magdalaena1977 25.12.09, 10:57 a jakie są zarobki Stopów ? Na pewno niskie, bo to w końcu praca nie wymagająca kwalifikacji, ale ciekawe jak to się ma powiedzmy do płacy dozorcy w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ann Re: Zawód: Stopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.09, 12:05 Pewnie max. 1800 brutto (tak myślę). Szkoda, że teraz coraz mniej Panów i Pań Stop przed szkołami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Zawód: Stopek IP: *.rzeszow.mm.pl 25.12.09, 14:41 No u nas było dwóch stopków (dalej jest, tylko ja już dawno do podstawówki nie chodzę ;)) i to byli równi goście. Chodziło się z nimi często ze szkoły aż do przejścia jak wracali z przerwy, oczywiście był szacun wsród chłopaków i w ogóle ;) Miło wspominam p. Stopków. No i ta duma, kiedy po raz pierwszy cię nie przeprowadził, bo już skończyłeś podstawówkę... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Zawód: Stopek IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 25.12.09, 16:15 Po co osobie przeprowadzajacej przez jezdnie specjalny kurs? Zeby papierek byl i ktos mogl zarobic, szczegolnie ze zaswiadczenie wazne tylko 2 lata? 18 godzin szkolenia, by przeprowadzac przez jezdnie... Ja oferuje taki "kurs" w jednym zdaniu: Panie, bierzesz pan znak i jak dziecko dochodzi do przejscia wychodzisz na jezdnie i przeprowadzasz, tylko nie wyskakuj tuz przed samochodami, bo cie przejada. Koniec i styka. Jakiez to specjalne wymagania musi spelniac kandydat, skoro czesc ich nie spelnia? Przeciez do tej roboty nie trzeba nawet liczyc, pisac czy chocby mowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan Re: Zawód: Stopek IP: 67.159.5.* 25.12.09, 16:29 Ano, Polska... Wicie, rozumicie, taka osoba z dziecmi ma pracowac - to najlepiej, jakby byla po pedagogice, tak z magister chociaz. Ale to nie wystarczy, bo zeby przeprowadzic przez jezdnie trzeba miec umiejetnosci, ze hej. Dlatego musi miec szkolenie, platne, a jak. Wynagrodzenie? Najlepiej jakby robil za jakies 4 stowki, z prac interwencyjnych, ale skoro nikt nie chcial przyjsc to niestety trzeba bylo zaoferowac normalny etat... A ja sie dziwie - a gdzie zaswiadczenie o niekaralnosci? Przeciez osoba taka moze byc karana i pracujac z dziecmi wywierac na nie niekorzystny wplyw, czy wrecz demoralizowac. Ech, paranoja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huf No i jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.09, 17:54 Zaświadczenie od księdza proboszcza też by się przydało. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: No i jeszcze 28.12.09, 09:44 No i koniecznie zaświadczenie od seksuologa w sprawie braku skłonności do pedofilii. W końcu praca z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubok Re: Zawód: Stopek IP: *.adsl.inetia.pl 25.12.09, 18:53 Z tego co wiem to zaświadczenie o niekaralności jest wymagane+psychotesty. No i mają jakieś kursy i szkolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Zawód: Stopek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.12.09, 22:14 no jest to jakaś alternatywa dla absolwentów politologii ale napewno chętnych wielu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Zawód: Stopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.09, 11:08 "Jakiez to specjalne wymagania musi spelniac kandydat, skoro czesc ich nie spelnia?" Rekrutację przeprowadzano wśród bezrobotnych. Myślę, że część miała kłopot ze spełnieniem wymagań takich jak: chęć do pracy, trzeźwość, punktualność, obowiązkowość itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ole!! Re: Zawód: Stopek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.12.09, 14:38 dziwisz się jak przez 5 lat słuchali bzdur i pili bimber niewiadomego pochodzenia . polscy absolwenci to zakała rynku pracy Odpowiedz Link Zgłoś