Gość: . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 08:53 Jestem absolwentem Mechaniki i Budowy Maszyn. Nie mogę znaleźć pracy jako konstruktor maszyn. Myślałem, żeby może zostać konstruktorem kariery? Nadaję się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mamut tylko po wyższej szkole marketingu i zarządzania IP: *.chello.pl 30.05.10, 09:16 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: tylko po wyższej szkole marketingu i zarządza IP: *.chello.pl 30.05.10, 09:49 po wyższej szkole biznesu i pierdzenia przy gazie w radzosziwe górnym Odpowiedz Link Zgłoś
bystra_26 projektant kariery 31.05.10, 10:48 Projektant kariery, to ktoś kto przede wszystkim potrafi pokierować swoją karierą, a nie na forum zadaje w próżnię pytanie "nadaje się?". Oczywiście zawsze możesz zostać projektantem kariery, ale najpierw zdobądź konieczne kompetencje m.in. duża znajomość różnych branż, firm, placówek dydaktycznych (żebyś mógł podać ludziom konkretne miejsca, gdzie mogą uzupełnić wiedzę czy umiejętności) i duża sieć kontaktów zawodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: projektant kariery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 15:47 nie potraficie ludziom roboty zalatwic wiec jestescie sciemniacze a nie projektanci kariery :) Odpowiedz Link Zgłoś
bystra_26 załatwić robotę? 01.06.10, 13:18 W jakich ty czasach żyjesz? Nie każdy, kto chce pracować, nadaje się do pracy. Niestety czasy obijania się od 8 do 16 minęły, a multum szukających pracy, czegoś takiego pragnie. Odpowiedz Link Zgłoś