Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Earth Power Warszawa- opinie

IP: *.elartnet.pl 29.06.11, 21:31
    jakiś czas temu ukazało sie ogłoszenie na stanowiska dietetyka w tej firmie. Rozmowa kwalifikacyjna ma być z niejakim panem Michałem K.
    Na czym tam praca polega wie ktoś?
    Z wymagań pamiętam że była łatwość w nawiązywaniu kontaktów bodajże.
    Prosze o opnie na temat tej firmy .
    Czy warto tam iść na rozmowę w ogóle?
    Obserwuj wątek
      • Gość: lili Re: Earth Power Warszawa- opinie IP: *.play-internet.pl 04.07.11, 14:03
        ja tez mam tam spotkanie w sprawie pracy, ale czy to nie jest zwykły program wellness, sam szukasz ludzi którzy kupią od ciebie produkt o cudotwórczych właściwościach lub tych którzy zechcą go sprzedawać bo ty ich do tego namówisz?
        • Gość: lili Re: Earth Power Warszawa- opinie IP: *.play-internet.pl 04.07.11, 15:05
          niech ktoś się wypowie plissss
          • Gość: ja Re: Earth Power Warszawa- opinie IP: *.147.216.119.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.07.11, 12:47
            A byłaś wczoraj na rozmowie o dietetyka?Powiedz proszę co i jak...
      • Gość: ja Re: Earth Power Warszawa- opinie IP: *.147.216.119.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.07.11, 12:34
        szkoda że nikt się nie wypowiedział, bo ja też zastanawiam się czy tam iść czy nie iść?jeśli ktoś już tam był proszę o radę...
        • Gość: ja Re: Earth Power Warszawa- opinie IP: *.aster.pl 05.07.11, 15:17
          ja tez miałem iść ale nie poszedłem..
          jak widać ze strony internetowej ta firma produkuje suplementy więc z pewnością trzeba samemu szukać ludzi lub wciskać ich produkty i tylko z tego będzie kasa jak sprzedasz/;
          ale chętnie dowiem się czy ktoś w końcu tam był?????
          są jakieś wieści????
          • Gość: lili Re: Earth Power Warszawa- opinie IP: *.play-internet.pl 05.07.11, 20:00
            o której i kiedy miales miec rozmowe? przez telefon nie udzielono mi żadnej informacji, więc zrezygnowałam, żadna porządna firma nie robi tajemnicy ze stanowiska lub pracy na którą rekrutuje prócz wellness, z czym się już wcześniej spotkałam.
            • Gość: lili niepochlebne opinie więc skoda czasu IP: *.play-internet.pl 05.07.11, 20:12
              www.gowork.pl/opinie_czytaj2,10509,0,0
              • Gość: ja1 Re: niepochlebne opinie więc skoda czasu IP: *.aster.pl 07.07.11, 13:30
                ja nie byłem miałem iść w poniedziałek..
                przemyslałem.. pisali i dzwonili ze szukaja dietetyka..a w wymaganiach bylo skonczone studia o zywnosci lub pokrewne do tego doswiadczenie w ukladaniu diet mialo byc tylko atutem.. hmm wydaje mi sie ze dietetykowi ukladanie diet powinno byc podstawowym wymaganiem.. chyba ze szukaja sprzedawcy phytochi a nie dietetyka;/

JA koniecznie daj znac co i jak czy sie odzywali do Ciebie czy nie i co tam mowili na kolejnych rozmowach..ale dziwne ze od razu na pocatku nie powiedzieli na czym ma polegac praca... to tez chyba podstawowa informacja;/
          • Gość: ja Re: Earth Power Warszawa- opinie IP: *.205.102.193.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.07.11, 10:06
            w końcu poszłam z ciekawości i nie za dużo się dowiedziałam, rozmowa bardzo tajemnicza chociaż bardzo konkretna... Pytali mnie o doświadczenie i zadawali konkretne pytania. Były 2 osoby rekrutujące, mają się do mnie odezwać jeszcze w tym tygodniu... Z jednej strony wyglądali sensownie, ale nie wiadomo czy faktycznie nie kryje się pod tym sprzedaż suplementów... chociaż pytali się ile chcę zarabiać i jaka umowa mnie interesuje... więc może to jednak nie wciskanie kitu...
      • Gość: thomas Re: Earth Power Warszawa- opinie IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.11, 15:36
        zapraszam do zadawania pytań o opinie o firmach na www.pracodawiedz.pl
      • Gość: darek Re: Earth Power Warszawa- opinie IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.11, 07:01
        Zachęcam do wyrażania swoich opinii o firmach i agencjach pośrednictwa pracy na www.pracodawiedz.pl
      • Gość: Darek Re: Earth Power Warszawa- opinie IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.11, 08:21
        zachęcam do zmieszczania opinii (negatywnych, pozytywnych) o pracodawcach i agencjach pośrednictwa pracy na www.pracodawiedz.pl
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka