Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Roche - Przedstawiciel medyczny - WARTO??? PILNE!!

IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.06.10, 20:36
    Witam,
    Poszukuję jak najbardziej aktualnych informacji nt rekrutacji na
    stanowisko przedstawiciela medycznego w firmie Roche. Tzn interesuje
    mnie ilośc etapów, jak wygląda każdy z nich. Ponadto może przeczyta
    to jakiś były lub aktualny pracownik tej firmy i będzie mógł mi
    napisać więcej szczegółów, np dot wynagrodzenia, atmosfery pracy,
    parcia na wynik, narzędzi pracy. Dziękuję i czekam na odpowiedź.
    Obserwuj wątek
      • Gość: niecwaniakujący Re: Roche - Przedstawiciel medyczny - WARTO??? PI IP: *.chello.pl 15.06.10, 21:31
        nie warto być przedstawicielem obojętnie gdzie tak samo
        wszędzie .pzdr
        • Gość: magaf Re: Roche - Przedstawiciel medyczny - WARTO??? PI IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.10, 17:38
          pracowałeś we wszystkich firmach w pl, ze tak generalizujesz?

jestem ph o jestem bardzo zadowolona z mojej pracy, zarobki w porzadku, szef
          super, region do ogarniecia, nienormowany czas pracy, nikt sie nie czapia, a
          plan wykonany.

jak ktos sie leni, to nigdzie nie bedzie mu dobrze
          • Gość: PK Re: Roche - Przedstawiciel medyczny - WARTO??? PI IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.06.10, 19:35
            Widać, że nie masz zielonego pojęcia o pracy przedstawiciela
            medycznego... Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania nt Roche'a
            to nie pisz nic. Mnie interesuje tylko rzetelna informacja nt
            rekrutacji i samej pracy w Roche'u.
            • Gość: PK Re: Roche - Przedstawiciel medyczny - WARTO??? PI IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.06.10, 16:09
              Ponawiam prośbę...

• Gość: JanKran Re: Roche - Przedstawiciel medyczny - WARTO??? PI IP: *.pl 15.06.10, 21:40
        w firmie oryginalnej ZAWSZE lepiej, niż w generycznej
        • Gość: Pk Re: Roche - Przedstawiciel medyczny - WARTO??? PI IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.06.10, 16:31
          Wiem, że w firmie oryginalnej jest zawsze lepiej niż w generycznej
          bo od 3 lat pracuję właśnie generycznej. Mimo wszystko może jednak
          znajdzie się ktoś kto będzie w stanie udzielić mi więcej informacji
          nt rekrutacji i samej pracy w Roche'u...??
          • Gość: sss Re: Roche - Przedstawiciel medyczny - WARTO??? PI IP: *.chello.pl 17.06.10, 18:27
            szukajcie w akwizycji medycznej dostaniecie tam nieźle w dupe i was
            wymienią. w końcu nie macie wyboru siermiengi po dupiatych
            kierunkach hahahah
            • Gość: PK Re: Roche - Przedstawiciel medyczny - WARTO??? PI IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.06.10, 18:56
              żałosny jesteś...
              • Gość: sss Re: Roche - Przedstawiciel medyczny - WARTO??? PI IP: *.chello.pl 17.06.10, 19:10
                jak twój kierunek studiów
      • Gość: ratunku_tygrys Re: Roche - Przedstawiciel medyczny - WARTO??? PI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 21:40
        Pracowałam w Roche, ale w biurze. Z repami współpracowałam, z jednym się
        kumplowałam. Zarobki niezłe, ścieżka awansu jest wytyczona, ale jest wyścig szczurów
        • Gość: PK Re: Roche - Przedstawiciel medyczny - WARTO??? PI IP: *.13.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 17.06.10, 22:49
          Ok.Dzięki za jakiekolwiek informacje.
          Wyśig szczurów jak wszędzie w tej branży...
          Może ktoś jeszcze ma coś do napisania nt Roche'a...??
          • Gość: hghgg Re: Roche - Przedstawiciel medyczny - WARTO??? PI IP: *.chello.pl 18.06.10, 20:47
            w tej branży na przedstawiciela jest najtrudniej .non -stop kogoś
            zwalniają , męczą wyjazdami , scenkami itp ... zastanówcie się dwa
            razy ale wasze życie tylko wyrażam swoją opinie
            • Gość: PK Re: Roche - Przedstawiciel medyczny - WARTO??? PI IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.06.10, 09:02
              OK. Dzięki za informacje. Ja pracuję już w tej branży kilka lat więc
              wiem z czym ta praca się wiąże. Mnie raczej chodziło o szczegóły nt
              pracy w firmie Roche więc może ktoś jeszcze ma coś do napisania??
              • Gość: JD Re: Roche - Przedstawiciel medyczny - WARTO??? PI IP: *.astral.lodz.pl 19.06.10, 18:10
                Ja mam tylko nadzieje, że nie jesteś moim kolegą, bo jeśli tak i masz zamiar
                odejść z naszej firmy to się popłaczę. ;(

Widziałam w tygodniu ciekawe ogłoszenie na Kierownika Regionalnego w branży
                farmaceutycznej, ale w Warszawie.
                • Gość: PK Re: Roche - Przedstawiciel medyczny - WARTO??? PI IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.06.10, 19:55
                  Po Twoim adresie IP można wywnioskować, że jesteś z Łodzi. Nie znam
                  nikogo z Łodzi z firmy w której obecnie pracuję także napewno nie
                  jesteśmy kolegami. Ale jeśli mimo wszystko masz jakieś ciekawe
                  informacje nr Roche'a to bardzo chętnie się czegoś nowego dowiem.
                  • Gość: JD Re: Roche - Przedstawiciel medyczny - WARTO??? PI IP: 188.33.56.* 25.06.10, 18:56
                    Polecam Neuce. ;)

O Roche niestety nic nie wiem.
                    • Gość: PK Re: Roche - Przedstawiciel medyczny - Warto? PILNE IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.06.10, 23:21
                      Z tego co ja się orientuję to Neuca to jest spółka-córka Torfarmu,
                      czyli hurtownia farmaceutyczna także to nie jest zupełnie to co mnie
                      interesuje.
      • Gość: PK Re: Roche - Przedstawiciel medyczny - WARTO??? PI IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.06.10, 18:15
        ...to co?? -nikt nie ma nic do napisania nt Roche'a...??
        • Gość: do PK i sss Re: Roche - Przedstawiciel medyczny - WARTO??? PI IP: *.icpnet.pl 26.06.10, 14:08
          PK-męczysz już.....nie masz znajomych w branży,popytaj.
          sss-Ty musiałeś ukończyć świetny kierunek skoro nie masz pracy:))
          • Gość: PK Re: Roche - Przedstawiciel medyczny - WARTO??? PI IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.06.10, 16:44
            Słuchaj, ale skoro ja Ciebie tak męczę to zawsze możesz zlekceważyć
            mój wpis i na niego w ogóle nie odpowiadać.
            • Gość: x Re: Roche - Przedstawiciel medyczny - WARTO??? PI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 22:23
              Znam kilku ludzi z Roche.
              Z ich opowieści to standard jak w każdej oryginalnej.
              Skoro znasz branżę, to wiesz jaki poziom zarobków to oznacza i jakie
              warunki pracy repów.
              • Gość: PK Re: Roche - Przedstawiciel medyczny - WARTO??? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.06.10, 21:18
                Dzięki za odpowiedź. Branżę znam ale niestety bardziej od strony
                generycznej niż oryginalnej.
                • Gość: m Re: Roche - Przedstawiciel medyczny - WARTO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 18:28
                  Ja rownież szukam jakichkolwiek informacji nt. roche, niestety
                  wszyscy milczą. Wiem tylko i to już z własnego doswiadczenia, że
                  rekrutacja była 'normalna' bez dziwnych pytań i w super atmosferze,
                  a to juz zrobiło na mnie bdb wrazenie. Etapy są 2. Jeśli udało Ci
                  się coś więcej dowiedzieć o pracy w firmie roche to podziel się
                  proszę :)
                  • Gość: gość Re: Roche - Przedstawiciel medyczny - WARTO??? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.09.10, 22:49
                    Jeżeli jesteście zainteresowani pracą w firmie ROCHE to mogę Wam troszeczkę poopowiadać... Jeżeli ktoś z Was miałby kiedykolwiek rekrutację w szczególności do leku na osteoporozę i do pewnej pani, która przez 2 lata zwolniła 9 przedstawicieli to najpierw zastanówcie się czy macie tyle zdrowia i nerwów ile się z tym wiąże. Szczerze mogę powiedzieć, że zalataywało tam propgandową rzeczywistościa i sekciarstwem. Kasę można wynegocjować całkiem niezłą, ale jeżeli macie spokojną robotę, a szukacie tylko dlatego, że wypalacie się w obecnej firmie - to nie polecam!!!! Natomiast, jeżeli rekrutujecie do innego działu - szczególnie do diagnosis to polecam z całego serca. Dla przypomnienia - OSTEOPOROZA w Roche u pani cz. to samobójstwo. Pracowałam tam dość długo, ale takiego mobbingu nie zapomnę!!!! Samochody to stare Toyoty Corolle kombi. Trzeba płacić za prywatne rozmowy telefoniczne. Życzę powodzenia!!!
                    • Gość: gość Re: Roche - Przedstawiciel medyczny - WARTO??? IP: *.rzeszow.mm.pl 26.01.11, 16:52
                      A ta pani to w jakim regionie jest szefową?
                      • Gość: dd Re: Roche - Przedstawiciel medyczny - WARTO??? IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.11, 17:06
                        " która przez 2 lata zwolniła 9 przedstawicieli "

musi mieć kompleksy ....

i mocne plecy w tej firmie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka