Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wybrali testera wody

IP: *.zone3.bethere.co.uk 06.05.10, 09:04
    Pamietam ze jako dziecko bawilismy sie pytajac kto za ile wypilby np
    wode z szamba.... Sorry ale 20 tys za 4 miechy to na budowie za
    podawanie cegiel mozna dostac..... Brawo polska inteligencja !!!
    Obserwuj wątek
      • afiag Re: Wybrali testera wody 06.05.10, 09:43
        Wody z basenu tez musiał się napić?! Błeeeeee
        • naczelny_troll_forum Re: Wybrali testera wody 06.05.10, 15:40
          Nasikałem do niej
          • Gość: atx Re: Wybrali testera wody IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.05.10, 19:40
            Szanowni dziennikarze, przeciez w calej tej akcji chodzilo glownie o szum w mediach i darmowa reklame, a nie sprawdzanie jakosci wody... Brawa dla "firmy od filtrów" (i tak kazdy juz wie o jaka firme chodzi) - za 20tys. mogliby wykupic ze 2 sredniej wielkosci ogloszenia, a tak ich przekaz dotarl dzieki Wam znacznie dalej.
      • Gość: Chemik Wybrali testera wody IP: 80.156.42.* 06.05.10, 09:57
        Trzeba mieć aż doktorat, żeby móc zostać szambonurkiem??? BRAVO!
      • Gość: ter prymitywna reklama filtrów a głupki się podniecają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.10, 10:15
        celem zatrudnienia tego gościa jest zrobienie rozgłosu wokół filtrów do wody
        producenta na "B". To nawet nie jest oryginalne - pomysł skopiowany z zachodu
        gdzie na nikim już to wrażenia nie robi. A osły się tym podniecają,
        dyskutują... o to właśnie chodzi
        • afiag Re: prymitywna reklama filtrów a głupki się podni 06.05.10, 12:08
          Sam jesteś osłem. Ja po przeczytaniu tego niusa w ogóle nie zwróciłem uwagi na
          filtry do wody ani tym bardziej że to firma Z. Jak widać pozostali wpisujący się
          tutaj też NIE. Wszyscy zwrócili natomiast uwagę że koleś chemik będzie pił
          jakieś szczochy za 5k miesięcznie. A więc ośle przemyśl to zanim nazwiesz kogoś
          osłem.
          • Gość: ter Re: prymitywna reklama filtrów a głupki się podni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.10, 15:55
            Przecież nikt Ci na początku nie powie, że to manipulacja. Jak pod salonami
            Orange ustawiały się całonocne kolejki po iPhone'a to też nikt nie pisał, że to
            specjalnie opłaceni ludzie tylko, że taki jest popyt na produkt Apple. Poczekaj
            chwilę: teraz jest info, że gość będzie badał wodę za 20.000 by wzbudzić
            zainteresowanie, potem będą niby neutralne informacje o stanie wody w danych
            miastach a na koniec będzie konkluzja, że woda z kranu nie nadaje się do picia
            ale po użyciu filtra wiadomej firmy jest lepsza niż butelkowana mineralna plus
            jakieś kalkulacja jak to się opłaca
      • Gość: demil Wybrali testera wody IP: 194.50.110.* 06.05.10, 10:46
        Seriously pisza o gosciu ktory bedzie zarabial 5 tys. PLN za
        jezdzenie po calej Polsce, picie smierdzacej wody. To chyba powinni
        my wspolczuc niz zazdroscic
        • Gość: gość Re: Wybrali testera wody IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.10, 11:33
          Wiem że woda w wodociągach jest niezbyt smaczna, ale zasadniczo nadaje się do picia. Ale po co to piszę. Po co k... czytać cały tekst ze zrozumieniem. Po co analizować słowo pisane. Po co mieć dystans do rzeczywistości. Po co być coraz lepszym. Lepiej wyśmniać, poniżyć, obrazić i dupy samemu nie ruszyć.
          • Gość: atx Re: Wybrali testera wody IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.05.10, 19:41
            Nie przejmuj się, gość nawet w swoim nicku literówkę zrobił.
      • Gość: Łowca dusz Wybrali testera wody IP: *.interpc.pl 06.05.10, 12:38
        Hurra,nareszcie fachowiec powie co pijemy.Może upadnie teoria,że kranówa to
        ściek i zaczniemy szanować wodę?
      • Gość: abc Wybrali testera wody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.10, 12:50
        firma na B produkuje nie tylko filtry;) w robocie mam od nich automat do kawy;p

a robota nie jest zla. no i jeszcze kawal kraju zwiedzi
      • Gość: mgr uzdatn.wody dyletanci IP: *.chello.pl 06.05.10, 13:25
        Twardosci nie bada sie organoleptyczne - znaFcy sie znalezli.
        • Gość: mgr raz jeszcze Re: dyletanci IP: *.chello.pl 06.05.10, 13:42
          Juz nie hcialem pisac ale boli mnie to. Barwa wody jest badana albo przez optyczne porównanie z wzorcem, albo metodą spektrofotometryczną.
      • Gość: am Organoleptycznie barwa? IP: 109.243.126.* 06.05.10, 14:27
        I twardość? Smak OK. Ale w swojej zapewne świętej naiwności myslałam, że
        jakość wody, jej skład itp bada się laboratoryjnie... I proszę mnie poprawić
        jeśli się mylę, ale czy standardowo jakości wody wodociągowej, którą ludzie
        piją nie bada Sanepid? Chyba nawet jest rozporządzenie Min. Środowiska
        dotyczące tych badań.
        Więc o ci chodzi z człowiekiem, który ma "organoleptycznie badać wodę"?
        I szczerze mówiąc wynagrodzenie w wysokości 5tys zł na miesiąc nie najlepiej
        świadczy o firmie sponsorującej ten "research"
        A za 4 miesiące firma z wielką pompą ogłosi "raport", z którego będzie
        wynikać, że żeby przeżyć trzeba stosować jej filtry :-)))
        • Gość: atx Re: Organoleptycznie barwa? IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.05.10, 19:43
          > Więc o ci chodzi z człowiekiem, który ma "organoleptycznie badać wodę"?

O co chodzi? O to, żeby za jedyne 20.000 mieć kawał reklamy we wszystkich mediach.
      • Gość: nick Wybrali testera wody IP: *.icpnet.pl 06.05.10, 14:47
        Dostać pracę za 5 brutto na 4 miesiące, no k..a majątek, a co potem,
        to nie jest dużo jak na osobę z doświadczeniem i wyższym. Rozumiem,
        że jak dostanę podwyżkę to też o mnie napiszecie?
        • Gość: arm Re: Wybrali testera wody IP: 193.203.192.* 06.05.10, 16:43
          Jesu, przecież on będzie naprawdę pracował przez 10h w tygodniu, nie
          więcej. Razcej więcej sobie TV poogląda, do tego zakwaterowanie i
          noclegi za fri.
      • popisuar Re: Wybrali testera wody 06.05.10, 14:47
        :(
      • Gość: kevin Wybrali testera wody IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.10, 16:08
        a jak ktoś najszczał???
      • Gość: cb nnn n gv Re: Wybrali testera wody IP: *.wroclaw.mm.pl 08.05.10, 12:08
        dokładnie to samo pomyślałam za wypicie jednorazowe wody z baseny 20 tys. to dla
        mnie za mało.

doktor pokonał 3 tys osób, żeby zarabiać mniej niż sprzątaczka w Uk.... brawo
        polska. zbombardowac i zaorać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka