Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 09:00
    gazetapraca.pl/gazetapraca/1,90445,10004276,Google__moja_praca.html
    Obserwuj wątek
      • Gość: artur Re: Google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 09:02
        Ktoś pracuje w Google we Wrocławiu?
        • kazjenka Re: Google 29.07.11, 21:54
          Mój kolega tam pracuje. Dostał pracę, mając licencjat z anglistyki i będąc w trakcie uzupełniających z dziennikarstwa. Zajmuje się chyba Google Adwards, ale nie jestem do końca pewna.
        • Gość: cxv Re: Google IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.11, 14:40
          znajoma pracowala, pracowala, bo przeniosla sie do filii w Dublinie. Wszystko fajnie, wypasione prezenty, ale robota na 12-14 godz dziennie
      • Gość: google cleaner Re: Google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 15:12
        Tak, ja pracuje. Jestem tam sprzataczem i zarabiam 5000 netto.
        • Gość: uk Re: Google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 15:14
          to ladnie dajesz sie ruchac bo w UK sprzatacz zarabia 1500 funtow czyli 6000 zl.
          • Gość: artur Re: Google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 21:03
            Znajomy mówił, że jakiś programista zarabia tam 11 tys. Jednak ja sądzę, że to wyjątek, bo zdaje się, że on myślał, iż pewnie każdy programista tyle tam dostaje.
            • Gość: artur Re: Google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 21:19
              A w ogóle Google we Wrocławiu ma jakąś oficjalną stronę internetową, bo nic takiego nie mogę znaleźć?
              • Gość: giggle.pl użyj www.google.pl IP: *.aster.pl 30.07.11, 21:34
                :)))))
      • Gość: Dariusz S. Re: Google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 23:11
        Nie ma co liczyć, że zarobki są tam na kosmicznym poziomie. Specjalista zarabia mniej więcej tyle samo co w innych tego typu firmach. Tak samo Allegro oferuje niskie zarobki zwykły programista, informatyk czy help-desk zarabia tam ok 1800 netto. Inną rzeczą są warunki jakie panują w Google. Praca w wielkim G zapewnia komfortowe warunku, w siedzibie stoją automaty z napojami, batonami itp za darmo. W każdej chwili można się odprężyć na kanapie czy grając w bilard lub inne gry.
        • Gość: artur Re: Google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 09:10
          "Nie ma co liczyć, że zarobki są tam na kosmicznym poziomie. Specjalista zarabia mniej więcej tyle samo co w innych tego typu firmach. Tak samo Allegro oferuje niskie zarobki zwykły programista, informatyk czy help-desk zarabia tam ok 1800 netto."

Jeżeli to prawda to rzeczywiście niewiele. A kilka tysięcy to pewnie dostają tylko menadżerowie. Chociaż słyszałem, że w Volvo dobrze płacą informatykom.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka