cisowianka21 20.06.10, 10:42 Witam, kiedyś podobny wątek już był ale chciałbym go odnowić. Co Wy na to Spawalnicy:-) jesteście tu.??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kzf22 Re: Inżynier Spawalnik 26.06.10, 01:26 są sami technologowie ale co prawda jeszcze się wacham , technologia a spawalnictwo ... Odpowiedz Link Zgłoś
gdywit Re: Inżynier Spawalnik 26.06.10, 21:00 Są i spawalnicy:) A co do kolegi kzf22 to widać, że chyba na polonistykę nie uczęszczał;) Odpowiedz Link Zgłoś
kzf22 Re: Inżynier Spawalnik 04.07.10, 21:55 bez obrazy ale myśle że kobiety są zbyt delikatne do pracy inżyniera spawalnika :) może koleżanka powinna pomyśleć oczymś ciekawszym :) Odpowiedz Link Zgłoś
kzf22 Re: Inżynier Spawalnik 04.07.10, 21:56 ajak koleżanka by chciała to mógłbym przytoczyć jak z mojej autopsji (bo troche się tym zainteresowałem) wygląda praca inżyniera spawalnika takiego naprawdę z prawdziwego zdażenia Odpowiedz Link Zgłoś
cisowianka21 Re: Inżynier Spawalnik 29.07.10, 19:42 nie jestem kobietą:-) chyba że nic o tym nie wiem:-) haha Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.7 szowinista 02.03.11, 14:12 spadaj...masz problem...? i tak zarabiam wiecej od Ciebie..a za pare lat bedziesz mogl mi buty wyczyscic pajacu.. pani inzynier w glanach..raczej nie slaba.. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy-elektryk-w-kraju Re: Inżynier Spawalnik 08.08.11, 13:45 U nas w zakładzie mówią, że "inżynierem się jest jak ludzie do ciebie mówią Panie Inżynierze". I po latach praktyki zgadzam się z tą tezą. Samo posiadanie dyplomu - inżynier spawalnik - niewiele wnosi, praktyka, praktyka i jeszcze raz praktyka. W tym przypadku praktyka spawalnicza i kursy spawalnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
weldis Re: Inżynier Spawalnik 04.11.11, 12:16 Witam kolegę Cisowianka 21. Oglądałem Pański portal. No, no... niezły jest, choć do www.spawacz.pl trochę mu jeszcze brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
cisowianka21 Re: Inżynier Spawalnik 05.11.11, 22:39 hehe a czego mu jeszcze brakuje:-)))))))))))))))))))) weldis napisał: > Witam kolegę Cisowianka 21. > > Oglądałem Pański portal. No, no... niezły jest, choć do www.spawacz.pl trochę m > u jeszcze brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ziswroclaw Re: Inżynier Spawalnik 16.08.12, 16:57 U nas jest dużo pracy dla spawalników ale wszystkie etaty są już zajęte. Wszyscy spawają kolby metalowe II rzędu. spawają kolby metalowe II rzędu Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawolog Re: Inżynier Spawalnik 16.08.12, 19:38 Mam pytanko czy ktoś może wie coś o nowym projekcie www.estimet.pl/. Z tego co wyszperałem i wynalazłem w internecie jest to firma zajmująca się obróbką blach i metali. Zapowiadają, że wkrótce dowiemy się o nowych pomysłach które przyśpieszy naszą pracę i wyeliminuje wszelkie problemy. Czy ktoś coś wie? Proszę o info. gdyż jestem baaaardzo ciekawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
archeconsulting Re: Inżynier Spawalnik 15.10.12, 12:24 W Arche Consulting koncentrujemy się na połączeniu innowacyjnego podejścia do realizacji projektów rekrutacyjnych oraz profesjonalnego kontaktu z Klientami i Kandydatami. Połączenie zdobytego przez nas doświadczenia oraz pasji, z jaką skupiamy się na działaniu, pozwala nam na skuteczne wsparcie Firm w poszukiwaniu pracowników oraz pomoc Kandydatom w znalezieniu dobrej pracy. Dla naszego Klienta obecnie poszukujemy: Spawalnik Miejsce pracy: Wałbrzych Zakres obowiązków: • nadzór i optymalizacja procesu produkcyjnego na powierzonym obszarze spawalniczym (maszyny CNC sterowane numerycznie służące do obróbki metali, roboty spawalnicze, proces lutowania), • nadzorowanie bieżącej dokumentacji technologicznej procesu (Karty CR, Control Plany), • rozwiązywanie bieżących problemów produkcyjnych, • wprowadzanie zmian konstrukcyjnych produktu, • wsparcie przy wdrażaniu nowych projektów, • nadzór i optymalizacja procesu produkcyjnego na powierzonym obszarze. Wymagania: • wiedza z zakresu procesów spawania, lutowania, obróbki cieplnej, • mile widziana znajomość maszyn CNC (tokarki, frezarki, itp), w tym chociaż podstawy programowania, • znajomość procesów obróbczych (szlifowanie, skrawanie, spawanie, obróbka cieplna), • znajomość rysunku technicznego, • znajomość narzędzi kontroli w produkcji seryjnej (Control Plan, FMEA, SPC), • mile widziane uprawnienia EWE. Oferta: • możliwość zdobycia doświadczenia w renomowanym zawodzie w stabilnej firmie, • zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, • pracę na pełen etat, • świadczenia socjalne. Osoby zainteresowane pracą na powyższym stanowisku prosimy o przesłanie CV na adres e-mail: wroclaw@arche-consulting.pl wraz z tytułem SP/MJ/10 w temacie maila. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (w rozumieniu ustawy z dn. 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. z 2000 r. nr 101, poz. 926 z późniejszymi zmianami)”. Odpowiedz Link Zgłoś