grejtrio 12.03.02, 10:35 Czy ktokolwiek z zarejstrowanych otrzymał potwierdzenie zgłoszenia drużyny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirek Re: Potwierdzenie IP: *.stacje.agora.pl 12.03.02, 15:49 tak ja dostalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PB Re: Potwierdzenie IP: *.net.autocom.pl 12.03.02, 20:23 A ja nie dostałem. Czy Coca-Cola powiadomi nas o przyjęciu do tej zabawy? Odpowiedz Link Zgłoś
coca_cola Re: Potwierdzenie 13.03.02, 15:21 Gość portalu: PB napisał(a): > A ja nie dostałem. Czy Coca-Cola powiadomi nas o przyjęciu do tej zabawy? Potwierdzeniami uczestnictwa w konkursie, jak wszystkimi sprawami zwiazanymi ze strona internetową konkursu zajmuje się Gazeta Wyborcza. Potwierdzenia są wysyłane sukcesywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Potwierdzenie 13.03.02, 15:42 Zaraz po zgloszeniu druzyny na stronie konkursowej(jezeli zgloszenie jest przyjete), uzytkownik otrzymuje informacje, ze jego "druzyna zostala zgłoszona". Jezeli nie mial Pan takiego potwierdzenia, prosze napisac maila na adres: anna.pacocha@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś