Gość: ph IP: *.icpnet.pl 10.10.11, 15:51 baaardzo proszę o mniej więcej podanie kwoty możliwych zarobków PH.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Over Re: Wszelkie info.o FHU Over Agro S. Gosiewski IP: 89.174.35.* 22.12.11, 14:07 Średnia zarobków Przedstawicieli Handlowych w Naszej Firmie kształtuje się na poziomie 5705,95zł za rok 2011. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Wszelkie info.o FHU Over Agro S. Gosiewski IP: *.nat.tvk.wroc.pl 17.03.12, 18:18 Rozumiem,że jest to podstawa brutto?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: Wszelkie info.o FHU Over Agro S. Gosiewski IP: *.play-internet.pl 20.03.12, 11:53 miałam okazje pracować rok, ale nie jako przedstawiciel tylko telemarketer. firma ok, natomiast atmosfera w CC to śmiech! spóźniłeś się 3 minuty to już pretensja kierownika i obniżenie punktacji w karcie ocen i oczywiście po premii !! kierownik miał zły dzień to już było wyżywanie się na pracownikach, szukanie dziury w całym do czego tu się doczepić haha !! obiecywane były konkursy miesieczne- w praktyce odbyły się dwa razy :) gdzie i tak żaden z pracowników grosza nie zobaczył, bo przecież kierownikowi żadna prezentacja się nie podobała, pewnie kasa była na kierownika koncie! najważniejsza była cyfra, nie ważne czy szkodziłeś firmie, wszystkie chwyty dozwolone!! a na sam koniec mojej pracy to był już dopiero hit! ponoć to szef mnie zwolnił i nie wypłacił mi premii, po kontakcie z szefami okazało się, że to kierownik CC!! a kierownik twierdził, że to szef nie przyznał mi premii a co się okazało tak wcale nie było! więc przypuszczam że moja premia poszła również na konto kierownika!!! haha!! największy szczyt beszczelności było jak po zwolnienie kierownik pisał jak się czuję, czy dam sobie radę? i wielokrotne pytania czy idę na siłownię!!! haha to trzeba mieć tupet!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Wszelkie info.o FHU Over Agro S. Gosiewski IP: *.dynamic.isp.telekom.rs 13.07.13, 23:47 Mnie również podobały się poczatki w overze. Mila atmosfera, w miare kasa, fajne imprezy firmowe itd, dopóki nie zauważyłem, ze sprzedaje swoje życie za w najlepszym przypadku 3000zł miesiecznie. Na poczatku nawet nie przemeczalem sie praca i od szefa słyszałem, ze wszystko jest ok i jestem super, nawet przed szefami mnie bardzo chwalił. A potem stopniowo dowalał obowiazków przy komputerze, jakies durne tabelki i rozliczał co do minuty zdanie ich w terminie, dowalił mi kolejne województwo do objechania i potem sie dziwił ze sie nie wyrabiam w czasie, albo ze nie dojechałem do jakiegos powiatu wdanym miesiacu. Heh, dzwonił do mnie pod koniec dnia, pytajac jak praca leciała, ja dojezdzalem do domu póznym wieczorem i mialem wrazenie, ze szef dzwoni do mnie leżąc na materacu w swoim basenie i sącząc drinka z palemką. Pozytywne opinie znajdujące sie we wszystkich watkach, dotyczacych Overa dodawane sa przez długoletnich, dobrze ustawionych w strukturach firmy, obecnych pracowników- w sumie się nie dziwie, ze zachecaja zainteresowanych do pracy, im ich wiecej, tym wiecej zgarną. To wlasnie oni zarabiaja pokazne sumy, uzależnione od tego ile uda im sie urwać z pensji swojego podwładnego. Fakt jest taki, ze jak robisz za dobre obroty, to z premii uznaniowej obetna ci ile sie tylko da, albo nawet wylecisz z roboty bez konkretnej przyczyny i ostatnia pensja bedzie goła, bez grosza prowizji! Złodzieje-nie da sie tego inaczej nazwac. Logistyk, kochany pan Michał, ahhhh... powiedział, zebym korzystał z internetu z telefonu do wykonywania raportów i tak tez robiłem, aż któregos miesiąca, gdy miałem naprawdę dobry obrót i nikt do niczego nie mogł sie przyczepic, pan logistyk uznał, ze przekroczyłem limit internetu...O 360 ZŁ !!!, które oczywiscie mi obcial z prowizji. Jakim cudem?! Tylko pan Michał wie... Kolejna rzecz- po utracie pracy byli szefowie nadal cie beda obserwowac, a jak sie dowiedza, ze cos zlego powiedziales na temat firmy, to mozesz zaczac szukac pracy, ale na pewno nie w tej branzy, tu juz bedziesz spalony, a dyplom z rolnictwa czy zootechniki mozesz wyrzucic do kosza. Najlepiej jest nie umieszczac pozycji 'over " w CV. Wszyscy sie znaja i na pozór lubia. A propos, może powstanie nowy dział w tej firmie. Jest juz over-agro, over-zoo, over-vet, over-horse itd, może czas na OVER-SZPIEG, tylko kto ich bedzie scigał, hehehe. Nie raz słyszałem w słuchawce tel służbowego dziwny posłuch, koledze nawet sie ktos trzeci wtrącił w słowo, wiec może ten dział juz potajemnie działa... Wiem, że wszystko wyglada z zewnatrz, ale szczerze odradzam podejmowania tam pracy. Wiedzac wczesniej co sie tam dzieje, nawet gdybym przymierał głodem, nie poszedłbym tam za zadne pieniadze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Wszelkie info.o FHU Over Agro S. Gosiewski IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.12, 15:47 Haha, dobre. Proszę raczej o podanie dominanty (najczęściej występująca wartość w grupie) to wtedy już tak różowo nie będzie. Zwykły murzynek ganiający w kangurku z tymi cudownymi medykamentami to w życiu takiej kasy nie widzi na oczy. A proszę też podać ile średnio miesięcznie potrąca się z wypłaty min. za nieprawidłowe parkowanie pod domem klienta albo zbyt krótką wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeb Re: Wszelkie info.o FHU Over Agro S. Gosiewski IP: *.bilgoraj.mm.pl 07.06.12, 23:11 średnia zarobków to ok 1500 netto nie polecam, chyba ze chcesz pracować jak dziki wół, dosłownie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pasek34 Re: Wszelkie info.o FHU Over Agro S. Gosiewski 25.09.14, 13:36 Serio? A próbowałeś czasami trochę PRACOWAĆ? Ja jakoś nie mam problemu z zarobbkami w overze, mimo, że nie zacharowuje się ja wół. Fakt, godziny w pracy są mocno wykorzystane, ale to też przekłada się na moje zarobki. Chcesz grzać fotel i dostawać za to 5 tys? ha,ha, dobre :) Proponuje więcej samokrytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
ekspert21 Re: Wszelkie info.o FHU Over Agro S. Gosiewski 13.10.14, 13:54 Jako pracownik overa dodam, że też nie zarabiam 1500 netto, tylko więcej i nawet znajduje czas na zaparzenie sobie kawy. organizacja pracy, organizacja pracy i jeszcze raz organizacja pracy sie klania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phhh Re: Wszelkie info.o FHU Over Agro S. Gosiewski IP: *.dynamic.isp.telekom.rs 13.07.13, 23:46 hahahahahahhahahhahahah oba boki mam zerwane ze smiechu!!! Odpowiedz Link Zgłoś