Gość: KAMI Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.jedrzejow.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 09:54 WSZYSTKO GRA TYLKO JAK SIE DOSTAC DO TEJ SLUZBY.KONCZE SREDNIA I MARZE O PRACY KTO MA JAKIS CYNK O POLICJI(DOBRE I TO) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.netcontrol.pl / 62.233.163.* 27.05.04, 12:44 To jest jakaś bzdura, dzwoniłam 3 dni temu do kadr i pytam się czy ze średnim wykształceniem mogę złozyć papiery, a kobieta mi odpowiedziała, że takich nie przyjmują a potem, że w sumie mogę ale i tak otrzymam odpowiedz negatywną, skąd oni wzieli w artykule,iż ze średnim też mamy jakieś szanse? Chyba tylko po łapówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malo Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.ztpnet.pl 21.09.04, 17:06 Czyli jak mam znajomosci w policji i mam srednie wykrztalcenie to mam wieksze szanse na dostanie sie tam od osob ktorzy ukonczyli studia wyzsze np. prawo???? a moze wy jestescie po prostu zle nastawieni na policje i wymyslacie sobie piszac "dostaja sie tylko ci co maja znajomosci" -czy to jest potwierdzone????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z pragi jestem Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 17:33 hehehehe.... debil... popatrz na ostatnie programy "uwaga"... anglojęzyczny turyści pobici przez debili z prewencji, którzy nawet nie zapytali o co chodzi, ale skatowali gości... a za chwilę moje własne przykłady... sam kilka razy próbowałem wezwać "policję" - raz napadnięto babcię taką w tramwaju, wyrwali torebkę, z zakrwawioną babulą godzinę na przystanu w centrum warszawy "muranów" siedziałem, 300 metrów od komendy stołecznej i co ? 3 telefony i nikt nie przyjechał... - drugi raz jakiś huj w granatowej 5-drzwiowej nowej Toyocie WWL dalej nie pamiętam numerów, o mało co mi dziewczyny na przejściu nie przejechał... też dzwoniłem pare razy, a po mojej kolejnej interwencji w stylu "czy w końcu się tym zajmiecie" usłyszałem, że jak będę przeszkadzał w "pracy poilcji" to mi "dadzą nauczkę"... - trzeci raz... zgłaszałem policjantowi, że okoliczni handlarze narkotyków chodzą z radiostacją i podsłuchują rozmowy policji i co ? huj nadal chodzą, a niedawno dla jaj bawili sie i nawet "dokonali zatrzymania i kontroli pojazdu"... ??? sam startowałem do policji pare razy, a potem wyniki testów bardzo mnie dziwiły... a znajomi co noszą mundur otwarcie mówią "tata, wujjek..." więc nie pierdol, kiedyś wierzyłem w uczciwość policji, teraz wiem, że "góra" jest baaaaaaaaaaaaaaardzo nieuczciwa... Odpowiedz Link Zgłoś
e_wel_ina Re: Jak znaleźć pracę w policji 27.05.04, 12:46 Jestem rozczarowana tym artykułem. Sądziłam, że jak Wyborcza coś pisze to jest to prawdą. Wydałam niepotrzebnie 50 zł na wypis z KRK. A dla studenta to bardzo dużo pieniędzy. TO NIE W PORZĄDKU. SENSACJA I WRÓSŁ NAKŁAD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaskier a ja tak sobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 13:03 Skończyłem politologię na UŚiu , kierunek dowódczy ze specjalnością dowodzenie pododdziałami zmechanizowanymi w Wyższej Szkole Oficerskiej Wojsk Lądowych , kurs oficerów operacyjnych sztabu batalionu zmechanizowanego , kurs pracowników ochrony II stopnia , trenuje sporty walki , strzelam w Klubie strzelckim ....i jak poszedłem sie zapytać to PANI W KADRACH : no ale Pan ma OKULARY..... tak ż e do szkoły wojskowej to się nadawałem a do Policji ...no cóz ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: a ja tak sobie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.05.04, 19:53 Strasznie mi przykro. To faktycznie dziwne kryteria Odpowiedz Link Zgłoś
yonnie Re: Jak znaleźć pracę w policji 27.05.04, 23:48 Wszyscy wiedzą, że o pracy w tej szacownej instutucji decydują układy. A ja nie wiem dlaczego młodzi, wykształceni ludzie ze znajomoscią języków chcą tam pracować.... Skoro nie mają tam żadnych znajomości to nawet jak przypadkiem (o ile takie istnieją) się tam dostaną to nie czeka ich tam ŻADNA kariera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa nieSolidność Gazety Wyborczej IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 28.05.04, 09:53 Artykuł jest nieautoryzowany i podaje wiele błędnych informacji (tego dowiedziałam się w Miejskiej Komendzie Policji w Krakowie, w Wydziale Kadr i Szkolenia), tym samym wprowadza w błąd szukających pracy.W Krakowie jest nie 291 a 20 wakatów,nie szukają nikogo innego tylko prawników, mają 150 już opracowanych kandydatur. Nie pierwszy raz Gazeta Wyborcza kłamie tylko po to by mieć chwytliwy demagogiczny tytuł. Ten czytają wszyscy, natomiast sprostowanie już nieliczni - swoją droga czy ktoś widział sprostowanie na pierwszej stronie równie dużą czcionką? Bezrobotnym przydałyby się przeprosiny, a autorce artykułu jakaś lekcja pokory - może poszukiwanie pracy z Gazetą Wyborczą w poniedziałek? - w końcu Gazeta ma dużo pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.04, 13:42 Czy ktoś widział sprostowanie do tego artkułu? Ja już wyborczej nie kupie a przynajmniej przez jakis czas bo mam uraz. To nie w porządku tak traktować bezrobotnych. To okrutne i tyle. Wystarczy już, że po studiach nie ma się perspektyw a tutaj jakaś rewelacyjna dziennikarka dokłada wątek, że i owszem i człowiekowi robi sie lepiej i za te 1100 zł gotów jest służyć ojczyźnie. I owszem kończe nauki polityczne i prawo zaoczne i mogłabym patroloważ ulicę, dworzec i Bóg wie co jeszcze. I do końca życia była bym wdzięczna, że ktoś mi tę pracę dał bo z takimi kwalifikacjami jestem za mądra do supermarketu a na aplikacje za głupia, natomiast do szkoły mnie nie wezmą. Ale szukam, nie jestem wybredna i jak sie wezmę to wiem, że dam radę. Tylko te 50 zł mogłam wydać na co innego niż niepotrzebny świstek papieru. Ale mogłam wpaść na to, że artykulik jest za piękny. No ale przecież Unia i te sprawy, pomyślałam,: może ze względu na to i popatrzyłam na kogoś kto również pracuje w policji tylko nie u nas w kraju więc o "plecach" nie może być mowy. Te 1100 zł na początek to nic jak na warunki europejskie ale tak bardzo chciałabym, chce być dumna z tego kraju, bo wiem że przekręty w końcu się skończą bo ile można. Te historie w policji...tak.... Każdy zmiany powinien zaczynać od siebie. Siedze i tak sobie myśle, czy bezrobocie tutaj czy nielegalna praca za granicą, bo znam języki obce oczywiście, gdzie za tydzień dostane więcej niż tu za miesiąc, gdzie nie ukradną mi przypiętego mocnym zapięciem dziesięcioletniego roweru( tak ukradli),i jeśli wogle znajde pracę... To takie dylematy moje i moich znajomych i nagle rewelacja.: Policja rozdaje etaty a zdesperowani chwytają się pięknej z pozoru realnej informacji. I co teraz czuje?- Hm. Złoże papiery do policji o ile je przyjmą i dalej będe szukała pracy. Trzeba opłacić studia zaoczne i w planach jest kurs psychologii no i prawo jazdy. Ps. pozdrowienia dla autorki artykułu i rada: Babo nie pisz jak nie jesteś pewna. Oszczęć ludziom rozczarowań i złudzeń. A do Admina: Prosze o puszczenie mojej informacji dla uroczej Pani redaktor. No i wreszcie: A może wyborcza da mi pracę?????? Jestem otwarta na wszystkie propozycje. Pisać też bym mogła, przynajmniej autoryzowaną prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Jak znaleźć pracę w policji 28.05.04, 13:51 Pani redaktor z całą pewnością chętnie zapozna się z opiniami nt. swojego artykułu. > Pisać też bym mogła, przynajmniej autoryzowaną prawdę. Z takim nastawieniem kariery w gazecie nie zrobisz. :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Szanowny Spoleczny Cenzorze z Forum Praca IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.04, 16:22 Szanowny Spoleczny Cenzorze z Forum Praca Nie bardzo rozumiem w jakim celu wypowiadasz sie na tematy o ktorym nie masz zielonego pojecia. Nie zwyklem udzielac darmowych porad wiec ogranicze sie do krotkiego stwierdzenia. Otoz autorzy wspomnianego artykulu zaprezentewoli poziom,ktorego nawet nie mozna porownac z poziomem intelektualnym przywodcow Korei Polnocnej. Kim Jong Il nie bedzie dumny ze swoich podwaldnych kiedy dowie sie, ze pewna dziennikarka z czolowej swiatowej gazety nie ma pojecia o sprawach zwiazanych z zatrudnieniem w sluzbie publicznej. I to by bylo na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Szanowny Spoleczny Cenzorze z Forum Praca IP: *.autocom.pl 29.05.04, 00:03 Brawo!!!!!!I wreszczcie powiedziałes cos krótko i na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Szanowny Spoleczny Cenzorze z Forum Praca IP: *.autocom.pl 29.05.04, 00:07 Brawo!!!!!!I wreszczcie powiedziałes cos krótko i na temat.Z drugiej strony ta Pani nasłuchała sie bzdur od rzecznika któremu kazano jej tak powiedziec,niestety mija sie to z prawdą.J a jestem "opracowana" i jak na razie nie ma dla mnie etetu mimo ze mam wyższe wykształcenie, które podobno jest preferowane przy przyjęciu-psycholog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Szanowny Spoleczny Cenzorze z Forum Praca IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.04, 07:27 Przepraszam bardzo. Co krótko i na temat???Z kogo pani szydzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.04, 17:06 Napisał do mnie sam opiekun forum? Dzięki za reakcje cenie to sobie ale nie mogę się pochamować i: A gdzie zasady etyki dziennikarskiej co? Gdzie jawność i za przeproszeniem prawdziwość informacji? Autoryzacja autoryzacją mój drogi cenzorze ale jak czytam Wyborczą to nie czytam dziennika The Sun albo takich innych co piszą w co drugim wydaniu o londowaniu kosmity na ziemi więc fakt to to, że autoryzacji zawsze nie dostaniesz ale na Boga, Buddę, Mahometa czy inną istotę wyższą nie można aż tak odbiegać od prawdy w krajowym, szanowanym dzienniku, który szczyci sie tym, że pisze prawdę. Co na to biedny Michnik jestem niezmiernie ciekawa. Pozdrawiam i jestem ciekawa co teraz powiesz. A może redakcja odda pieniądze tym wszystkim co polecieli po wypisy z KRK? Pozdrawiam i ciebie i wszystkich pracujących w gazecie i życze nie zaliczania więcej takich "wtop". Hyba, że sie przekwalifikujecie i niedługo w : "portalu praca" przeczytam ile etatów proponuje nasza baza na Marsie. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Jak znaleźć pracę w policji 28.05.04, 17:49 Gość portalu: ewelina napisał(a): > Napisał do mnie sam opiekun forum? Dzięki za reakcje cenie to sobie ale nie > mogę się pochamować i: Zgadza się, jestem opiekunem, nie myl mnie z redaktorem. :-) Przepraszam że taki szczegółowy jestem ale to "c"hamuj....:-) > Pozdrawiam i jestem ciekawa co teraz powiesz. A może redakcja odda pieniądze > tym wszystkim co polecieli po wypisy z KRK? Pozdrawiam i ciebie i wszystkich > pracujących w gazecie i życze nie zaliczania więcej takich "wtop". Hyba, że sie przekwalifikujecie i niedługo w : "portalu praca" przeczytam ile etatów > proponuje nasza baza na Marsie. Powiem tylko tyle, że nie odpowiadam za to, co piszą redaktorzy, jestem tylko adminem społecznym....ja tu tylko sprzątam. :-) Pozdrawiam i życzę przeczytania bardziej udanych artykułów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.04, 18:12 Ja ciebie drogi cenzorze nie obwiniam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Jak znaleźć pracę w policji 28.05.04, 18:13 Cieszę się ziomalko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kira2000 Re: Jak znaleźć pracę w policji 28.05.04, 14:16 Wasz artyuł nie był autoryzowany!!!! W Komendzie Wojewódzkiej w Łodzi powiedziano mi, że rekrutacja przebiega w zupełnie inny sposób, nie ma żadnych kwesionariuszy osobowych, terminów przyjęć. Poza tym napisaliście, że policja ma w Łodzi 140 wolnych etatów (zwłaszcza dla ludzi z wykształceniem wyższym, chemików) co nie jest prawdą. Radzę lepiej sprawdzać informacje!!!!! Nie ukrywam, że chciałam złożyć papiery do Policji a teraz czuję tylko rozczarowanie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.04, 15:03 Może by tak umieścili jakieś sprostowanie w sieci? Żeby takie pierdoły pisać. Kto to wogle dopuścił do druku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Głupi, nieautoryzowany bzdet Pani Skowrońskiej. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.04, 15:13 Niejaka Pani Skowrońska tak? Zaraz a może we Wrocławskiej też kłamią? Winszuje. Ja też sie nabrałam. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Stracone złudzenia 28.05.04, 21:34 Ludzie a coś cie się z choinki urwali? czy urodziliście się wczoraj? A próbowaliście się przyjąć do administracji rządowej, skarbowej, celnej albo terytorialnej?- i jak tam jest inaczej? Skąd to zdziwienie?, skąd to założenie że z jeden, dwa, trzy lub cztery dyplomy otworzą wam drzwi do policji? By służyć w policji wystarcza wykształcenie średnie a studia prawnicze są potrzebne po to żeby zostać komendantem wojewódzkim policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 15:33 z czego sie smiejesz?? jak sie staralas do psiarni i nie dostalas sie to nie masz powody do smiechu. za cienka jestes tak jak napisalas i to wlasnie z ciebie powinni sie smiec a nie z tych ktorym sie udalo. buehehehehehhehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Coraz bardziej mi sie podoba to forum. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.04, 21:36 Coraz bardziej mi sie podoba to forum. Koniecznie napisz kto według ciebie się śmieje i z kogo?? A te sformułowania, że psiarnia i wogle. A ty dajesz podpis Pies. To jesteś policjantem? Ciekawe jak różnie można pewne rzeczy interpretować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seashark Jak znaleźć pracę w policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.04, 18:33 NIE SZUKAJ POLICJI - TO ONA CIE ZNAJDZIE. Odpowiedz Link Zgłoś
jerbi44 Re: Jak znaleźć pracę w policji 29.05.04, 20:52 Dobrze, że Policja chce przyjmować prawników. A ja mam propozycje - prokuratorzy do komisariatów i niech równiez będa na miejscu zdarzenia i wtedy w policji nie potrzeba prawników ale ludzi którzy chcą być prawdziwymi policjantami !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymania Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: 217.153.63.* 29.05.04, 21:47 Chcę tylko dodać, że to wszystko co jest napisane w tym artykule to kłamstwo.Ja wysłałam do Komendy Stołecznej i Głownej w Wa-wie całe tony ofert. Odpowiadam niemal na kazda ofertę zamieszczoną w BSC, a także juz cztery razy wysłałam moje papiery tak poprostu. Nigdy nikt się ze mną nie skontaktował. Ani razu!!! A było tego już może ponad dwadzieścia prób. Skończłam dwa fakultety: ekonomię i psychologię. Czy to za mało jak na polska policję. A może za dużo???. Uważam,że jak się nie ma "pleców" otrzymanie pracy w policji jest NIEMOŻLIWE!!!! Niech mnie ktoś przekona, że jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podlygracz Jak znaleźć pracę w policji IP: *.LinCom.waw.pl / *.devs.futuro.pl 31.05.04, 20:49 To wszystko kłamstwo, dziś odwieziłem Komende Główną Policji i dowiedzialem sie ze wcale tak różowo z etatami nie jest szczególnie dymi dla rawnikówUWAGA MOZNA SIE SPARZYC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rustalka Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.filg.uj.edu.pl 01.06.04, 08:39 Wyborcza kłamie!!!!!! wiem o tym dobrze bo jak idiotka leciałam 31 maja z papierami i po pierwsze słowa prawdy nie ma w tym co tu piszą o wymaganych dokumentach:ŻADNEGO ZAŚWIADCZENIA O NIEKARALNOŚCI NIE TRZEBA!!!!( a kosztuje ono bagatela 50 złotych)nawet zdjęc nie trzeba - wystarczy podanie hehe - może zanim napiszecie takie bzdury zapoznajcie się z opinią Wydziału Kadr i Szkolenia? W wojewódzkiej Pan Komandant od dawna nie przyjmuje nawet podań bo nie ma żadnych etatów i tyle!!!a ta liczba 290 miejsc w Krakowie czy 150 w Olsztynie - bzdura.Jaki macie interes w oszukiwaniu ludzi? Wiecie co? już Was chyba po prostu nie lubię...przykre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaag niepokorna Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.eimg.pl / 80.51.242.* 01.06.04, 09:07 no i sie porobilo heh. a pani z wyborczej sie tlumaczy teraz i kaze maile pisac jak w kadrach z nami jada :) o naiwnosci! policja to nie byle bubek, zeby go za pysk wziac...... rustalka racje masz, ja tam olalam sobie calkowice, nie lecialam jak czubek bo moj maz (policjant notabene-bez plecow)wylal mi kubel zimnej wody na glowe po tym moim poscie i oburzeniu wielkim i rzekl, zebym sie nie wyrywala, jeno poczekala az on wroci z delegacji i mi kwitow wykaz przyniesie :) no to wrzucilam na luz i poczekam az te tlumy przemina i MOZE sporobuje jesienia - o ile zapal moj nie minie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.06.04, 11:13 Racja. Ja niestety zaświadczenie z KRK pobrałam. Rozmawiałam z kadrami i kazali mi dzwonić we wrześniu. Papiery teraz i tak im wcisnę razem z tym zaświadczeniem niech mają. Napalać się nie ma co, choćby dlatego, że rekrutacja to kilka miesięcy a potem jeszcze czeka sie na etat..., chociaż było mi radośnie na sercu jak czytałam artykuł no bo myślałam, że może drgneło coś i idzie ku dobremu. Ku dobremu nie idzie i jak było tak jest. Co ja moge powiedzieć. Żaliłam się na tym forum i byłam zła za ten artykuł a teraz? Wzmocniła mnie ta akcja. Każdą piękną ofertę z Wyborczej sobie sprawdze. Szukam pracy gdzie sie da, też przez znajomych i tkzw.plecy. Lobbing jest modny haha. Ludzie nie dajcie sie. Składajcie te makulaturę do policji i miejcie na uwadze to, że to kolejne cv na, które być może nie dostaniecie odpowiedzi./ Pewno nie pierwszy raz.. Więcej już hyba nie napisze. Ide szukać pracy. Pozdrawiam ziomala szkodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Niech mi ktoś powie jak brzmiało to sprostowanie? IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.06.04, 11:15 Niech mi ktoś powie jak brzmiało dokładnie to sprostowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghost rider wiocha!!!! IP: *.ar.wroc.pl 01.06.04, 12:32 po co te wszystkie przejscia? moze od razu do rzeczy: ile,komu i w jaki sposob (przelewem na konto syna czy prosto do reki) trzeba dac zeby sie dostac....powszechnie wiadomo ze policja bierze w lape a szczegolnie drogowka,,,nikt biednemu nie broni byc bogatym!!:) chcesz latwa kase...zaplac za rekrutacje:) bedziesz kryty przez prawo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Yabu Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.06.04, 15:41 Typowy propagandowy artykuł. Tej pani ,,redaktor''można wiele kitów wcisnąć, łyka wszystko i pisze bez zastanowienia i sprawdzenia realiów. P.S.1.Pozdrowienia dla tych, którzy dostali się do policji bez pomocy ,,pleców'', może akurat wam uda się coś zmienić w tej instytucji i poprawić ogólne bezpieczeństwo w tym chorym kraju. P.S.2. Nie pozdrawiam ,,plecaków'', którzy mają dobrych wujków w policji, dla ,,plecaków'' mam tylko pogardę, przez takich jak wy policja rozkłada się od wewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydatka Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 18:56 Witam serdecznie. Zadziwia mnie jedna kwestia otóż rozumiem, że funkcjonariusz policji powinien być osobą nieskazitelnego charakteru ale proszę mi wybaczyć śmiałość, fakt że "pociotek" ma jakieś problemy z prawem nie powinno mieć żadnego znaczenia dla osoby zainteresowanej pracą w policji, takich "przypadłości się nie dziedziczy więc skreślanie kogoś z listy ewentualnych kandydatów na policjantów jest dla wielu osób bardzo krzywdzące. Chętni do pracy w policji nie powinni być oceniani przez pryzmat poczynań członków rodziny - "Rodziny się nie wybiera" a raczej według jego postawy, chęci, zaangażowania i fachowości. Ilu z takich ludzi mogłoby być wspaniałymi policjantami - czy ktoś się nad tym zastanowił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiek Proszę o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 19:52 A ja nie leciałem jak głupi na Komendę. Zadzwoniłem w zeszłym tygodniu i pani w Kadrach powiedziała, że wystarczy zostawić podanie i cv. Dziś dostałem telefon z zaproszeniem na "casting". Normalnie szok! Czekam na kubeł zimnej wody, ale zarazem nie opuszcza mnie optymizm. Dodam, że w mojej sprawie nie interweniowały "plecy". Jestem ciekawy ile trzeba dac w kopercie, bo bardzo zależy mi na tej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.chello.pl 04.06.04, 20:05 Oczywiście i ja wybrałam się do miejscowej komendy. Przyjęto moje podanie, po tygodniu odpowiedziano pozytywnie i ustalono mi termin egzaminu sprawnościowego.Mam do tego jednak dystans, skorzystam z możliwości, jak mi się nie uda, to trudno. Widocznie co innego mi pisane. Pozdrawiam wszystkich ludzi i głowa do góry, może przyjdą lepsze czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miron Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.softomasz.pl 05.06.04, 22:17 A więc załamka! Ja własnie dostałam ofertę pracy w firmie ale policja to moje marzenie. Więc ofertę odrzuciłam, papiery do policji złozyłam parę dni temu (podanie i CV) pani kadrowa powiedziała, że szanse są więc czekam cała podniecona a tu takie info. Jeśli mnie odrzucą to sobie nie wybaczę że zrezygnowałam z tamtej oferty. Przez Wyborczą, bo wszystko tak kolorowo wyglądało . . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inzynier Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 11:41 Albo sciemniasz albo jestes nienormalna. Ja obecnie pracuje i sluzba w policji to tez moje najwieksze marzenie. Zlozylem papiery do policji i juz mam czesc testow za soba, ale narazie nie rezygnuje z obecnej pracy. Jak juz etat policjanta bede mial w reku to dopiero wtedy zloze rezygnacje w obecnej robocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro [...] IP: *.chello.pl 05.06.04, 22:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrinz Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 09:26 hehehe... jacy wszyscy oni są śmieszni... praca w policji, bo obejrzeli dwa filmy i myślą, że to takie fajne, po przeczytaniu artykułu polecieli na komendy i "mają nadzieję"... hehehe... żałosne, żałosne... przecież policja to firma w której ma się doczynienia z rozkładającymi trupami, zasranymi i zarzyganymi bezdomnymi, narkomanami z igłą w ręku, z dresami... ja tam szedłem, żeby ścigać dresów, a nie "bo to taka fajna praca"... praca nie jest fajna, ale można trochę tego gówna w ortalionach popałować, to nie jest praca dla spokojnych dziewczynek, ciekawe jakby te wszystkie "co złożyły papiery i mają nadzieję" reagują na widok krwi i ciekawe czy zdolne by były kogokolwiek zastrzelić... najpierw o tym se pomyślcie grzeczne dziewczynki, policja to walka i służba, a nie "praca"... hehehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 18:33 mOżecie zapomiećopracy w Policji - wszystkie miejsca sa już dawno obsadzone!W Policji jak i wszędzie panuje korupcja. Zresztą złóżcie podanie a się przekonacie - odp. bedzie brzmiała" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 09:52 Biadolcie, a mnie sie udalo. Skonczylam prawo i zlozylam podanie, tak jak poradzila Gazeta i klopotu nie bylo. Uslyszlam, ze mam duze szanse. Teraz przygotowuje sie do egzaminu sprawnosciowego. Nie powiem wiam, gdzie przyjmuja bo bede miala za duza konkurencje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 09:54 Wcale nie sa obsadzone. Trzeba tylko umiec z tymi ludzmi rozmawiac. Mnie sie udalo. I to bez powiazan i poparcia kogos z policji. W mojej rodzinie nie byl9o w ogole policjantow. Ja bede pierwsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gandi Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.autocom.pl 07.06.04, 14:38 Bedziesz policjantką jak przejdziesz wszystkie etapy rekrutacji i skończysz kurs podstawowy-wtedy bedziesz mogła powiedziesz ze jestes policjantką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr inz Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 16:52 hehe... ona tego nie wie.... możesz miec wszystko zdane i "zabraknie etatu" i dowidzenia..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 18:57 Pani Skowronska to duża pomylka ze absolwent prawa z miejsca w policji ma na rękę 1400 zł Naprawdę jest to kwota 1040 ,prawda jaka różnica Wyborcza powinna sprostować tą pmyłkę zanim tłumy rekrutów rozdepczą kadrowych Oczywiście 6gr zaszeregowania też od razu nikt nie dostanie W dzisiejszej gazecie ma pani podany zły adres internetowy Odpowiedz Link Zgłoś