Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sklep Puma Nike Adidas

IP: *.suwalki.vectranet.pl 18.02.10, 22:13
    Czy ktoś z was pracuje w tych sklepach? Jakie są zarobki w tej pracy i czy
    uważacie, że ciężko się tam dostać??Polecacie tam pracować czy raczej
    nie?Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: ancia Re: Sklep Puma Nike Adidas IP: *.stk.vectranet.pl 20.04.10, 23:20
        hej;)mam sasiada który tam pracuje od 5 lat teraz jest na delegacji
        we wrocławiu i bardzo sobie chwali pracuej w adidasie w roterdamie
        przez firme otto sie tam dostał....jesli bedziesz miał jakas oferte
        bez znajomosci jezyka dla dwoch osob to daj znac dziekuje
      • Gość: Toney Re: Sklep Puma Nike Adidas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 21:20
        Omijać z daleka !!! Cwaniactwo na które należałoby nasłać inspekcję pracy !!!
        Najpierw zapraszają Cię na 3 dni próbne za które nie płacą a potem może łaskawie
        dostaniesz umowe zlecenie , żenada !!! Atmosfera do dupy , gówniary które tam
        "kierownikują" (co w praktyce oznacza poza obsługą klienta obsługę kasy
        fiskalnej <loooool> wiecie taki wyższy stopień wtajemniczenia)to wieś która
        uważa że robi poważną karierę hehe np. gdy podczas pierwszego (bezpłatnego) dnia
        podczas przerwy zszedlem sobie piętro niżej zakupić soczek zrobiły mi wykład że
        to niedozwolone i jak jest przerwa to trzeba iść na zaplecze. Na argumenty że w
        małym magazynku (zaplecze) jest duchota, pozatym wolę się przejść po galerii -
        strasznie sie na mnie te "wyrocznie" poobrażały hihi Stawka 6 zł/h , praca
        polega na chodzeniu przez 8 godzin po pomieszczeniu przy głosnej muzyce (techno)
        i namolnym zaczepianiu klientów. Tak jest w Galerii Mokotów - WaWa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka