Gość: artur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 09:00 gazetapraca.pl/gazetapraca/1,90445,10004276,Google__moja_praca.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: artur Re: Google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 09:02 Ktoś pracuje w Google we Wrocławiu? Odpowiedz Link Zgłoś
kazjenka Re: Google 29.07.11, 21:54 Mój kolega tam pracuje. Dostał pracę, mając licencjat z anglistyki i będąc w trakcie uzupełniających z dziennikarstwa. Zajmuje się chyba Google Adwards, ale nie jestem do końca pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cxv Re: Google IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.11, 14:40 znajoma pracowala, pracowala, bo przeniosla sie do filii w Dublinie. Wszystko fajnie, wypasione prezenty, ale robota na 12-14 godz dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: google cleaner Re: Google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 15:12 Tak, ja pracuje. Jestem tam sprzataczem i zarabiam 5000 netto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uk Re: Google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 15:14 to ladnie dajesz sie ruchac bo w UK sprzatacz zarabia 1500 funtow czyli 6000 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 21:03 Znajomy mówił, że jakiś programista zarabia tam 11 tys. Jednak ja sądzę, że to wyjątek, bo zdaje się, że on myślał, iż pewnie każdy programista tyle tam dostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 21:19 A w ogóle Google we Wrocławiu ma jakąś oficjalną stronę internetową, bo nic takiego nie mogę znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz S. Re: Google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 23:11 Nie ma co liczyć, że zarobki są tam na kosmicznym poziomie. Specjalista zarabia mniej więcej tyle samo co w innych tego typu firmach. Tak samo Allegro oferuje niskie zarobki zwykły programista, informatyk czy help-desk zarabia tam ok 1800 netto. Inną rzeczą są warunki jakie panują w Google. Praca w wielkim G zapewnia komfortowe warunku, w siedzibie stoją automaty z napojami, batonami itp za darmo. W każdej chwili można się odprężyć na kanapie czy grając w bilard lub inne gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 09:10 "Nie ma co liczyć, że zarobki są tam na kosmicznym poziomie. Specjalista zarabia mniej więcej tyle samo co w innych tego typu firmach. Tak samo Allegro oferuje niskie zarobki zwykły programista, informatyk czy help-desk zarabia tam ok 1800 netto." Jeżeli to prawda to rzeczywiście niewiele. A kilka tysięcy to pewnie dostają tylko menadżerowie. Chociaż słyszałem, że w Volvo dobrze płacą informatykom. Odpowiedz Link Zgłoś