiankach lub okolicy można wynająć areator. Z góry dziękuję za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esscort Re: wynajem areatora 18.05.08, 20:58 zapytaj w husqvarnie przy Kolejowej. Nie wiem, czy maja taką usługę ale mogą mieć Odpowiedz Link Zgłoś
jorybka1 Re: wynajem areatora 19.05.08, 08:38 esscort napisał: > zapytaj w husqvarnie przy Kolejowej. Nie wiem, czy maja taką usługę > ale mogą mieć Mają . Wypożyczam tam już od trzech lat. To jest Kolejowa 106. tel. 7510147. Proszę, i nie piszcie ,że jestem pracownikiem powyższej firmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
jojcorz Re: wynajem areatora 19.05.08, 09:53 jorybka1 napisała: >>> > Mają . Wypożyczam tam już od trzech lat. To jest Kolejowa 106. tel. > 7510147. > Proszę, i nie piszcie ,że jestem pracownikiem powyższej firmy :) >>> A czy czasem nie chodzi jorybka1, o tego bardzo miłego pracownika (mieszkajacego na terenie tej posesji), i tam pracujacego? To nie Ty? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jorybka1 Re: wynajem areatora 19.05.08, 11:19 jojcorz napisała: > > A czy czasem nie chodzi jorybka1, o tego bardzo miłego pracownika (mieszkajaceg > o > na terenie tej posesji), i tam pracujacego? > To nie Ty? ;)))) > Nie , to nie ja i nie mam zamiaru tego udowadniać. Miłego dnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: wynajem areatora 19.05.08, 10:36 Tez wypożyczałem ale przestałem, bo to kosztowna zabawa a jakość sprzętu przypadkowa. Tup używany na Allegro - zwróci się po roku. Odpowiedz Link Zgłoś
m.wojtek Re: wynajem areatora 19.05.08, 14:08 też niedawno przerabiałem ten problem: zamówić usługę full-wypas, wypożyczyć (też słyszałem o Husqvarnie na Kolejowej) ewentualnie kupić. I wybór padł na kupno: nowy aerator Gardena za 600 PLN. Co prawda elektryczny ale użytwjąc go 3 może 4 razy w roku to chyba idzie wytrzymać. Czemu więc kupować używany na Alllegro ? Chyba nie będą wiele tańsze. Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: wynajem areatora 20.05.08, 01:01 Bo na Allegro kosztuje ze 150zł :) A używam maks 2x w roku. Po co przepłacać? Odpowiedz Link Zgłoś