annniii 20.08.09, 09:08 Hamburgery, spaghetti, pieczony kurczak, pizza i inne tuczące potrawy ciężko się je "z gracją" - dlatego w towarzystwie mężczyzn kobiety wolą zamówić sałatkę albo inną przekąskę... Żeby jakoś to wyglądało ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zamira.drakasha Re: Tuczące koleżanki 20.08.09, 12:25 co do hamburgerów się zgodzę, ale cała reszta? wystarczy zadać sobie trochę trudu żeby nauczyć się to jeść. Tu pole dla rodziców małych dzieci. Mnie uczono jedzenia wszelkimi narzędziami od kiedy umiałam utrzymać je w rękach i dziś ani obranie kurczaka z kości ani ryby z ości przy pomocy sztućców nie jest żadnym problemem. A swoja drogą, biedne kobiety skoro muszą budować swoja atrakcyjność zamawianiem posiłków. Odpowiedz Link Zgłoś
wal.do Re: Tuczące koleżanki 21.08.09, 08:50 zamira.drakasha napisała: > A swoja drogą, biedne kobiety skoro muszą budować swoja > atrakcyjność zamawianiem posiłków. A może po prostu te "atrakcyjne" jedzą mniej kalorycznie, bo dbają o linię? Dlatego są atrakcyjne. A może obżartuchy nie zamawiają kalorycznie, dlatego że siedzą bez facetów tylko zamawiają kalorycznie i dlatego siedzą bez facetów? ;) Kolejny amerykański kretyn wyciąga pseudownioski na podstawie pseudobadań i niezweryfikowanych obserwacji. Ostatnio widziałem jak z fontanny wyskoczył pies, był taki mokry, że na pewno gdzieś w okolicy musiał padać deszcz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Tuczące koleżanki 21.08.09, 07:57 Amerykanie zawsze byli dziwni, a do tego mają ser w spray'u i nalesniki w proszku, wiec lepiej tam niczego nie jesc, bo nigdy cżłowiek nie wie co to jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol-8 bzdura 21.08.09, 08:21 tuczacy jest jedynie brak aktywnosci umyslowej - patrz: nizsze warstwy spoleczne USA i Australii Odpowiedz Link Zgłoś
www.wyzdrowiec.pl z facetami to samo 21.08.09, 09:33 A ja się z tym zgodzę jako facet :) sami faceci także więcej jedzą i piją ( a to mega kalorie ) niż na imprezie mieszanej Pozdrowienia Portal diety metabolic balance Odpowiedz Link Zgłoś
titta Tuczące koleżanki 21.08.09, 10:33 No moze amerykanki... Ja w towarzystwie facetow jem...tyle co oni. Po weekendzie z kolegami mam co zrzucac ;( Odpowiedz Link Zgłoś
kornel-1 Re: Tuczące koleżanki 21.08.09, 11:31 titta napisała: > No moze amerykanki... Ja w towarzystwie facetow jem...tyle co oni. > Po weekendzie z kolegami mam co zrzucac ;( Dziwne. Weekend z kolegami powinien być okazją do zrzucania kalorii ;-) Ale każdemu według potrzeb :-p Kornel PS. Badania były zrobione w Kanadzie Odpowiedz Link Zgłoś
dar61 A, tam! Gazetowe gadanie 21.08.09, 13:14 Nocą każda lodówka zwabia proto-bulimiczki. --- " ... i przysięgam nie tyć nad miarę ..." [z przyrzeczenia małżeńskiego:] Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Tuczące koleżanki 21.08.09, 14:14 Gadanie, Zdecydowanie bardziej atrakcyjnie wygląda kobieta która wie co zamówić i lubi jeść, a nie tylko dziubie sałatę i marchewkę. Bo takie podejście do przyjemności jaką jest jedzenie może sugerować również dystans do innych przyjemność, w tym tych spalających kalorie. Odpowiedz Link Zgłoś