Gość: ?? Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.walecznych.net 17.03.12, 21:08 A w jakim regionie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lillitth Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.wejherowo.vectranet.pl 20.03.12, 14:24 czytam te Wasze wypowiedzi i zastanawiam się czy tracić jutro czas na spotkanie z ta firma w Sopocie.. czy ktoś tez startuje w tym mieście? nie mam swojego auta, wiec skoro nie dają służbowego, to nie mam po co jechać, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.bialystok.vectranet.pl 20.03.12, 16:40 prawda nie masz co jechac nie daja auta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeejje Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.12, 16:03 witam mam pytanie czy ktos była na rozmowach z rejonu województwa łódzkiego???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mudzun Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.gdynia.mm.pl 20.03.12, 16:46 w takim razie powinni napisac w wymaganiach, że konieczne jest posiadanie własnego auta, co dla mnie jest troche niedorzeczne, gdyż praktycznie wszędzie, gdzie idziesz na przedstawiciela handlowego, dostaje sie samochód. Jestem umówiona w czw na rozmowę, chce iść i przekonać się na własnej skórze, chciaż muszę przyznać, że czytająć te wszytskie komentarze nie wiadomo co mysleć i jak sie nastawić. i Tak na dobrą sprawę nikt nie nie odpowiedział jakie produkty dokladnie są sprzedawane. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.183.255.55.dsl.dynamic.t-mobile.pl 20.03.12, 21:15 ja byłem w łodzi na rozmowie a co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.warszawa.mm.pl 21.03.12, 11:23 Witam czy w wawie tak samo jest czyli 2050 na rękę i własne auto ?? można coś jeszcze wynegocjować a 14 wizyt to strasznie dużo maks to 12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.183.255.55.dsl.dynamic.t-mobile.pl 21.03.12, 13:05 wydaje mi się że raczej nic nie wynegocjujesz mają takie warunki i już albo ci pasuje albo nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: 46.227.33.* 22.03.12, 21:09 Witajcie! Do tych, którzy byli na rozmowie w Sopocie? Macie już jakieś wieści, odpowiedzi co do wyników rekrutacji. Byłam na rozmowie w środę, narazie nie otrzymałam telefonu. Może już po kaczakach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.bialystok.vectranet.pl 23.03.12, 11:16 Jak wygląda szkolenie w tej firmie ? i jak długo trwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.logitus.pl 23.03.12, 17:05 Podłączam się pod to pytanie. Wiem, że trwają tydzień; są to scenki samych wizyt u lekarzy oraz obszerna wiedza merytoryczna nt. leków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Ipharma Group Sp. z o.o. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.03.12, 18:19 jak jest z umową? podpisywana jest na szkoleniu? Odpowiedz Link Zgłoś