Gość: klient IP: 31.63.145.* 18.04.11, 09:14 Dużo, Drogo, Media.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: atu68 Re: Media Mark-"Nie" dla idiotów IP: *.krak.tke.pl 03.05.11, 00:17 w ten majowy weekend Media markt urządziła wielką wyprzedaż ,na moje nieszczeście ja sie na nią załapałem.Kupiłem nawigacje która jest wadliwa( nie łapie syganału gps).W tym samym dniu reklamowałem, Panowie doradcy stwierdzili że faktycznie nie działa.Po wielkich wojnach (wzywali kierownika)zdecydowali się wymienić na inny model,jesli ten bedzie wadliwy -zwrot gotówki.Niby wszystko ok.Udaje się do biura obsługi klienta a tam hola.hola.Pan za biurka stwierdził że zna sprawe i nie może uwzględnic reklamacji bo nie ma dziś kierownika kierowników a tylko on może taka decyzje podjąc.Zagotowałem się,powiedziałem co o tym myslę,łacznie z nibykierownikiem który sie napatoczył.Po tym incydencie ordradzam zakupy.Totalna żenada, maja 14 dni na odpowiedz.Trzeba być idiotą żeby za swoje pieniądze tak być poniewieranym.Obsługa totalna porażka,w mysl zasady widziały gały co brały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Media Mark-"Nie" dla idiotów IP: *.dynamic.chello.pl 31.08.11, 19:13 Pewnie zostałeś tak obsłużony ponieważ winiłeś wszystkich za to, że twój sprzęt jest zepsuty. Jakbyś był kulturalny to na pewno poszli by ci na rękę w każdym względzie. Pamiętaj że krzykiem i chamstwem nic nie załatwisz. Takich klientów jak ty jest tysiące. Trochę kultury i zrozumienia w życiu dla innego człowieka, a zobaczysz że wszyscy ci pomogą. Jestem stałym klientem MM i nigdy nie było tak że nie zostałem obsłużony. Sprzedawcy są bardzo mili i kulturalni. Ale dla takich niewychowanych jak ty są tacy jak ty dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś