Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ipharma Group Sp. z o.o.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 10:11
    Witam
    Jutro mam rozmowę o pracę na stanowisko przedstawiciela medycznego i chciałbym się coś dowiedzieć o tej firmie, a nigdzie w internecie nie mogę nic znaleźć na jej temat. Jak ktoś miał styczność, albo coś wie o tej firmie to proszę napiszcie. Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: antek Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.ryb.abpl.pl 08.09.11, 13:01
        dołączam się do powyższej prośby! (jaka historia firmy, atmosfera w pracy, zarobki, system wynagradzania, premie?) również chciałbym złożyć tam swoje podanie. firma iPharma Group sp. z o.o. - praca - przedstawiciel medyczny.
        • Gość: Paweł Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 16:15
          dowiedziałem się że firma zajmuje się dystrybucją leków.
          • Gość: Ktos tam Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.27.rev.vline.pl 08.09.11, 17:15
            No, to akurat było wiadomo od początku. wystarczyło w necie poszperać
      • Gość: alehandro Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 12:09
        cos wiadomo w tym temacie?
      • Gość: stokrotka Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.play-internet.pl 09.09.11, 14:01
        hej wszystkim, mam jutro rozmowę na stanowisko przedstawiciela medycznego. czy ktoś może mi coś powiedziec w tym temacie??
      • Gość: Jacek Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: 80.51.217.* 09.09.11, 15:00
        I jak po rozmowie?Mnie zaprosili na jutro ale nie wiem czy jest sens jechać?
        • Gość: stokrotka Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.play-internet.pl 09.09.11, 15:59
          a dlaczego tak mówisz Jacku?
      • Gość: str Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.play-internet.pl 09.09.11, 19:15
        zaprosili tak sobie...hmm dziwnie jakos. Na jakiej ulicy było to spotkanie??
      • Gość: Poszukujący Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.korbank.pl 10.09.11, 20:15
        Pawle czy możesz podać więcej informacji dotyczących przebiegu tej rozmowy?
        Była to luźna rozmowa o handlu czy pytali o jakieś branżowe sprawy
        • Gość: Paweł Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 23:57
          Na początku pytali mnie dlaczego zrezygnowałem z ostatniej pracy, później co wiem na temat PM, pytali też co było by dla mnie największą przeszkodą w chodzeniu do lekarzy. Ogólnie była luźna rozmowa.
          • Gość: Mała Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.play-internet.pl 11.09.11, 12:33
            hej, mnie zaprosili na ulicę Rydygiera, jadę w poniedziałek. Czy jest sens jechac?
            • Gość: mosi Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.radom.vectranet.pl 11.09.11, 13:11
              ja tez mam na rydygiera spootkanie w pon. ale nie jade. widze, ze potrzebuja ludzi z samochodem ale nie zamieszczaja o tym zadnych informacji...wiec strata czasu i pieniedzy
              • Gość: coffee Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.derby.waw.pl 04.10.11, 15:29
                Widzę że słabo idzie im szukanie pracowników. Mnie zaprosili również na Rydygiera jak będę miał chwile to podjadę jestem ciekawy co mi powiedzą.
      • Gość: Darek Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.11, 09:08
        podziel się swoimi wątpliwościami, zapytaniami i opiniami o pracodawcach i agencjach pracy na www.pracodawiedz.pl
        • dommm15 Re: Ipharma Group Sp. z o.o. 13.09.11, 12:26
          No i na mnie też trafiło , ale rzeczywiście kiepsko jak nie dają samoch. Przecież już naprawde jest mało takich firm , a już na pewno medycznych :/
      • Gość: komik Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.is.net.pl 13.09.11, 15:37
        Napiszcie coś więcej jeszcze na temat pracy, taki standard???
        Jakie warunki pracy dają po rozmowie??
        Tylko własny samochód i małe zwroty kosztów?
      • Gość: ita Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 15:21
        lipa, firma głuchoniema - napisalam im maila z prosba o informację jakie leki maja w ofercie itp bo w internecie nic nie ma to nawet nie raczyli mi odpowiedzieć, samochodu nie dają, pensje małe i do tego zero informacji na ich temat mowi samo za siebie! Pozdrawiam
        • Gość: maron Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.146.30.2.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.10.11, 14:32
          faktycznie firma głuchoniema !!! zatrudnić się u nich to ryzyko ...
      • Gość: ktoś Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: 82.211.83.* 06.12.11, 12:10
        to żeby tak pomóc pytającym. iPharma to firma promująca leki MSD. Nie ma o niej za wiele w necie z prostej przyczyny - jest stosunkowo nowa na rynku.
      • Gość: gość Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: 78.9.155.* 12.12.11, 21:06
        Jak mogłeś pracować w tej firmie skoro istnieje ona od września? 2 miesiące pracowałeś?
      • Gość: kornel Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 17:32
        Witam, mam w czwartek rozmowe z ta firma ale moze na przelomie miesiaca cos sie zmienilo skoro tyle osob rezygnuje, pomozecie z informacja ? :)
        • Gość: Piotr Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.12, 17:41
          Też zaprosili mnie na czwartek na rozmowe ale patrząc po opiniach to nie za ciekawa firma
          • Gość: kornel Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 17:54
            dlatego wlasnie pytam bo wiekszosc komentarzy widze ze jest na przelomie wrz/pazdz i akurat teraz by sie konczyl okres probny jesli takowy jest :)
            • Gość: Mich Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.204.37.109.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.01.12, 10:15
              Akurat tez jestem na jutro zaproszony na Rydygiera... a kolega wczesniej dobrze mowi - okres probny sie skonczyl heh.... nie wiem cze jest sens sie telepać do nich. Raczej na pewno nie ma.
              • Gość: kornel Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.12, 15:01
                nie mam swojego auta wiec odpuszczam z takimi warunkami :) powodzenia
              • Gość: kornel Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.12, 11:01
                Witam, jak juz wrocicie z tej rozmowy to dajcie znac o warunkach pracy i wynagrodzeniu jak to wyglada ja sobie odpuscilem ale tak z ciekawosci bym sie dowiedzial co mnie ominelo :)
                • Gość: larry Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 13:15
                  ja też zostałem zaproszony na rozmowę do Wrocka na poniedziałek, jednak po przeczytaniu tych opinii nie wygląda to za ciekawie, bardzo proszę o więcej informacji na temat warunków pracy i płacy w tej firmie, moz ejednak cos sie jednak zmieniło od kilku miesięcy, będę bardzo wdzięczny za kążdą nawet małą sugestię...
      • Gość: Demon Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 13:49
        Jeżli można prosić o opinię osób, które tam pracowały lub obecnie pracują, to byłaby jakaś wykładnia czy warto angażować się w tą firmę, czy też nie, wielka prośba.
        • Gość: xxxxx Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.12, 23:07
          warto :) wypowiadaja sie nieudacznicy,ktorzy w rzadnej firmie nie zagrzali posadki
          • Gość: ktoś Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.12, 23:12
            proszę uzasadnić odpowiedź że warto bo samo słowo to za mało. A potem przestać wyzywać od nieudaczników, bo nieudacznik to pisze "rzadnej" przez rz
            • Gość: a Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.12, 23:24
              Uwazam,ze najpierw trzeba sprobowac a pozniej sie wypowiadac. z gory zakladajac,ze sie nie da nigdzie nie zajdziemy ;) niestety jako Polacy mamy taka a nie inna mentalnosc. o firmie w necie nic nie ma z powodu jednego, jest nowa a zapomnialam po co konkurencja ma COS wiedziec. dowie sie w "polu". patrzac ile osob polecialo od grudnia w roznych firmach a tu sa rekrutacje to chyba swiadczy o jednym.
              przepraszam za ostre slowo.... ale czytajac te negatywy flaki sie przewracaja....
              pozdrawiam profesora Miodka :)
      • Gość: Daniel Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.12, 17:14
        I jak był ktos ? Co myslicie o tej pracy ? Faktycznie bylem i 14 wizyt dziennie jest nie wykonalne wiec odrazu zrezygnowalem... a jak u was ????
        • Gość: bolo Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.play-internet.pl 09.01.12, 18:34
          też byłem na rozmowie i ciężko powiedzieć. tylko klikali w te laptopy... No ale Pani była całkiem, całkiem :)
        • Gość: gsg Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.12, 23:08
          jest wykonalne trzeba umiec sobie dobrze zorganizowac czas pracy
      • Gość: .;. Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.12, 19:17
        Podbijam temat, do kogos juz dzwonili na II etap ????
      • Gość: kasia Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.play-internet.pl 12.01.12, 11:08
        hej. byłam na rozmowie, zadzwonili do mnie na następny dzień z info,ze się dostałam. W poniedziałek mam byc na szkoleniu w Warszawie, nie niem pojęcia czy ryzykować. Czy ktoś juz tam pracuje???
      • lodzianin2000 Re: Ipharma Group Sp. z o.o. 12.01.12, 17:59
        Słabizna na maxa, jesli rekrutujący sami mówią, ze oddzwonią bez względu na wynik i nie robią tego to nie najlepszą sobie robią reklame. Dobrze, że nie zadzwonili bo ja takich szefów mam (tam), no cóż ludzie szczebel wyżej od PH uważają się za nie wiadomo kogo
        • Gość: kasia Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.play-internet.pl 12.01.12, 20:56
          Czy w ogóle ktoś już tam pracuje????
          14 wizyt dziennie nie jest chyba możliwe do realizacji!?
          • lodzianin2000 Re: Ipharma Group Sp. z o.o. 13.01.12, 13:04
            nie jedź na to szkolenie, z takim podejsciem nie wiem po co szłas na rozmowe, zastanawiam sie tylko na jakiej podstawie cie wybrali
            • Gość: andy Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.play-internet.pl 13.01.12, 15:41
              Ty to masz podejście. Ktoś pyta poważnie o to czy jest ktoś kto tam pracuje. Z tego co mi wiadomo na ten temat firma jest znakiem zapytania i nie ma opcji na realizacje 14 spotkań w ciągu 8 godzinnego wymiaru pracy.
              • Gość: Paweł Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.play-internet.pl 13.01.12, 15:59
                czy ktoś tam pracuje? czy ta firma już sprzedaje? ile produktów się sprzedaje?
                • Gość: gość Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.01.12, 01:56
                  Firma będzie promować leki z których promocji rezygnuje MSD, czyli produkty o bardzo dobrej marce, wszystko będzie zależało od tego jakie plany dadzą, bo na takich (dojrzałych) produktach trudno zrobić spektakularne wzrosty.
                  • Gość: A Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.147.106.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.01.12, 21:00
                    Ja ryzykuje :) będę na szkoleniu jutro :) wszystko sie okaże na miejscu :) trzeba być dobrej myśli, a jak nie wyjdzie to sie zrezygnuje :) początki nigdy nie są łatwe :) wiec trzymajcie kciuki :) i do zobaczenia
                    • Gość: daniel Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.12, 14:07
                      Czekamy na wiecej info
          • Gość: nn Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.12, 23:12
            pracuje
            wszytko sie da ... trzeba tylko chciec
            • Gość: aaa Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.bialystok.vectranet.pl 26.02.12, 23:40
              I dostaliście prace? Jak wyglądała rekrutacja? Jakie pytania? Ile etapów ma rekrutacja???
              JAKIE MAJA PRODUKTY?
      • Gość: anoinim Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.12, 23:11
        14 nie jest ciezkie
        na dzisiejsze zwolnienia na rynku to jest OK
      • Gość: gość nowy Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.12, 13:28
        Witam \
        Mam pytanie firma Ipharma ponownie rekrutuje. czy ktoś się już dostał na jakąś rozmowe w województwie łódzkim? jak się tam pracuje osoba które się już tam dostały???
      • Gość: aaa Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.bialystok.vectranet.pl 27.02.12, 22:49
        Masz racje o pracy na takich warunkach. Chodzi mi o to co to za firma? Skad sie wzieła? Jakie ma leki? Jak tam pracuje sie? Wie ktoś co kolwiek nowego??? Jak rekrutacja???
        Prosze o odpowiedz.
      • sloneczko8891 Re: Ipharma Group Sp. z o.o. 28.02.12, 16:55
        witam
        hah to może ktoś mi przedstawi firmę, która na przedstawiciela medycznego przyjmie młodego człowieka bez konkretnego doświadczenia... o pieniadze tutaj juz nie chodzi... chodzi o sam fakt by zacząć się rozwijać w tym kierunku mam wykształcenie wyzsze co prawda nie kierunkowe... a każda z firm "dobrych" potrzebuje wykształcenia medycznego lub podobnego i dośwadczenia min. 2 lata więc pytam się jaka z porządnych firm przyjmie nową osobę w wieku 24 lat mającą olbrzymi potencjał do rozowju w tym kierunku jeśli firma ipharma jest tragiczna....
        • Gość: michal Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.centertel.pl 28.02.12, 19:36
          Już Ci odpowiadam: bez znajomości cieeeeeeężko ;) Wszędzie jest koleżkostwo i nawet jeśli masz doświadczenie, to bez znajomości Twoje szanse są niskie. W tym zawodzie każdy się zna i jeśli jest dobra praca w dobrej firmie to każdy najpierw ściąga do siebie swoich sprawdzonych ludzi. 3/4 ogłoszeń pojawiających sie w serwisach pojawiaja sie bo muszą, bo taka jest procedura firmy, a i tak osoba na to miejsce jest już "polecona". Są firmy w której popracujesz rok i każdy nowy pracodawca docenia Cię bo wie że jesli tam pracujesz, lub pracowałaś to jestes odpowiednio wyszkolona, a są firmy tzw."krzaki" i możesz tam 3 lata tyrać, a i tak nikt Cie nie doceni. Zdarzają sie tez takie sytuacje ( rzadko ) że dobre firmy chcą ludzi bez doświadczenia, ponieważ sa bardziej ambitne i można je "ustawić" po swojemu bo nie są skażone takim cwaniactwem i przyzwyczajeniami z innych firm. Tu liczy się szczęście i znajomości. Powodzenia :)
      • Gość: Ten 10 Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.03.12, 22:09
        Jestem pracownikiem, powiem tylko tyle i aż, firma uczciwie przedstawia warunki zatrudnienia na rekrut. Nie widzę związku nad użalaniem się. Ludzie z poza branży dostają szansę, wszystko zależy od was.

Ps. Przedstawie firmę gdzie nie ma złego zdania na forum?
        Ps2. A może właściciel ktòry to wszystko pozapinał, powinien wam wszystko przekazać za free?
        Ps.3.Nie jestem zadowolony z pewnych zachowań,ale takie i tylko takie jest prawo pracownika.( nie interpretować źle)

Ps..100 nie odpis. Tylko szukajcie lepszej pracy, zamiast pisać brednie na forum. Czas to...

Pozdrawiam
        Ten 10

• Gość: goch Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.12, 18:18
          Hej Ten 10
          napisz coś więcej pozytywnego ,jestem zainteresowana pracą w tej firmie,posiadam doświadczenie jako przedstawiciel handlowy i jestem na kosmetologii ,mam szanse na prace u nich?
          pozdrawiam
        • Gość: aaa Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.bialystok.vectranet.pl 07.03.12, 12:24
          HEJ TEN 10,
          skoro tam pracujesz byś napisał jakie produkty sprzedajecie?
          Jaki profil jest firmy????
          Czy to polska firma czy jaka? No napisz cos prosze!
          Bardzo mi na tym zalezy i ciekawi!!
          • Gość: TRALALAL [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.12, 17:47
            Treść postu jest niedostępna.
            • Gość: gtw Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.play-internet.pl 12.03.12, 16:49
              Czy był ktoś ostatnio na rozmowie u nich? Cos się moze mienieło jesli chodzi o warunki? jestem zaproszony niedługo i chciałbym wiedziec czego się spodziewać....
            • Gość: aga Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.nplay.net.pl 12.03.12, 16:55
              Jak przebiega rozmowa??/ jakich pytan można się spodziewac??

• Gość: Jjj Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.play-internet.pl 12.03.12, 19:48
                Moze ktoś napisze coś konkretnej? Bo każdy pisze ze złe i tyle... Ale dlaczego? Dokładniej proszę...
      • Gość: goch Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.12, 18:49
        ja staruje na Śląsku, też ciekawi mnie ,czemu jak sekta no i produkty ,może ktoś coś napisać więcej ;)
      • Gość: gtw Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.play-internet.pl 13.03.12, 13:23
        A na jakiej umowie sie u nich pracuje? I daja w końcu ten samochód czy trzeba swoim jeździc?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka