Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w aptekach sieci Mediq

IP: 62.29.169.* 22.09.10, 16:43
    Witam,

Pojawilo sie ostatnio ogloszenie , dot. kirownika apteki w sieci mediq, czy ktos wie jak tam sie pracuje, atmosfera , zarobki na stanowisku kierownika apteki , chodzi mi o Kraków, prosze o odpowiedzi , dzieki
    Obserwuj wątek
      • Gość: cwirek Re: praca w aptekach sieci Mediq IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 17:12
        nie polecam.Zdecydowanie!!!
        Gnoją pracowników nie respektuja prawa pracy. Pracowalem i wiem.
        Kasa, wynik pacjent niewazny a ja nie to wynocha.Jedna hurtowienka chyba bankrutujaca jako
        glowne zrodlo zaopatrzenia. Czy Krakow czy Warszawa jedno dno.
        Nie patrz nawet w ich kierunku
        • adwoj15 Re: praca w aptekach sieci Mediq 29.09.13, 01:58
          Mój mąź tam pracuje i lewo zipie,zwalnia się
        • Gość: rybka Re: praca w aptekach sieci Mediq IP: *.play-internet.pl 06.12.13, 09:23
          potwierdzam powyższą wypowiedź. Pacjent nieważny, jedynie kasa. dziwie się pacjentom że w ogóle robią zakupy w tak drogich aptekach...?
          • Gość: pacjent Mediq Re: praca w aptekach sieci Mediq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.14, 11:53
            Radomsko apteka na Żeromskiego.
            Ja; Dzień dobry
            za ladą łysy facet po 50 w brudnej bluzie:bry lub dry.
            ja:szukam informacji
            łysy:milczy
            ja:do widzenia
            łysy:......
      • Gość: po presją Re: praca w aptekach sieci Mediq IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 14.09.13, 11:49
        Pracuję w aptece , bywa rożnie .Jeśli wyrabiasz target założony z góry przez firmę jest ok prawda jest taka ze tylko 20% aptek go wyrabia. Dalej...Odsprzedaż czyli musisz polecać produkty każdemu pacjentowi .Jeśli uda ci się sprzedać 3pacjentom na 10 to co jest założone przez firmę czyli jakiś kremik,witaminy dadzą ci spokój.. i najgorsze tajemniczy pacjent co miesiąc-koordynatorzy na rozmowach o pracę wspominają ,ze on jest czasem i coś tam sprawdza czy w aptece czysto , prawda jest taka że jeśli zapomnisz coś powiedzieć z góry załozonych formułek nie zaliczysz go. Nie zaliczenie 3 razy tajemniczego pacjenta ,pomijając nieprzyjemną rozmowę z koordynatorem i kierownikiem skutkuje wpisem do akt a następnie zwolnieniem, ponieważ nie realizujesz polityki sprzedażowej apteki, nie rozumiesz założeń firmy. Plusy to że płacą na czas . Ogólnie pracuję się pod presją i idziesz do pracy z myślą co tym razem urodzi się w głowach zarządu ,by dokręcić śrubę pracownikom.Pisze jak jest...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka