1szylider 09.09.04, 07:45 Witam! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16274&w=15608208 Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roberti.ori Re: Prawda o Avonie 09.09.04, 15:52 niestety dla avonu jest to prawda i jesli sie nie zmieni to wróżę kryzys na całego albowiem polacy nauczeni sa od pokoleń do buntu, co niestety grozi avonowi, ale tak z drugiej strony patrząc to oks boja się tak bardzo utraty swoich dochodów które sa śmieszne w porównaniu do nakładu ich pracy, że działają juz jak wyznawcy sekty aby ukryć smutna prawdę. oks w moim miescie sa wstanie wmówic mrówce małe słoniątko aby tylko niestracić obrotów. Odpowiedz Link
teegra Re: Prawda o Avonie 09.09.04, 17:03 Znam kilka okesek i wiem jakich sposobów używają aby zwiększyć obroty.Raz myślałam ,że jednej wymaluję jak do młodej (16 lat) KONSULTANTKI powiedziała .>No wiesz co? myślałam że potrafisz coś z sobą zrobić , sama nie używasz a chcesz żeby baby kupowały.Proszę złożyć zamówienie i wyglądać jak człowiek. Chyba stać cię na to?? i co Wy na to? Odpowiedz Link
1szylider Re: Prawda o Avonie 09.09.04, 20:52 teegra napisała: > Znam kilka okesek i wiem jakich sposobów używają aby zwiększyć obroty.Raz > myślałam ,że jednej wymaluję jak do młodej (16 lat) KONSULTANTKI > powiedziała .>No wiesz co? myślałam że potrafisz coś z sobą zrobić , sama n > ie > używasz a chcesz żeby baby kupowały.Proszę złożyć zamówienie i wyglądać jak > człowiek. Chyba stać cię na to?? i co Wy na to? Witam! Moze nie bylo to uprzejme z jej strony, ale jednak konsultantka powinna dawac przyklad... Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
1szylider Sekciartswo w czystej kilnicznej postaci 09.09.04, 23:28 roberti.ori napisał: > niestety dla avonu jest to prawda i jesli sie nie zmieni to wróżę kryzys na > całego albowiem polacy nauczeni sa od pokoleń do buntu, co niestety grozi > avonowi, ale tak z drugiej strony patrząc to oks boja się tak bardzo utraty > swoich dochodów które sa śmieszne w porównaniu do nakładu ich pracy, że > działają juz jak wyznawcy sekty aby ukryć smutna prawdę. > oks w moim miescie sa wstanie wmówic mrówce małe słoniątko aby tylko niestracić > > obrotów. Witam! ...masz tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16217&w=15609499 Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link